سلام
مي خواستم بدونم كفي رو چطور به كشنده متصل مي كنن...
در هيچ سايتي توضيح ندادن...
سلام
مي خواستم بدونم كفي رو چطور به كشنده متصل مي كنن...
در هيچ سايتي توضيح ندادن...
متاسفانه نشنیدم.فکر کنم پایه این سیستم چه توی کامیون و ماشین یکی باشه.شاید جزئیات اش فرق کنه.
سلام.
خب این حرکت رو با این که فقط یک بار دیدمولی توضیح میدم
اول ارتفاع قسمت عقب تریلی توسط کمک فنر های قابل تنظیم کم میشه و بعدش کشنده کم کم به صورت دنده عقب زیر تریلی میره و باید دقیق انجام بشه طوری که پین تریلی و
چرخ پنجم که یک چفت داره قفل میشن مثل این عکس.
بعد برای اطمینان از درستی اتصال کمی به جلو حرکت میکنه که تریلی جدا نشه.بعد از اطمینان کابل های برق و لوله های باد نصب میشه و بعدش جک های تریلی جمع میشه و بعد
کمک های عقب به حال عادی برمیگرده و حرکت![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 07-12-2012 at 14:39.
قفل کن دیفرانسیل کلا کارش اینه که وقتی ماشین در حالت عادی کار میکنه بیشترین نیرو رو یک دیفرانسیل برای حرکت منتقل میکنه ولی وقتی ماشین برای پیچیدن یا هر چیزی نیاز به اصطحکاک بیشتری داره از قفل استفاده میشه و دو دیفرانسیل رو فعال میکنه این سیستم روی ماشین اینترناش دیدم
خیلی ممون از جوابتون
یعنی قفل کن تقریبا یه کاری مثل EBD می کنه
EBD بیشتر کاربردش در مواقع ترمز کردن هستش نه برای این کار
ببین دوست من قضیه دیفرانسیل با اون متفاوته این کار برای اینه که ماشین هنگام حرکت اولیه(تو برف هم میشه استفاده کرد)چرخ ها کمتر درجا بزنه و روی یک محور کمتر فشار وارد نشه نمیدونم منظورم رسوندم یا نه ولی بازم اگه سوالی بود بپرس
ebd برای این هست که وقتی ترمز میکنه لاستیک ها به صورت مساوی از سرعتشون کم بشه و ماشین به سمت چپ یا راست منحرف نشه.بیشتر تریلی ها اگر دیده باشید ebd دارن مثل هنگام ترمز کردن تریلی بازی نکنه و به طرفین منحرف نشه و قیچی نکنه یا به ماشین های اطراف آسب نزنه.
سلام کسی میدونه سایز این لاستیک چنده؟؟22.5 هستش؟
![]()
این 22.5 که میگی اندازه ی رینگ هست
آره فکر میکنم 22.5 باشه
همونطور که دوستمون actros هم گفتن رینگ 22.5 اینچ هست
سایز لاستیک 315/80/R22.5
فکر میکنم 22.5/70 باشه 80 بلند تر از این باید باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)