Hi
Sims 3 Nude Patch Download
Over 18
519 kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hi
Sims 3 Nude Patch Download
Over 18
519 kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ی دوستان ...
بالاخره امتحانات هم تموم شد و فعلا" چند ماهب از دست این درس و دانشگاه راحتیم ...
چندتا کشف مهم کردم ...البته اتفاقی
1 اینکه اون گل مرگ که می گفتید به هیچ دردی نمی خوره و فقط برای تزئین خوبه ... باید بگم با ارزش ترین چیز در بازی همونه ...
به طور کاملا" اتفاقی و از روی اشتباه ... باعث شدم سیمزم بمیره ... گفتم بدار ببینم چی میشه و بعدش میزنم دوباره از سیو قبلیم میرم ... وقتی آقای مرگ اومد و روح سیمزم و در آورد ... سیمزم اون گلرو که از شانس خوبش تو جیبش بود در آورد و به آقای مرگ داد ... اونم ذوق زده شد و روح سیمزمو با خودش نبرد و سیمزم دوباره به زندگی برگشت ...!!!
کلی عکس و فیلم گرفتم از اون صحنه .... جالب ترین قسمت بازی بود واقعا"
واما دومین کشف که اون هم باز اتفاقی بود... یکی از سیمز هام رفت داخل وان حموم شد که شد ... دیگه هر کاری میکردم بیرون نمی اومد ... هی خودش رو میشست ...!!!
گیر باگ افتاده بودم و اصلا: حاضر نبودم اون همه بازیم رو برکردونم عقب...رفتم داخل edit town و سیمزم و از تو خونه در آوردم و بردمش پیش یه خانواده ای که از قضا بسیار هم پولدار بودن .... رقتم تو بازی یکم باری کردم و دوباره رفتم edit town که سیمزم و برگردونم... وقتی برش گردوندم کلی پول با خودش آورد و هم بازیم درست شد و هم یه شبه ثروت مند شدم
اینم یه روشیه که بدون چیت میشه پولدار شد !
جواب مارو بدید
لطفآ
دوستانی که تو بازی مشکل دارن
من یه بار بازی برام نصفه میومد
مثلا بعضی شخصیت ها فقط سایه بودن
بعد فهمیدم چون توی درایو c جای کافی برای سیو بازی ندارم اینطور میشه
شمام یه نیگا بندازین شاید از اینه مشکلتون
اگه فرمتش (sims3package.) هست بریز اینجا : My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
بعد کلیک کن روش خودش نصب میکنه!!
اما اگر فرمتش (package.) هست طبق آموزشی که 2 صفحه قبل گذاشتم عمل کنید
تو فایل دانلود می ریزید..بعد از تو لانچر می رین قسمت دانلود...install می کنید![]()
برای سیمم که چند روزی بازی می کنم اگر بخواهم لباس جدید برایش انتخاب کنم امکان پذیر هست؟؟؟
1-من این پوشه رو ندارم چی کار کنم؟InstalledWorldsدارمDownloads
2-لانچرم کار نمی کنه چی کار باید کنم؟
3-چطور میشه یه خونه ی 60*60 یا زمین 60*60 رو اضافه کرد به شهرمون؟
Last edited by ardavan_2008; 05-07-2009 at 13:52.
بايد رو كمد لباس كليك كني و گزينه plant outformاگه درست نوشته باشم كليك كني
راستي حتما ماي سيمس رو بگيرين خيلي باحال و خنده دار هستش
چطوری skil logic رو به مرحله ی 5 برسونم، البته اونی که خودمون با کتاب خوندن یا شطرنج بدست میاریم رو نه
اونی که میره کار میکنه به دست میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)