سلام
برای اینکه در هنگام رایت کلیک در فایرفاکس گزینه دانلود با idm بیاید چکار باید کرد؟
مرسی
سلام
برای اینکه در هنگام رایت کلیک در فایرفاکس گزینه دانلود با idm بیاید چکار باید کرد؟
مرسی
باید extension فایرفاکس توش idm فعال باشه (از منوی TOOLS گزینه ADD-ONS رو انتخاب کن)
بهترین روش اینه که IDM رو نصب کنی وسپس FIREFOX رو نصب کنی
كسي نميخواد ج مارو بده!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اگر از vp**n استفاده میکنید که مشکلی نباید باشه.
ولی اگه از فیت*لرشکن استفاده میکنید باید مشخصات Pr*oxy و Port فیلترشکن رو در بخش تنظیمات و در سربرگ Prox*y نرم افزار IDM وارد کنید.
موفق باشید![]()
برای منم قبلا این جوری بود یه فیلم رو تو یوتوب کامل میدیدم وقتی تمام میشد رو دانلودش کلیک میکردم دوباره دانلود نمیکرد ولی الان دوباره از اول شروع میکنه .
یه سوال دیگه قبلا وقتی یه فیلم با اسم تکراری رو میزدم برای دانلود ارور میداد که این فایل رو دارم میخوای دوباره دانلود کنی یا تغییر نام بدم الان دیگه اینو نمی گه و انگار اولین باره که میخواد فیلم رو دانلود کنه حتی idm رو کامل پاک و دوباره ریختم درست نشد چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟
سلام
الان تست کردم دیدم برا خودمم اینجوری شده و دوباره دانلود میکنه . سرچ میکنم چیزی پیدا کردم خبرت میکنم.
واسه مشکل دوم هم برو به قسمت تنظیمات و در سربرگ Downloads طبق عکس گزینه ی مشخص شده رو انتخاب کن :
موفق باشید
ممنون از پیگیریتون ولی با کاری که واسه مشکل دومم هم گفتید انجام دادم حل نشد هنوزم همین جوریه.
با سلام
من یک مشکل جدی با IDM پیدا کردم ، قبلاً روی لب تاپم IDM نصب بود و بدون مشکل دانبود می کردم، اما به یک باره به علت منقضی یا آپ دیت فایر فاکس دیگه نمی تونم استقاده منم ازش
الان firefox 6 و IDM 6.07.09 رو نصب کردم دوباره، با ابنکه میاد بینک دانلود اما نمی تونه کانکت بشه و تایم اوت میده، لطفاً کمکم کنید
احتمالا تنظيمات مرورگر با idm فرق مي كنه، مثلا در مرورگر از پراكسي استفاده كردين و در idm خير يا برعكس، به همين دليل فايل رو جديد ميشناسه.
سلام
در idm ورژن 6 به بالا چجوری می تونم قابلیت دانلود ویدئو های یوتیوب در اپرا رو حذف کنم؟
یعنی در اپرا وقتی وارد یک کلیپ یوتیوب یا هر ویدئوی آنلاین دیگه ای که شدم اون پنل دانلود idm ظاهر نشه؟
اصلا می خوام کلا همه قابلیت های idm ام مثل ورزن 5.19 بشه به جز دانلود یوتیوب در فایرفاکس
چجوری این کار رو باید بکنم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)