تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 380 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

برای اینکه در هنگام رایت کلیک در فایرفاکس گزینه دانلود با idm بیاید چکار باید کرد؟
    مرسی

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام

برای اینکه در هنگام رایت کلیک در فایرفاکس گزینه دانلود با idm بیاید چکار باید کرد؟
    مرسی

باید extension فایرفاکس توش idm فعال باشه (از منوی TOOLS گزینه ADD-ONS رو انتخاب کن)
    بهترین روش اینه که IDM رو نصب کنی وسپس FIREFOX رو نصب کنی

3. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

كسي نميخواد ج مارو بده!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

كسي نميخواد ج مارو بده!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
    سلام

اگر از vp**n استفاده میکنید که مشکلی نباید باشه.

ولی اگه از فیت*لرشکن استفاده میکنید باید مشخصات Pr*oxy و Port فیلترشکن رو در بخش تنظیمات و در سربرگ Prox*y نرم افزار IDM وارد کنید.

موفق باشید

6. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

12

سلام

اتوماتیک همینطور هستش . وقتی فیلمی رو تا آخر نگاه میکنید و روی دکمه ی دانلود کلیک میکنید فقط سیو میشه.

موفق باشید
    برای منم قبلا این جوری بود یه فیلم رو تو یوتوب کامل میدیدم وقتی تمام میشد رو دانلودش کلیک میکردم دوباره دانلود نمیکرد ولی الان دوباره از اول شروع میکنه .
    یه سوال دیگه قبلا وقتی یه فیلم با اسم تکراری رو میزدم برای دانلود ارور میداد که این فایل رو دارم میخوای دوباره دانلود کنی یا تغییر نام بدم الان دیگه اینو نمی گه و انگار اولین باره که میخواد فیلم رو دانلود کنه حتی idm رو کامل پاک و دوباره ریختم درست نشد چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای منم قبلا این جوری بود یه فیلم رو تو یوتوب کامل میدیدم وقتی تمام میشد رو دانلودش کلیک میکردم دوباره دانلود نمیکرد ولی الان دوباره از اول شروع میکنه .
    یه سوال دیگه قبلا وقتی یه فیلم با اسم تکراری رو میزدم برای دانلود ارور میداد که این فایل رو دارم میخوای دوباره دانلود کنی یا تغییر نام بدم الان دیگه اینو نمی گه و انگار اولین باره که میخواد فیلم رو دانلود کنه حتی idm رو کامل پاک و دوباره ریختم درست نشد چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟
    سلام

الان تست کردم دیدم برا خودمم اینجوری شده و دوباره دانلود میکنه . سرچ میکنم چیزی پیدا کردم خبرت میکنم.

واسه مشکل دوم هم برو به قسمت تنظیمات و در سربرگ Downloads طبق عکس گزینه ی مشخص شده رو انتخاب کن :

موفق باشید

9. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

ممنون از پیگیریتون ولی با کاری که واسه مشکل دومم هم گفتید انجام دادم حل نشد هنوزم همین جوریه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض مشکل جدی با IDM -کمک فوری

با سلام
    من یک مشکل جدی با IDM پیدا کردم ، قبلاً روی لب تاپم IDM نصب بود و بدون مشکل دانبود می کردم، اما به یک باره به علت منقضی یا آپ دیت فایر فاکس دیگه نمی تونم استقاده منم ازش

الان firefox 6 و IDM 6.07.09 رو نصب کردم دوباره، با ابنکه میاد بینک دانلود اما نمی تونه کانکت بشه و تایم اوت میده، لطفاً کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

احتمالا تنظيمات مرورگر با idm فرق مي كنه، مثلا در مرورگر از پراكسي استفاده كردين و در idm خير يا برعكس، به همين دليل فايل رو جديد ميشناسه.

13. این کاربر از Pedram_IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    در idm ورژن 6 به بالا چجوری می تونم قابلیت دانلود ویدئو های یوتیوب در اپرا رو حذف کنم؟
    یعنی در اپرا وقتی وارد یک کلیپ یوتیوب یا هر ویدئوی آنلاین دیگه ای که شدم اون پنل دانلود idm ظاهر نشه؟

اصلا می خوام کلا همه قابلیت های idm ام مثل ورزن 5.19 بشه به جز دانلود یوتیوب در فایرفاکس
    چجوری این کار رو باید بکنم؟

15. این کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •