تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 241 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    کامپیوتر من ویروس autorun رو گرفته بود و گزینه های show hidden هم مثل بقیه غیر فعال شده بود که با هر انتی ویروسی سیستم رو اسکن کردم چیزی پیدا نشد که نشد من دو تا ویندوز دارم که در اخر مجبور شدم ویندوزی که توی درایو c رو فرمت کنم ودوباره ویندوز ریختم حالا یه مشکل دیگه بوجود امده برام اینه که ایکن اکثر فا یلهای EXE داخل درایو هام تغییر شکل دادن و حجم همشون تبدیل به 446KB شدن ولی وقتی رو انها کلیک میکنم بدون مشکلی اجرا میشن داخل task manager یک فایل به نام های
    SERVEIS.EXE و BILLY.EXE درست شده که با هر بار بالا امدن ویندوز بوجود میان همین فایل SERVEIS.EXE توی پوشه ویندوز هست و وقتی پاکش میکنم دوباره با راه اندازی ویندوز به وجود میاد فکر کنم این ویروس اتوران خیلی پیشرفت کرده

بعد اگه با اون ویندوز بالا بیام دوباره همون فایل های AUTORUN.INF و L61YYP.EXE توی تمام درایو ها بوجود میاد که پاک نمیشن همچنین دکمه SHOW HIDDEN توی ویندوز قبلی کار نمیکنه ولی تو ی ویندوز جدیده چرا

بازم میگم من با اخرین اپدیت انتی ویروس ها کار میکنم ولی.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام .

در کامپیوتر من ویروس autorun.inf همراه با یک فایل mwfubaob.exe افتاده که باعث شده فایلهای مخفی و سیستمی در ویندوز xp غیر فعال شده اند و هر درایوی که باز می کنم در پنجره جدیدی باز می شود ولی چون ویندوز ویستا رو روی سیستمم دارم فایلهای مخفی رو توسط این ویندوز می تونم ببینم و بارها این ویروس رو پاک کردم تازمانی که به ویندوز xp ووارد نشده ام این ویروس ایجاد نمی شه ولی بلافاصله بعد از وارد شدن در xp ایجاد می شه نمی تونمهاردم رو فرمت کنم چون اطلاعات پایان نامه ام در اون هست و دارم روی اون کار می کنم لطفاً راهنمایی کنید که چه جوری از شر این ویروس خلاص بشم چونهر فایل office که به فلش حاوی این ویروس کپی می شه باز نمی کنه یا خالی نشون میده لطفاً راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من پیدا کردم

برای خذف کامل این ویروس ابتدا باید ویندوز عوض بشه زیرا اثرات این ویروس در همه جای ویندوز ممکنه باشه

بعد از تعویض ویندوز باید تمام فایلهای autorun.Infو فایلهای exe‏ به جای مانده را از طریق run ‎‏ پاک کرد

اخرین مرحله پیدا کردن فایل‎ SERVISES.EXE
    هست که در واقع فایل جدید درست شده از ویروس است که خود را به اکثر فایلهای اجرایی چسبانده است ودرtask managerهم دیده میشود که شما باید ناچارن تمام این فایلهای اجرای را که ظاهرن حجم همشون 446kbهست از هارد خود خذف کنید اگر این کار را انجام ندهید با هربار اجرای این فایلها یکSERVISES.EXEجدید در استارت آپ ویندوز شما فعال میشه

بعد از این کار ها دیگه اثری از ویروس اتوان یاaskدر ویندور شما نیست

باتشکر

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    سیستم من همین مشکل show hidden رو داره و فایلهای مخفی رو نمیشه نمایان کرد
    رجیستری و Msconfig هم باز نمیشه

همه کار کردم دیگه نمیدونم چی کار کنم

خواهش میکنم کمکم کنین
    Last edited by farshidshd; 14-11-2009 at 10:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فرشید جان شما ابتدا ویندوز رو عوض میکنید بعد دنبال لاشه های نیمه جان ویروس میگردید همونطوری که دربالا توضیح دادم ساده ترین راه همینه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دقت کنید که حتما باید درایو ی که ویندوز توش نصب هست رو فرمت کنید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دقت کنید که حتما باید درایو ی که ویندوز توش نصب هست رو فرمت کنید
    ممنون
    با یه آنتی ویروس نابودش کردم
    درست شد ولی مشکل رجیستری همچنان پا برجاست

اسم ویروسشو هم نمیدونم

داره خودمونی میشه BAHAR_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام کامپیوترم فایلهای hiden رو نشون نمیده.از تو folder option هم که تیک show hidden رو میزنم وok میکنم دوبار برمی گرده روی dont show .با نود 32 اورجینال که اسکن می کنی تو لیست فایلهایی که میخواد اسکن کنه دو تا فایل هستن به اسم v1cbvsmq.exe وsrgo.exe به نظرتون اینا ویروسن ؟واگه هستن چطور پاک میشن؟راستی فایل q8e4y5p1p1u4.exe چطور؟

9. این کاربر از BAHAR_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام کامپیوترم فایلهای hiden رو نشون نمیده.از تو folder option هم که تیک show hidden رو میزنم وok میکنم دوبار برمی گرده روی dont show .با نود 32 اورجینال که اسکن می کنی تو لیست فایلهایی که میخواد اسکن کنه دو تا فایل هستن به اسم v1cbvsmq.exe وsrgo.exe به نظرتون اینا ویروسن ؟واگه هستن چطور پاک میشن؟راستی فایل q8e4y5p1p1u4.exe چطور؟
    همه فایل های نامبرده شده ویروس هستن که تو دیتابیس برنامه معرفی شده در صفحه اصلی تاپیک یعنی Prevx تعریف شده اند.
    در ضمن اگه نود 32 شناسایی کرده چرا پاکش نمیکنه ؟ شما حتما از فول اسکن استفاده کنین نه اسکن با کلیک راست .

برای ترمیم هم بعد از پاکسازی برنامه های پوشه زیرو اجرا کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان اخیرا" یه مشکلی دارم من انتی ویروسم اویرا هستش چند روزیه از کنار ساعت ویندوز غیب شده و نیست یه دفعه ریپایر کردم درست شد ولی بازیم همینجوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •