تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 1045 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام.من دوباره یه سوال ..
    با نرم افزار وبزیپ webzipچه جوری میشه تمام این 180صفحه رو دانلود کرد...یعنی من بتونم برای همیشه داشته باشم..
    یعنی منظورم اینه که چه آدرسی رو بنیسم و اینکه چه تنظیماتی رو بکنم..
    ممنون

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

خوب از توی نوار ابزار می تونی دوباره به افکت ها دسترسی داشته باشی. برای چی انتظار داری خود به خود باز بشن؟

آقا جواد منظور بنده را شما متوجه نشدید. با گزینه Insert عکس را وارد کردم از گزینه افکت ها Picture Style یک افکت و جلوه را به عکس می دهم حالا سند را ذخیره می کنم بخش Picture Style دیگر ظاهر نمی شود. حالا اگر بخواهم افکتی دیگر برای آن عکس یا عکسهایی که در بین متون وارد می کنم چگونه این Picture Style را دوباره پیدا کنم؟ حالا منظورم را خوب رساندم

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز ممنون به پاسخگویی زیبایتان....

با اینکه تمام جملات را دراگ کردم باز هم هیچ تغییری نکرد و به همان صورت قبلی هست نمی دانم علتش در چیه .....

راستی تنظیمات داخل tools>option>complex scipts در قسمتGenral نرم افزار WORD چگونه بایستی باشد...
    و همچنین در کنترل پنل تنظیمات Regional and Language قسمت Regional Options بخش customize (Customize Regional Options) چگونه بایستی باشه....

در صورت انگلیسی شدن حروف آیا مجدداً برای فارسی شدن همین مراحل را پیش بریم....
    دوست عزیز
    اگه در قسمت
    Tools> Options> Complex Script
    'گزینه Numeral را معادل Context بذاری نباید مشکلی باشه. اگه مشکل حل نشد، همون گزینه Numeral رو بگذار روی System. اگه باز هم حل نشد، باید تنظیمات Regional Options رو درست کنی.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به همه دوستان، یه مشکل دارم : کلیدهای ترکیبی Shift+Spase برای وارد کردن نیم فاصله در ویندوز اکس پی من و همینطور در ورد از کار افتاده است چطوری میشه اون را درست کرد. ممنونم از کمک شما
    یه نگاه به پست 791 بکن. نرم افزار Persian Activator رو پیدا می کنی. اونو نصب کن حل میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چرا وقتی میخوام میان کلمات فارسی انگلیسی بنویسم کلمات قاطی میشه یا میره اول سطر؟
    همین الآن یکی دیگه هم پرسید. کافیه دکمه Ctrl+Shift سمت راست رو بزنید تا دیگه مشکلی پیش نیاد. ضمناً برای فارسی کردن زبان از دکمه های Alt+Shift استفاده کنید.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنون . بالاخره شد .
    با کنترل شیفت درست میشه ولی با موس رو راست چین کلیک می کنم درست نمی نویسه !
    بازم دستت درد نکنه .
    سلام دوست من

خوبه بدوني كه اين دو با هم خيلي فرق دارن

توي همون جواب اول هم من گفتم كه بايد براي متنهاي فارسي Right to left باشه تا درست بشه ولي احتمالا شما خيال كردي كه كه تراز راست با راست به چپ نويسي يكسان هست

كنترل و شيفت راست متن را راست به چپ ميكنه ولي اون يكي تراز را از راست تنظيم ميكنه كه بسيار متفاوت هستن

موفق باشي و پيروز

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوست عزیز ممنون به پاسخگویی زیبایتان....

با اینکه تمام جملات را دراگ کردم باز هم هیچ تغییری نکرد و به همان صورت قبلی هست نمی دانم علتش در چیه .....

راستی تنظیمات داخل tools>option>complex scipts در قسمتGenral نرم افزار WORD چگونه بایستی باشد...
    و همچنین در کنترل پنل تنظیمات Regional and Language قسمت Regional Options بخش customize (Customize Regional Options) چگونه بایستی باشه....

در صورت انگلیسی شدن حروف آیا مجدداً برای فارسی شدن همین مراحل را پیش بریم....
    سلام دوست عزيزم

خوبه اينكاري رو هم كه ميگم انجام بدي ديگه بايد به احتمال 99 درصد درست بشه

زدن CTRL+H
    كليك در كادر Find what و نوشتن F1
    كليك در كادر replace with و نوشتن F1
    انتخاب گزينه English از دكمه Format و قسمت lanquage
    زدن دكمه replace al
    l

درست شد يا نشد خبر بده

موفق باشي

در ضمن تنظيمات كنترل پانل روي فارسي باشه يا انگليسي توي ورد و عدد نويسي اون هيچ تاثيري نداره فقط به شرطي كه از توي همون مسيري كه دوستم جواد اشاره كرده گزينه context انتخاب شده باشه
    Last edited by wordist; 15-04-2008 at 12:18. دليل: تصجيح يك كلمه اشتباه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام.من دوباره یه سوال ..
    با نرم افزار وبزیپ webzipچه جوری میشه تمام این 180صفحه رو دانلود کرد...یعنی من بتونم برای همیشه داشته باشم..
    یعنی منظورم اینه که چه آدرسی رو بنیسم و اینکه چه تنظیماتی رو بکنم..
    ممنون
    ila جان

اونطوري كه من متوجه شدم از اين برنامه شدما فقط كافيه به اين برنامه آدرس تاپيك رو بدي اون خودش تمامي صفحات رو برات دانلود و سيو ميكنه يه امتحاني بكن

داره خودمونی میشه white_rose's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    ببخشید می خواستم بپرسم اگر در یک متن بخواهیم پاورقی بدهیم، در یک صفحه راست چین و در یک صفحه چپ چین راهی هست؟ من از break هم استفاده کردم اما خط رو فقط یک طرف می اندازه.
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

نمیدونم شما نرم افزار Final2003رو میشناسید یا نه..ولی این نرم افزار برای نوشتن نت و پارتیتور و اینا استفاده میشه..یه قابلیت داره که میشه اونو به ورد هم فرستاد...ولی برای من وقتی میفرستی همهچیش به هم میریزه
    آیا تنظیم خاصی داره؟
    فکر کنم مربوط به ocr باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •