با سلام.من دوباره یه سوال ..
با نرم افزار وبزیپ webzipچه جوری میشه تمام این 180صفحه رو دانلود کرد...یعنی من بتونم برای همیشه داشته باشم..
یعنی منظورم اینه که چه آدرسی رو بنیسم و اینکه چه تنظیماتی رو بکنم..
ممنون
با سلام.من دوباره یه سوال ..
با نرم افزار وبزیپ webzipچه جوری میشه تمام این 180صفحه رو دانلود کرد...یعنی من بتونم برای همیشه داشته باشم..
یعنی منظورم اینه که چه آدرسی رو بنیسم و اینکه چه تنظیماتی رو بکنم..
ممنون
آقا جواد منظور بنده را شما متوجه نشدید. با گزینه Insert عکس را وارد کردم از گزینه افکت ها Picture Style یک افکت و جلوه را به عکس می دهم حالا سند را ذخیره می کنم بخش Picture Style دیگر ظاهر نمی شود. حالا اگر بخواهم افکتی دیگر برای آن عکس یا عکسهایی که در بین متون وارد می کنم چگونه این Picture Style را دوباره پیدا کنم؟ حالا منظورم را خوب رساندم![]()
دوست عزیز
اگه در قسمت
Tools> Options> Complex Script
'گزینه Numeral را معادل Context بذاری نباید مشکلی باشه. اگه مشکل حل نشد، همون گزینه Numeral رو بگذار روی System. اگه باز هم حل نشد، باید تنظیمات Regional Options رو درست کنی.
یه نگاه به پست 791 بکن. نرم افزار Persian Activator رو پیدا می کنی. اونو نصب کن حل میشه.
همین الآن یکی دیگه هم پرسید. کافیه دکمه Ctrl+Shift سمت راست رو بزنید تا دیگه مشکلی پیش نیاد. ضمناً برای فارسی کردن زبان از دکمه های Alt+Shift استفاده کنید.
سلام دوست من
خوبه بدوني كه اين دو با هم خيلي فرق دارن
توي همون جواب اول هم من گفتم كه بايد براي متنهاي فارسي Right to left باشه تا درست بشه ولي احتمالا شما خيال كردي كه كه تراز راست با راست به چپ نويسي يكسان هست
كنترل و شيفت راست متن را راست به چپ ميكنه ولي اون يكي تراز را از راست تنظيم ميكنه كه بسيار متفاوت هستن
موفق باشي و پيروز
سلام دوست عزيزم
خوبه اينكاري رو هم كه ميگم انجام بدي ديگه بايد به احتمال 99 درصد درست بشه
زدن CTRL+H
كليك در كادر Find what و نوشتن F1
كليك در كادر replace with و نوشتن F1
انتخاب گزينه English از دكمه Format و قسمت lanquage
زدن دكمه replace all
درست شد يا نشد خبر بده
موفق باشي
در ضمن تنظيمات كنترل پانل روي فارسي باشه يا انگليسي توي ورد و عدد نويسي اون هيچ تاثيري نداره فقط به شرطي كه از توي همون مسيري كه دوستم جواد اشاره كرده گزينه context انتخاب شده باشه
Last edited by wordist; 15-04-2008 at 12:18. دليل: تصجيح يك كلمه اشتباه
ila جان
اونطوري كه من متوجه شدم از اين برنامه شدما فقط كافيه به اين برنامه آدرس تاپيك رو بدي اون خودش تمامي صفحات رو برات دانلود و سيو ميكنه يه امتحاني بكن
سلام
ببخشید می خواستم بپرسم اگر در یک متن بخواهیم پاورقی بدهیم، در یک صفحه راست چین و در یک صفحه چپ چین راهی هست؟ من از break هم استفاده کردم اما خط رو فقط یک طرف می اندازه.
ممنون
نمیدونم شما نرم افزار Final2003رو میشناسید یا نه..ولی این نرم افزار برای نوشتن نت و پارتیتور و اینا استفاده میشه..یه قابلیت داره که میشه اونو به ورد هم فرستاد...ولی برای من وقتی میفرستی همهچیش به هم میریزه
آیا تنظیم خاصی داره؟
فکر کنم مربوط به ocr باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)