تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 181 از 551 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من ميخوام 128 پيشگامان بگيرم 3 ماه 3 گيگ 20 تومن ميرزه؟شما چي پيشنهاد ميكنيد
    ارزیدن که هیچی ،ولی ببین ماهی 1 گیگ به دردت میخوره؟ چون من 3 گیگ که دارم ، داره تمونم میشه.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.تازگیها صبا نت تو نیشابور هم نمایندگی زده.اینرنت 512 با محدودیت حجمی 30 گیگابایت شش ماهه که حساب کردم ماهی میشه 27000 تومن .شما میگید چیکار کنم بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟//

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

صبا نت به هیچ وجه مشکا پهنای باند نداره
    ÷شتیبانی 3و4 نفر بی سوادن که حتی نمیدونن downstream چیه
    برای من تغییر داشته برو صفحان قبل ببین عکسامو
    dns ای پی سروریه که شما هر سایتی که باز میکنید یا هر فایلی دی ال میکنی با ارتباط اونه
    شلوغیه dns باعث بالا رفتن ping یا latency میشه ....
    هوم... من امشب رفتم DNS ها رو عوض کردم و IP های سرورای OpenDNS رو زدم... سرعت باز شدن سایتا خیلی بهتر شده ولی بازم کمه... یه چیز خیلی باحال حالا پیش اومده... پینگ از google.com و بقیه هنوزم همون 2000 هولی پینگ از 4.2.2.4 شده 200... حالا نکته جالبت ترش اینجاس که موقعیت اینام هی عوض میشه... یه دعه گوگل و یاهو و چند تا دامین دیگه پینگشون خوبه یه دفعه 4.2.2.4 و چند تا دیگه...

سرعت باز شدن سایتا توی ساعات رایگان شبانه صبانت که واقعا داغون بود با تغییر dns بهبود بسیار قابل توجهی داشته... سرعت دانلودم از لینک مستقیم که تا قبل از این حول و حوش 60-80 کیلوبایت بر ثانیه میچرخید الان رفته حول و حوش 80-100 کیلوبایت بر ثانیه... سرعت دانلودمم از تورنت با توجه به این که پینگ پایین تر اومده و سرعت باز شدن سایتا بالا رفته، بهتر شده...

در کل روش عالی ایه.... سایت speedtest هم که با توجه به سیستم خفنی که داره، پینگ بیشتر از 500 بشه میترکه نمیتونه نتایج واقعی رو بده (در شرایط عادی هم نمیتونه چه برسه به وقتی که پینگ بالاس)...

البته من توی تهرانم ولی دیدم اینجا بحث صبانته اومدم...

در ضمن فکر کنم به زودی یکی از مدیرا بیاد بگه ادامه بحث رو ببرید توی تاپیک "سرویس دهنده های اینترنت پرسرعت"...! البته با توجه به اینکه داشتن تاپیک واسه صبانت ممنوعه به خاطر همین فرقی نمیکنه کجا راجع بهش صحبت بشه...

Last edited by Cleeev; 13-08-2009 at 05:49.

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن فکر کنم به زودی یکی از مدیرا بیاد بگه ادامه بحث رو ببرید توی تاپیک "سرویس دهنده های اینترنت پرسرعت"...! البته با توجه به اینکه داشتن تاپیک واسه صبانت ممنوعه به خاطر همین فرقی نمیکنه کجا راجع بهش صحبت بشه...
    چرا ممنوعه؟

پروفشنال hardrock007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی از دوستان تعرفه های ADSL مخابرات مشهدو داره ؟

با تشکر

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هوم... من امشب رفتم DNS ها رو عوض کردم و IP های سرورای OpenDNS رو زدم... سرعت باز شدن سایتا خیلی بهتر شده ولی بازم کمه... یه چیز خیلی باحال حالا پیش اومده... پینگ از google.com و بقیه هنوزم همون 2000 هولی پینگ از 4.2.2.4 شده 200... حالا نکته جالبت ترش اینجاس که موقعیت اینام هی عوض میشه... یه دعه گوگل و یاهو و چند تا دامین دیگه پینگشون خوبه یه دفعه 4.2.2.4 و چند تا دیگه...

سرعت باز شدن سایتا توی ساعات رایگان شبانه صبانت که واقعا داغون بود با تغییر dns بهبود بسیار قابل توجهی داشته... سرعت دانلودم از لینک مستقیم که تا قبل از این حول و حوش 60-80 کیلوبایت بر ثانیه میچرخید الان رفته حول و حوش 80-100 کیلوبایت بر ثانیه... سرعت دانلودمم از تورنت با توجه به این که پینگ پایین تر اومده و سرعت باز شدن سایتا بالا رفته، بهتر شده...

در کل روش عالی ایه.... سایت speedtest هم که با توجه به سیستم خفنی که داره، پینگ بیشتر از 500 بشه میترکه نمیتونه نتایج واقعی رو بده (در شرایط عادی هم نمیتونه چه برسه به وقتی که پینگ بالاس)...

البته من توی تهرانم ولی دیدم اینجا بحث صبانته اومدم...

لطفا فقط اعضاي مشهد بيان بهتر
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4

در زمان های خیلی دور تاپیک بسیار عظیمی وجود داشت به نام صبانت ولی به دلیل اینکه بحث های اونجا بسیار شدت گرفت و نمیدونیم چی شد که مدیران فوروم در اونجا رو به کل تخته کردن و تا مدت ها سربازان p30world اینجا مستقر بودن تا اگه کسی گفت صبانت همونجا دارش بزنن...

لطفا فقط اعضاي مشهد بيان بهتر
    ممنون
    اولا دلم نمیخواد... دوما شما بگو مدیران بزارن صبانتیا دوباره تاپیک داشته باشن من جیک ثانیه از اینجا میپرم اونجا... هاپوکومار یادته...؟؟؟ من همونم آواره ام هر جا گیر بیارم وراجی میکنم...!!! سوما من به هیچ وجه توی این نظر سنجی شرکت نکردم فقط دارم بحث میکنم نه بیشتر...

8. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

server IP address چیرو بدیم؟؟؟؟؟
    برو تو پراپرتیز کانکشن تو قسمت detail بعد server ip address رو میبینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من رو حالت اتومات گذاشتم اینو، هر چی حال کنه خودش انتخاب میکنه.
    ولی نمیدونم چه کخی به مودم ریختم که حالا هرچی با ie میزنم (192.168.0.1) وارد تنظیمات مودم نمیشه.
    الانم فقط با firefox میتونم وارد اینترنت بشم. " کسی میتونه مشکل منو برطرف کنه؟"
    تو از نرم افزار های ------ مثل ultasurf استفاده میکنی دلیلش همینه اینا ie رو خراب میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو از نرم افزار های ------ مثل ultasurf استفاده میکنی دلیلش همینه اینا ie رو خراب میکنن
    حالا این که شما میگی رو چک میکنم، ولی همزمان یاهو مسنجر ، سافاری و کاهی فایر فاکس (متناوب) کار نمیکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •