این بازی هم مثل بایوشاک تازگیها افتاده رو دستم که واقعا یک از بهترین بازیهایی بود که دیدم.
ای بابا کجا بودن این بازیهای توپ که ما خبر نداشتیم و نصف عمرمونو هدر دادیم؟!؟!
این بازی هم مثل بایوشاک تازگیها افتاده رو دستم که واقعا یک از بهترین بازیهایی بود که دیدم.
ای بابا کجا بودن این بازیهای توپ که ما خبر نداشتیم و نصف عمرمونو هدر دادیم؟!؟!
تازه کجاشو دیدی....بازی رو ادامه که بدی مراحل بالاتر سخت تر و زیباتر میش
یک سری قسمت هم داره که کمی باید روش فکر کرد ....ولی بازی عالیه...من فقط همین نسخه از devil may cry رو بازی کردم و با همین نسخه عاشق بازی شدم...این بازی عالیه....مخصوصا از نظر داستانی و کات سکنس ها هم محشر طراحی شده که همون کات سکنس اول بازی کلی من رو شوکه کرد....اگه انیمیشن اون رو هم مثل انیمیشن final fantsy و resident evil بیرون بدن عالی میشه....در کل بازی محشره حتما ادامه اش بده
آقا من تازه این بازی رو پیدا کردم و تمومش کردم ولی انگار بعد پایان بازی باز هم یه خبراییه نه؟
اگه کسی اطلاعاتی داره لطف کنه به اطلاعات ما هم اضافه کنه.
شایعاتی مبنی بر کار کمپانی capcom روی نسخه بعدی هست ولی اینکه حداقل تا دو سال آینده خبری از انتشار نسخه بعدی نیست قطعیه!!!
بازیش قشنگ بود ولی اون مرحله هایی که با نرو میرفتی باید با دانته هم برمیگشتی یه کم سرکاری بود
دویل2 رو من اول بازی کردم که خوشم اومد در حالی که 1شکست واسه دویل بحساب می اومد.بعد 1رو بازی کردم فوق العاده بود.3هم بازی کردم از2بهتر بود ولی به 1نمیرسید.
حالا4بیشتر نزدیک کدوم 1از سریهای قبلی؟
سلام
دوستان داخل بازی یه مرحله های فرعی هست که باید داخلشون با یه حرکت هایی دشمن ها رو از بین ببری
کسی راهنمایی در این مورد نداره؟
بیا رفیق تمام راهنمایی های لازم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دستت درست ولی اونی که من میخواستم توش پیدا نکردم
راهنمایی مراحل توش بود ولی اون مراحلی که من منظورم بود توش نبود!
سلام
دوستان من این بازی رو به صورت فشرده در حجم حدود 3.5 گیگ دانلود کردم و نصبش کردم. ولی وقتی اجرا میکنم یه صفحه لودینگی که روشن و خاموش میشه همش میاد و جلوتر نمی ره.
باید چکار کنم به نظر شما. کرکی برای این بازی هست ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)