سپاس از جواب شما
منظور همون دوتا زبان برنامه نویسی سی یا سی پلاس پلاس بود
بعد چه منبعی رو پیشنهاد میدید برای سی پلاس پلاس (میخوام از صفر شروع کنم)؟
مرسی
این اضافه اومد ممنون میشم حذفش کنید
سپاس از جواب شما
مرسی
این اضافه اومد ممنون میشم حذفش کنید
Last edited by p_sh_63; 22-09-2012 at 16:15.
سپاس از جواب شما
مرسی
ببخشید که دیر پاسخ میدهم
تو زمان ما فقط کتاب جعفرنژاد بود که الان اون رو به هیچ کس توصیه نمیکنم
متاسفانه دیگه وقت کتاب خوندن و پیگیری اینجور مطالب برام سخت شده اگر دوستان دیگه موردی اطلاع دارند راهنمائی کنند
درضمن اگر میخواهی خوب و عالی یاد بگیری فقط کتاب های زبان اصلی رو مطالعه کن و در کنار مطالعه ، فیلم های زبان اصلی و فارسی بسیار بسیار تاثیر گذار هستند
سلام
کتاب چگونه با c++ برنامه بنویسیم! نویسنده پاول جی دیتل
ی سوال من از این بر و اون بر ککه پرسیدم گفتن اول c رو یاد بگیر بعد برو سراغ ++!
دیروز هم رفتم ی کتاب c گرفتم نویستندش هم همین کسی هست که خود c رو درست کرده و مترجمش یکی از استاد های دانشگاه امیر کبیره! (طبق گفته فروشنده این ککتابه پر فروش بوده توی شیراز!)
ولی c اصلا تو این کتاب معلوم نیست چی گفته طرف!
حالا ایا میشه c++ رو بدون c یاد گرفت یا c رو اول بخونم!
در ضمن در دانشگاه پیام نور شیرازم!
هنوز نرفتم ولی احتمالا باید خودم بخونم ولی میگن استاد های خوبی داره!
Last edited by Hitman-Group; 26-09-2012 at 10:23.
خوب حاجی لینک رو بگذار تا ببینیم چیه!
اینکه باید حتما ابتدا سی رو یاد بگیرید سپس سی پلاس اصلا اینطور نیست اما اگر ابتدا با دستورات سی و نحوه کدنویسی اون اشنا شوید در زبان سی++ خیلی راحت تر میتوانید کد بزنید
کتاب های دنیس ریچی خوب هستند اما باید نحوه ترجمه رو دید که متاسفانه بنده اسم کتاب ها در ذهنم نمی ماند
برای یادگیری سریعتر باید و حتما یک راهنماء خوب داشته باشید یا تلاش فراوان غیر از این دو حالت برنامه نویسی یاد نخواهید گرفت
راهنماء خوب میتواند یک سایت ، یک دوست ، یک استاد ، یک اموزشگاه و . . . . باشد
برنامه نویسی یک سری کد ثابت است اما این خلاقیت شماست که چطور و به چه نحوی با اون کار کنید این خلاقیت رو شما بدست نخواهید اورد بجز اینکه کد بزنید و کدهای دیگران رو ببینید
وقتی کسی راهنماء خوبی باشد و مسیر رو قبل از شما طی کرده باشه سریعترین راه رو به شما نشان خواهد داد پس به دنبال استاد ، دوست ، اموزشگاه ، دانشگاههای دیگر و . . . . باشید که به امید خدا سریعتر دوره مقدماتی برنامه نویسی رو طی کنید
بعد از طی کردن مراحل مقدماتی دیگه نیاز زیادی به راهنماء ندارید چون اصول کار رو بلد هستید اونجاست که تلاش شما برای رفتن به مراحل بالاتر باید دو برابر شود
امیدوارم که تمام دوستان عزیز برنامه نویس موفق باشند
سلام دوستان
یه سوال داشتم. توی mod حتما باید عدد سمت چپیه بزرگتر باشه؟ مثلا اگه بنویسیم 3mod6 چه مشکلی پیش میاد؟
اگه تو یه برنامه بگیم a و b را بخوان بعد یه جای برنامه بگیم a mod b --> c چه مشکلی پیش میاد اگه b از a بزرگتر باشه؟
ببخشید یه خرده بیشتر از یه دونه سوال شد![]()
Last edited by jetfire72; 27-09-2012 at 12:34.
عزیز در این اعداد پیدا نمی شه اگه درست فهمیده باشم سوالت رو جواب رو وقتی که a=3 , b=100 تفاوت رو پدا می کنی!!
اگر بزرگ اول با شه میشه 1 اما اگه کوچک اول باشه جواب می شه 0
Last edited by samasara; 29-09-2012 at 13:53. دليل: اشکال در ویرایش
چرا در این مثال مشخص نیست؟
چرا اگه کوچیک اول باشه میشه صفر؟! خب مگه باقی مانده تقسیم 3 بر 100 ، 3 نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)