تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 181 از 2403 اولاول ... 811311711771781791801811821831841851912312816811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Last edited by kavehmech; 13-12-2009 at 23:22.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

1.هر وقت خط من وصل شد باید زنگ بزنم یا فرق نمیکنه؟؟
    2.من بهشون ایمیل ندادم مشکلی پیش نمیاد؟
    3.شناسه ی مجازی پس چی اون باید بگیرم یا نه اونو باید چیکار کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا تو هر چی به زهنت میرسه سوال میپرسی آقا داری سفینه هوا نمی کنی

تو همه ی زمینه ها اینتوری هستی؟!

من فکر کردم خودم زیاد سوال میپرسم تو دست من و از پشت بستی

(همه اینا درس زندگی بود ناراحت نشی یه وقت)

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به این سئوالات پست قبل هم جواب بده یکی دگه دارم میرم بخوابم به خدا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما کلا تو خواب عمیقی هستی و من فکر نمی کنم به این زودیا از خواب بیدار شی

در آغاز فعالیت hamed22-24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست من شما نمیتونید با یوزر با دو پی سی همزمان کانکت باشید که.فرقی نداره ای دی اس ال باشه یا کارت اینترنت شما با هر یوزر فقط با یه پی سی میتونید وصل باشید.الان شما باید هردو پی سی رو طوری تنظیم کنید که خودکار به اینترنت متصل باشه وگرنه اگه بخوای شر کنی کناکشن رو نمیتونی متصل باشی
    همینی که شما میگی(.الان شما باید هردو پی سی رو طوری تنظیم کنید که خودکار به اینترنت متصل باشه)
    می تونید اگه زحمتی نیست اینجا مرحله به مرحله توضیح بدید. میدونید که یه pc با sub ویکی با کابله lan به مودم وصلن و من می خوام هردو همزمان اینترنت داشته باشن مثل قبل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1.به من وقتی که وصل شد زنگ زدن اگه هم نزدن نه نمیخواد زنگ بزنی، زنگ بزنی چی بگی سلام خانم منشی خوشگله خط من وصل شد خدا حافظ!
    2.ایمیل چرا بدی آخه بره کی گفت که اصلا باید ایمیل بدی
    3.شناسه مجازی لازم نداری با همون شماره مشتری میتونی اعتبارتو چک کنی فقط زنگ بزن پسورد شماره مشتریتم بگیر که بعد دوباره سوال نپرسی

4.دیگه چی تو سیم کشی ایه مغزت میگذره بگو؟؟؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا پدرام !
    به نظرم شما اصلا توجهی به پاسخها نمی کنی و هر دفعه سوالاتی می پرسی که قبلا بهشون خیلی واضح جواب داده شده ! من خودم در مورد 3 تا رمزی که تو برگه ثبت نام شما موجوده 20 خط توضیح دادم ! حالا شما از اول اون سوالا رو تکرار می کنی این یه جور بی احترامی به کسانی هست که بخاطرت وقت می زارن و راهنماییت می کنن دوست من ! من خودم پروفسور نیستم و خودم هم قبل از گرفتن سرویس از بچه های اینجا چند تا سوال کردم و اونا هم محبت کردن جواب دادن ! اما سعی کردم خودم هم دقت کنم و چیز یاد بگیرم از این دوستان . نه اینکه بدون توجه به راهنماییها سوالای تکراری رو دائم بپرسم !

یه نگاهی به خود سایت اندیشه بندازی می بینی نوشته شناسه مجازی الزامی نیست ! و با همون شماره کاربری و رمز عبور می تونی بعدا بری تو سایت !
    این مطلب رو هم بیشتر از 3 بار خودم براتون گفتم اما انگار نه انگار !
    تو صفحه 178 زیر صفحه پست من هست یه نگاهی بنداز ( که مطمئنم اصلا نگاه نکردی !!! ) اونجا نوشتم :
    اگه یه کمی تو خود سایت اندیشه رو یه نگاه کوچیک می کردی میبینی که واسه وارد شدن به سایت و دیدن کارکرد فقط به همون شماره مشتری ( که تو برگت نوشته ) و رمز عبور ( که بعد از راه اندازی خط می تونی نلفن بزنی ازشون بگیری یا صبر کنی برات ایمیل کنن ) نیاز داری ... یعنی از اون 3 تا جای خالی 2 تاش رو پر می کنی وارد میشی ... شناسه مجازی رو نیاز نداری ...
    سمت چپ صفحه ورود اندیشه سبز رو بخون :
    شماره مشتری شما بعد از ثبت نام به شما اعلام و به همراه كلمه عبور آن به آدرس پست الكترونيك شما ارسال شده است. ( ایمیلت رو ببین رمز اومده یا نه اگه نشده بعدددددد از اینکه اینترنتت وصل شد تلفن کن ازشون بگیر )
    شناسه مجازي ناميست كه شما پس از ثبت نام و وارد شدن به صفحات كاربري خود (فعال شدن) ميتوانيد در لينك (به روز رساني اطلاعات شخصي) آنرا يكبار (و براي هميشه) انتخاب كنيد.
    براي ورود به صفحات كاربري تنها وارد كردن يكي از شناسه ها كافيست.

در نتیجه همون شماره مشتری با رمز کافیه ! شناسه مجازی مثل همین اسم کاربری مجازی که ما الان داریم تو همین فروم استفاده می کنیم ! مثلا تو پدرامی اما عکس مایکل رو زدی به عنوان شناست !!! می تونی بعدا بگیری می تونی هم نگیری اصلا مهم نیست !
    ...

خب ؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بعد از اینهمه توضیح به نظر شما لیلی زن بوده یا مرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    بازم توضیح ساده تر می خوای ؟ او کی !
    1) بعد از وصل شدن خط زنگ بزن رمز عبور رو بگیر !
    بعععععععععععد از وصل شدن ! ( این رو 10 صفحه قبل گفته بودم ! )
    2) ایمیل رو ولش کن ! نه به کسی ایمیل بزن نه خواب آشفته ببین ! فقط زننننگ بزن بعد از وصل شدن خط ! بگو رمز ورود به سایت رو بهم بدین ! والسلام ! بعد شماره کاربری با همین رمز رو وارد کن برو تو سایت .. جای شناسه مجازی رو هم خالی بذار ...
    3) در مورد شناسه مجازی ! باز هم بگم که نیازی بهش نداری ؟! و اون یه چیز دلخواهه مثل اسم مستعار می مونه !! یعنی اگه دوست داشتی عشقت کشید مثلا می تونی شناسه مجازیت تو سایت اندیشه سبز رو مایکل جکسون انتخاب کنی یا هر چیز دیگه !!!

حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ! اگه واضح نبود برات از اوله اول شرح بدم ...
    همیشه تو زندگی دل بزرگی داشته باش و زیاد و بیش از حد سخت نگیر !... چون اگه سر یه اکانت 15 تومنی اینقده سوال کنی و خوابت نبره تو تصمیم های بزرگتر زندگی مثلا خرید خانه یا اتومبیل یا باید دعوت حق رو لبیک بگی ! یا فروشنده رو از زندگی ساقط کنی ! این هم یه توصیه دوستانه از طرف یه برادر بزرگتر ! خود دانی ! موفق باشی

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

1. اون ایمیل چیه که توی برگه ی من نوشته info@askiran.com؟
    2.اگه بخوان رمز عبور رو به ایمیلم بفرستند من که بهشون ایمیل ندادم به کجا میفرستن ؟؟
    رمزو تماس بگیر بهت میدن.اون ایمیل پشتیبانی اندیشه هست کاری داشتی برای پاسخگویی هست

11. 2 کاربر از SoheilExtreme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

رمزو تماس بگیر بهت میدن.اون ایمیل پشتیبانی اندیشه هست کاری داشتی برای پاسخگویی هست

سهیل جان من واقعا یه خسته نباشید باید به تو بگم که همیشه آماده ی پاسخگویی به سوالات مکرر پدرام هستی

13. این کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •