با احترام
تیم مدیریت انجمن
Last edited by kavehmech; 13-12-2009 at 23:22.
1.هر وقت خط من وصل شد باید زنگ بزنم یا فرق نمیکنه؟؟
2.من بهشون ایمیل ندادم مشکلی پیش نمیاد؟
3.شناسه ی مجازی پس چی اون باید بگیرم یا نه اونو باید چیکار کرد؟
آقا تو هر چی به زهنت میرسه سوال میپرسی آقا داری سفینه هوا نمی کنی
تو همه ی زمینه ها اینتوری هستی؟!
من فکر کردم خودم زیاد سوال میپرسم تو دست من و از پشت بستی
(همه اینا درس زندگی بود ناراحت نشی یه وقت)
به این سئوالات پست قبل هم جواب بده یکی دگه دارم میرم بخوابم به خدا![]()
شما کلا تو خواب عمیقی هستی و من فکر نمی کنم به این زودیا از خواب بیدار شی![]()
همینی که شما میگی(.الان شما باید هردو پی سی رو طوری تنظیم کنید که خودکار به اینترنت متصل باشه)
می تونید اگه زحمتی نیست اینجا مرحله به مرحله توضیح بدید. میدونید که یه pc با sub ویکی با کابله lan به مودم وصلن و من می خوام هردو همزمان اینترنت داشته باشن مثل قبل.
1.به من وقتی که وصل شد زنگ زدن اگه هم نزدن نه نمیخواد زنگ بزنی، زنگ بزنی چی بگی سلام خانم منشی خوشگله خط من وصل شد خدا حافظ!
2.ایمیل چرا بدی آخه بره کی گفت که اصلا باید ایمیل بدی
3.شناسه مجازی لازم نداری با همون شماره مشتری میتونی اعتبارتو چک کنی فقط زنگ بزن پسورد شماره مشتریتم بگیر که بعد دوباره سوال نپرسی
4.دیگه چی تو سیم کشی ایه مغزت میگذره بگو؟؟؟!!!
آقا پدرام !
به نظرم شما اصلا توجهی به پاسخها نمی کنی و هر دفعه سوالاتی می پرسی که قبلا بهشون خیلی واضح جواب داده شده ! من خودم در مورد 3 تا رمزی که تو برگه ثبت نام شما موجوده 20 خط توضیح دادم ! حالا شما از اول اون سوالا رو تکرار می کنی این یه جور بی احترامی به کسانی هست که بخاطرت وقت می زارن و راهنماییت می کنن دوست من ! من خودم پروفسور نیستم و خودم هم قبل از گرفتن سرویس از بچه های اینجا چند تا سوال کردم و اونا هم محبت کردن جواب دادن ! اما سعی کردم خودم هم دقت کنم و چیز یاد بگیرم از این دوستان . نه اینکه بدون توجه به راهنماییها سوالای تکراری رو دائم بپرسم !
یه نگاهی به خود سایت اندیشه بندازی می بینی نوشته شناسه مجازی الزامی نیست ! و با همون شماره کاربری و رمز عبور می تونی بعدا بری تو سایت !
این مطلب رو هم بیشتر از 3 بار خودم براتون گفتم اما انگار نه انگار !
تو صفحه 178 زیر صفحه پست من هست یه نگاهی بنداز ( که مطمئنم اصلا نگاه نکردی !!! ) اونجا نوشتم :
اگه یه کمی تو خود سایت اندیشه رو یه نگاه کوچیک می کردی میبینی که واسه وارد شدن به سایت و دیدن کارکرد فقط به همون شماره مشتری ( که تو برگت نوشته ) و رمز عبور ( که بعد از راه اندازی خط می تونی نلفن بزنی ازشون بگیری یا صبر کنی برات ایمیل کنن ) نیاز داری ... یعنی از اون 3 تا جای خالی 2 تاش رو پر می کنی وارد میشی ... شناسه مجازی رو نیاز نداری ...
سمت چپ صفحه ورود اندیشه سبز رو بخون :
شماره مشتری شما بعد از ثبت نام به شما اعلام و به همراه كلمه عبور آن به آدرس پست الكترونيك شما ارسال شده است. ( ایمیلت رو ببین رمز اومده یا نه اگه نشده بعدددددد از اینکه اینترنتت وصل شد تلفن کن ازشون بگیر )
شناسه مجازي ناميست كه شما پس از ثبت نام و وارد شدن به صفحات كاربري خود (فعال شدن) ميتوانيد در لينك (به روز رساني اطلاعات شخصي) آنرا يكبار (و براي هميشه) انتخاب كنيد.
براي ورود به صفحات كاربري تنها وارد كردن يكي از شناسه ها كافيست.
در نتیجه همون شماره مشتری با رمز کافیه ! شناسه مجازی مثل همین اسم کاربری مجازی که ما الان داریم تو همین فروم استفاده می کنیم ! مثلا تو پدرامی اما عکس مایکل رو زدی به عنوان شناست !!! می تونی بعدا بگیری می تونی هم نگیری اصلا مهم نیست !
...
خب ؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بعد از اینهمه توضیح به نظر شما لیلی زن بوده یا مرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم توضیح ساده تر می خوای ؟ او کی !
1) بعد از وصل شدن خط زنگ بزن رمز عبور رو بگیر !
بعععععععععععد از وصل شدن ! ( این رو 10 صفحه قبل گفته بودم ! )
2) ایمیل رو ولش کن ! نه به کسی ایمیل بزن نه خواب آشفته ببین ! فقط زننننگ بزن بعد از وصل شدن خط ! بگو رمز ورود به سایت رو بهم بدین ! والسلام ! بعد شماره کاربری با همین رمز رو وارد کن برو تو سایت .. جای شناسه مجازی رو هم خالی بذار ...
3) در مورد شناسه مجازی ! باز هم بگم که نیازی بهش نداری ؟! و اون یه چیز دلخواهه مثل اسم مستعار می مونه !! یعنی اگه دوست داشتی عشقت کشید مثلا می تونی شناسه مجازیت تو سایت اندیشه سبز رو مایکل جکسون انتخاب کنی یا هر چیز دیگه !!!
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ! اگه واضح نبود برات از اوله اول شرح بدم ...
همیشه تو زندگی دل بزرگی داشته باش و زیاد و بیش از حد سخت نگیر !... چون اگه سر یه اکانت 15 تومنی اینقده سوال کنی و خوابت نبره تو تصمیم های بزرگتر زندگی مثلا خرید خانه یا اتومبیل یا باید دعوت حق رو لبیک بگی ! یا فروشنده رو از زندگی ساقط کنی !این هم یه توصیه دوستانه از طرف یه برادر بزرگتر ! خود دانی ! موفق باشی
رمزو تماس بگیر بهت میدن.اون ایمیل پشتیبانی اندیشه هست کاری داشتی برای پاسخگویی هست
سهیل جان من واقعا یه خسته نباشید باید به تو بگم که همیشه آماده ی پاسخگویی به سوالات مکرر پدرام هستی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)