من میخوام 400 تا 508 رو یجا آپ کنم اگه adsl داری میتونی دان کنی حدود 300 mb![]()
من میخوام 400 تا 508 رو یجا آپ کنم اگه adsl داری میتونی دان کنی حدود 300 mb![]()
خیلی ممنون.راستش به این خاطر گفتم که اگه مادارا الان زنده باشه الان 90سالشه!!!بیچاره هکاگه سوم تازه چل چلیش بود چطوری شده بود!!!درمورد چهره توبی که خیلیها ازجمله من داریم از کنجکاوی میمیریم چنتا نظریه جالب هست1توبی همون اوبیتیه(دوست دوران بچگیه کاکاشی)چون فقط شارینگان چپش رونشون میده وتوی یه صحنه به کاکاشی میگه< خودم بعدا به حساب تومیرسم>وتوسط مادارا که الان دیگه قادر به جنگیدن نیست کنترل میشه!2این یکی که خیلی جالبتره:مادارا توسط هکاگه چهارم کشته شده واین یوندایمه هست که خودشو جای اون جازده چون از یکی از دوستان شنیدم که میگفت مادارا وقتی یکی از جنازه های رنده شده کابوتو رو میبینه خیلی جا میخوره یعنی اون مادارای اصلی بوده؟
البته اینها همش فرضیه هست وممکنه که واقعا بعضی هاش خنده دار باشه!!!
راستی اونجائی که احضارای پین دارن شهرو خراب میکنن فکرکنم160بالاتر باشه نه؟
آقا اگه زیاد مینویسم وجای تایپک رو زیاد میگیرم بهم بگین ها آخه من توی فروم یه سایت دیگه که بودم عادت به زیاد نوشتن پیدا کردم!!!!!!
واقعا شرمندم دوست عزیز بنا به دلایلی فعلاadslم قطع شده .فعلا بااین دایل آپ قدیمی دارم ذجر میکشم.الانم اگه سرعتم رو بهت بگم تا فردا صبح میخندی!!!امیدوارم دوستان دیگه بهت کمک کنن.
نه من خودم آپ میکنم شما گفتید تا 160 انمیه دیدید من هم گفتم از چپتر 400 (حدود 150 انمیه) تا 508 که آخریش بود رو آپ میکنم تا شما دانلود کنی به جای انمیه مانگا ببینی![]()
مبارزه ساسوکه با ایتاچی؟؟در قسمت 134 انیمه ( اگه اشتباه نکنم) حدود 4 قسمت فقط مبارزه ایندوتاست..
در بین صحبتاشون که ایتاچی داره در مورد مادارا برای ساسکه توضیح میده همش از لیاقت خودش برای برتری هم میگه..
درسته ولی اون حرفا فقط برای تحریک کردن ساسوکه بود.حقیقت نداشت
آره اینم مثل پین خودشو کشت.البته دید حریف 4-5 تا نینجا خفن نمیشه راه فرارم نداشت این بود که خودشو کشت.یعنی الان مرده؟
اون قسمتا مال ناروتو 1 هست.قبل از ناروتو شیپودن 220 قسمت داره ناروتو 1.نه هنوز...
مانگا با انیمه یه فرقایی داره.اول اینکه توبی اصلا تو مانگا اونجا نبود فقط زتسو (همونی که نصفش سفیده و نصفشم سیاه) بود.بعدشم الان که مانگارو دیدیم اصلا تو اون صحنه حرفی از اوروچیمارو نزد.اون تکنیکو خود اوروچیمارو به ساسوکه یاد داده بوده.من اسمشو نمیدونم ولی اینطوریه:
یادته که در هنگام مبارزه با ناروتو( 4دم) از کتف چپش ماری بیرون اومد تا دست ناروتو رو کنترل کنه ولی ماره سوخت!
و اونموقع بود که از دهن خودش دوباره زاده شد( اوروچی رو میگم).. حالا ساسکه هم در مبارزه ا ایتاچی وقتی توسط آماتراسو سوخت از پشت بدنش دوباره خودشو آورد بیرون.و اونجا بود که توبی (Tobi) گفت این تکنیک اوروچیمارو هست که پس از کشته شدن توسط ساسکه فراگرفته..
احتمالش خیلی زیاده.از طرفی اروچیمارو نمرده ( مطمئنم) و الان در بدن کابوتو هست خودش میگفت میخواد فنا ناپذیر باشه و اینطور که معلومه میشه ولی خب به دلیل وجود اشخاص مهمتر ( نه محبوبتر) اگه فنا ناپذیر هم بشه دوباره کشته میشه . حالا هم دنبال راهی برای تصاحب کردن گنجیتسوشون.
کلمه رو درست گفتین ولی اصلا همچین چیزی نبوده.بازم زیادی تعصبی برخورد کردینا.اینطور که من تو گروه اکاتسوکی ( درست گفتم؟) دیدم هیچکی حریفش نمیشد حتی Tendo Pain.
خودتون که الان گفتین آکاتسوکی اسمشه.اسم گروه Pain که ایتاچی هم جزوشه 8-man squade هستش>؟ یا من با چیزه دیگه قاطی گرفتم؟
------------------------
اول اینکه خیلی خوش اومدین .خیلی ممنون.راستش به این خاطر گفتم که اگه مادارا الان زنده باشه الان 90سالشه!!!بیچاره هکاگه سوم تازه چل چلیش بود چطوری شده بود!!!درمورد چهره توبی که خیلیها ازجمله من داریم از کنجکاوی میمیریم چنتا نظریه جالب هست1توبی همون اوبیتیه(دوست دوران بچگیه کاکاشی)چون فقط شارینگان چپش رونشون میده وتوی یه صحنه به کاکاشی میگه< خودم بعدا به حساب تومیرسم>وتوسط مادارا که الان دیگه قادر به جنگیدن نیست کنترل میشه!2این یکی که خیلی جالبتره:مادارا توسط هکاگه چهارم کشته شده واین یوندایمه هست که خودشو جای اون جازده چون از یکی از دوستان شنیدم که میگفت مادارا وقتی یکی از جنازه های رنده شده کابوتو رو میبینه خیلی جا میخوره یعنی اون مادارای اصلی بوده؟
تا حالا فقط یه چیزی معلوم شده که این شخصی که ما به اسم توبی میشناسیمش همون شخصی بوده که 16 سال پیش باعث حمله کیوبی شده و هوکاگه 4 باهاش روبرو شده.ولی هنوز معلوم نیست که این شخص همون مادارایی باشه که با هوکاگه اولم مبارزه کرده و شکست خورده؟؟
اینکه توبی اوبیتو باشه به نظرم خیلی احتمالش زیاد نیست.مادارا به هیچ وجه توسط هوکاگه 4 کشته نشده.مادارا یه مبارزه نصف و نیمه باهاش کرد و بعدشم فرار کرد.از قسمت مانگا 500 به بعد رو بخونین میفهمین خودتون
ولی درمورد جنازه ای که کابوتو بهش نشون داد احتمال اینکه توبی مادارا نباشه زیاد شد.
در کل به نظر من یا توبی واقعا ماداراست که مثل اوروچیمارو بدنشو تعویض کرده. یا اینکه یه نفره که با مادارا ارتباط داشته و مثلا شاگردش بوده.
زیاد که ننوشتین فقط اگه ممکنه مثل من صحبتاتونو تو یه پست بنویسین که بیخودی صفحات تاپیک زیاد نشه.آقا اگه زیاد مینویسم وجای تایپک رو زیاد میگیرم بهم بگین ها آخه من توی فروم یه سایت دیگه که بودم عادت به زیاد نوشتن پیدا کردم!!!!!!![]()
Last edited by hpk34; 05-09-2010 at 07:53.
یعنی داستان اون چشما و ..... همش دروغ بود؟حقیقت نداشت
جالب شد..آره اینم مثل پین خودشو کشت.البته دید حریف 4-5 تا نینجا خفن نمیشه راه فرارم نداشت این بود که خودشو کشت.
آره ولی پس اون چیه؟؟خودتون که الان گفتین آکاتسوکی اسمشه
کلا بیخیالش..اون قسمتا مال ناروتو 1 هست
پس چه کسی بهترینه ؟ نکنه Pain?بازم زیادی تعصبی برخورد کردینا
کجاش تعصبی بودایتاچی دو تکنیک به شدت خفن داره( آماتراسو و سوسانو) پین که سهله کل گروهو نابود میکنه
کاشکی میتونست قیافش هم مثله خودش کنه..در کل به نظر من یا توبی واقعا ماداراست که مثل اوروچیمارو بدنشو تعویض کرده.
دوست عزیز چه کاریه ..؟نه من خودم آپ میکنم
همون وقت و حجمی که باید صرف دانلود بشه میتونه صرفه دیدن به صورت ONline باشه..
فرقش هم اینه که شما آپلودی نمیکنی..
ولی اگه میخوای مرام بذاری بحثش جداست![]()
نه فقط چیزایی که ایتاچی در مورد خودش گفت حقیقت نداشت.یعنی داستان اون چشما و ..... همش دروغ بود؟گفتم که فقط میخواست ساسوکه رو تحریک کنه که با تمام قدرتش باهاش بجنگه و عقدشو خالی کنه.
اون کدومه؟؟من که نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین.آره ولی پس اون چیه؟؟
آماتراسو اونقدرا هم خفن نیست ولی سوسانو چرا.تا اینجای داستان که مادارا قویترین بوده.پس چه کسی بهترینه ؟ نکنه Pain?
کجاش تعصبی بودایتاچی دو تکنیک به شدت خفن داره( آماتراسو و سوسانو) پین که سهله کل گروهو نابود میکنپینم تکنیک خیلی خیلی خفنی داشت که تا حالا هیچکس نداشته.
کلا خفن تر از اوروچی زیاد بودن.
قیافه قحطیه مگه؟؟کاشکی میتونست قیافش هم مثله خودش کنه..![]()
-man 8 squade دیگه!!اون کدومه؟؟من که نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین.
نه زیاد ...کلا خفن تر از اوروچی زیاد بودن
قیافه نه ولی ابهت چراقیافه قحطیه مگه؟
سوسانو که درست ... ولی آماتراسو هم بحثش در فروم ها زیاده ..آماتراسو اونقدرا هم خفن نیست ولی سوسانو چرا
در جنگ با 8دم ساسکه استفاده کرد که خداسییش خفنه..
----------------------------------
در کل![]()
واقعا ممنونبالا خره تونستم مانگای رنگیشو گیر بیارم البته نه بااین دایل آپ مسخره
اما ازلطف شما ممنون.
به روی چشمزیاد که ننوشتین فقط اگه ممکنه مثل من صحبتاتونو تو یه پست بنویسین که بیخودی صفحات تاپیک زیاد نشه.![]()
راستش اون موقعی که داشتم اون پست اولی رو مینوشتم ofبودم وقتی صفحه رفرش شد دیدم ای دادبیداد
بازم معذرت
راستی اگه اجازه بدین درمورد این بزرگوار مرحوم ایتاچی یه چیزی بگم.نه تنها گروه پین هیچ کس جرات مقابله بااون رونداشت.یادتونه وقتی مرد مادارا به زتسو چی گفت؟یه نفس راحتی هم کشید!حتی بااینکه حقیقتشو میدونست جرات نداشت کاری بکنه!راستی من چون مانگارو هنوز شروع نکردم ممکنه اشتباه کنم ولی شما فکر میکنید ایتاچی واقعا مریض بود یا یه نفر اونجوریش کرده بود؟
البته خود مادارا میتونه دیگه!!نه تنها گروه پین هیچ کس جرات مقابله بااون رونداشت
مادارا کجا بود...!!. داری حدس میزنی؟.یادتونه وقتی مرد مادارا به زتسو چی گفت؟
ولی آره گفته شد که که :
ایتاچی هم در حینه مبارزه مسدوم شد و ظاهرا قبلش هم دچار جراحت بود.
---------------------------------------
دوست عزیز برو تو تاپیکهای دیگه 10 تا پست بده ( حالا هرچی شد) تا از مرحله ی چک شدن فعالیت بیای بیرون.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)