سلام
این کلید توی محیط گرافیکی ویندوز کاربرد خاصی نداره و در قدیم توی داس کاربر زیادی داشت . مثل سوئیج کردن صفحه کلید به فارسی یا انگلیسی
توی ویندوز شاید برنامه های خاصی باشند که از این کلید استفاده کنند .
موفق باشید .
سلام
این کلید توی محیط گرافیکی ویندوز کاربرد خاصی نداره و در قدیم توی داس کاربر زیادی داشت . مثل سوئیج کردن صفحه کلید به فارسی یا انگلیسی
توی ویندوز شاید برنامه های خاصی باشند که از این کلید استفاده کنند .
موفق باشید .
سلام
برنامه clone را نصب کنید و از سی دی ایمیج بگیرید . خودش یه درایو مجازی ایجاد می کنه و هر وقت خواستید برنامه را اجرا کنید کافیه روی درایو مجازی راست کلیک کنید و فایل ایمیج را انتخاب کنید تا برنامه بدون سی دی اجرا بشه .
موفق باشید.
با سلام خدمت تمام دوستان
كسي ميدونه اين خطا مربوط به چيه و چطوري حل ميشه
Last edited by AM 241; 18-11-2008 at 08:56.
task manager و run ,regedit در سيستم من از كار افتاده يه راه حل مطمئن و سريع ميخوام مرسي
دوستان من تازه ویندوز ریختم بعد دیدم غیر از درایو ویندوز بقیه درایو ها باز نمیشن و این ارورو میدن
resycled\boot.com is not valid win32 application . اگه کسی میدونه واسه چیه لطفا کمک بدین
اینم بگم که وقتی درایوو explore میکنم میره داخل درایو و از فایلا میتونم استفاده میکنم فقط وقتی کلیک چپ
میکنم این ارور میاد
برو تو این تایپیک
همه چیز رو میفهمیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست خوبم میتونی به همون تایپیکی که الان برای اون یکی برادر نوشتم بری خیلی مفیده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلام
دوست عزیز بهترین و مطمئن تزین کار نصب مجدد ویندوز هست
دوستان من ميخوام يه گيم رو(مثلاCALL OF DUTY 2رو) كه تو 5 تا cd هست روي يه DVD بريزم كه اجرا بشه بعدش .
ميخوام ببينم همچين چيزي شدنيه يا نه؟؟؟؟ با چه برنامه اي و چگونه؟؟
اگه ممكنه اساتيد محترم لطفا پاسخ بدن .
دوست خوبم میشه!
ولی یه کم سخته.
چند تا راه دارید.
بهترینش اینه که خودتون براش یه فایل AutoRun بنویسید.
با خیلی از برنامه ها میشه..... از ویژوال بیسیک گرفته تا دلفی و مولتی مدیا بیلدر و .....
یک راهش هم اینه که فایلهای exe ای رو که برای نصب برنامه لازم هست، پیدا کنید و بهشون مسیر بدین..... (همش رو به dvd مسیر بدین. که این واقعا کار مشکلیه. شاید هم نشدنی!)
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)