بچه ها حالا فعلا نمیشه بیاین توی The Tribe pf Librety تا درباره ی ترایب واحد تصمیم بگیریم؟
فعلا تا تو این ترایب نباشیم نمیتونیم روابط دیپلوماتیک با هم برقرار کینم(سرباز و...)
بچه ها حالا فعلا نمیشه بیاین توی The Tribe pf Librety تا درباره ی ترایب واحد تصمیم بگیریم؟
فعلا تا تو این ترایب نباشیم نمیتونیم روابط دیپلوماتیک با هم برقرار کینم(سرباز و...)
عزیزان انگاری من یکم شانس دارم رئیس اون ترایبی که ازش امدم بیرون (همون اسرائیلیه ) گفته که فقط می خواد ازم یه زهر چشم بگیره و بهش میگه که دیگه حمله نکنه ولی به این اسرائیلی ها اعتمادی نیست این اسم رئیس گروهشونه freearth
نه جيگر لا اقل اينجا 7 نفريم يه چيزي بشه پشتيبان داريم بيايم اونجا تا مثل النديد ساپورتمون كني؟؟؟ :يبچه ها حالا فعلا نمیشه بیاین توی The Tribe pf Librety تا درباره ی ترایب واحد تصمیم بگیریم؟
فعلا تا تو این ترایب نباشیم نمیتونیم روابط دیپلوماتیک با هم برقرار کینم(سرباز و...)![]()
بچه ها من رفتم پیشه میلاد شما هم بیاین
elendi تو ورلد 10 هستی؟ اگه هستی من میتونم برات سرباز بفرستم اسم یوزرت رو بگو.
خب این 7 نفرتون سرباز هم دارن؟
در ضمن فردا اینطرف میشیم 30 نفر!
من که گوشم به این حرفها نیست هر کی رو ببینیم اینوایت میکنم!!![]()
ایول انتقام جون تو هم اومدی حالا هی داریم قوی میشیم!
اسم یوزرم entegham هست و x=333 y=712 هر کی تا 2:40 دقیقه دیگه میرسه کمک کنه ممنون از لطفت
من فقط دنبال تريب متحدم!!! تا فردا ساعت 10 بهرين و متحد ترين هرچي بود من ميرم اونجا!
الانم فقط واسه اينكه بي تريب نمونم و مورد حمله قرار نگيرم رفتم تروي!!!
راستي اگه هركي خواستي رو دعوت كني برو از رنك 1 تا 100 هرچي بي تريب هست رو دعوت كن!
اوه من اگه الان بفرستم 40 ساعت دیگه دستت میرسه به هر حال اگه می خوای میتونم 50 تا شمشیری بفرستم.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)