اختیار دارین حق با شماست دیگه تکرار نمیشه![]()
اختیار دارین حق با شماست دیگه تکرار نمیشه![]()
Last edited by abolfazl_gallant; 12-09-2010 at 19:40.
جالبه برام که سازندهای بازی چقدر توی ساختن لوکیشن های بازی زحمت کشیدن
مثلا در طول بازی شما چندبار محل زندگیتون عوض میشه...و اگه نگاه دقیق بندازین دکوراسیون هر خونه کاملا با قبلی فرق داره
هنوز توی کف خونه Joe موندم که واقعا چه نیازی بود که (توی چپتر 12 اگه اشتباه نکنم) اینقدر تغییر بدنش...اونم چه تغییری!!..واقعا خوشکل شده بود
باید بگم شهر Empire Bay هم واقعا زیبا طراحی شده
حیفه که بعد از اتمام بازی نتونیم توش گشت و گذار کنیم
به نظرم بازی هم از نظر گیم پلی هم داستان عالی بود...فقط گرافیکش توی کنسول یکم پایین بود...اونم فقط به خاطر رزولوشن پایین که خیلی توی زیبایی گرافیک تاثیر گذاره
کسی خبر داره که آیا این DLC که میگن براش اومده و میشه توی شهر هم گشت زد برای کنسول هم اومده؟
یه صحنه باحال دیدم تو شهر ول می پلکیدم..یه سرباز که از جنگ برگشته بود محوه تماشای مغازه لباس فروشی زنونه شده بود.....باز بگید سربازی خوبه![]()
![]()
کلا چهار تا DLC هستش که فعلا یکیش اومده.....اگر برید xlive میتوین از اونجا دانلود کنید....خودم بازیش نکردم ولی میگن قابلیت گشت وگذارش کمی از اون حالت خطی بازی اصلی بهتره...... .
Last edited by halflife g; 13-09-2010 at 10:34.
بچه ها یه چیز جالب از داستان بازی متوجه شدم
اگه مافیا 1 رو تموم کرده باشین, باید یادتون بیاد که آخرش شخصیت اصلی داستان یعنی Thomas Angelo رو دو نفر میکشن ..به دلیل اینکه رفته بود پیش پلیس و یه باند مافیایی رو لو داده بود
دوستانی که چپتر 13 رو بازی کرده باشند میدونن که بهتون یه ماموریت داده میشه که برین به یه نفر که تحت محافظت پلیسه یه پیغام برسونین و بکشینش
اون یه نفری که به دست شما دو نفر( Joe و Vito ) کشته میشه همون کسیه که توی مافیا1 باهاش داشتین بازی میکردین
بله اینو فکر کنم دیگه همه می دونن![]()
گفتم شاید بعضیا دقت نکرده باشن...از اونجایی که فامیلیشو صدا میزنه...یادمه بیشتر Tommy صداش میکردن
راستش چون من 3 بار تمومش کردم یادم مونده بود فاملیش چی بود
بهر حال جالب بود
من نمیدونم بازی شماره یک به اون شاهکاری برای چی وقتی سازنده ها میدونن اون نسخه شاهکاره شماره دوشو دقت نمیکنن یهنی خودشون موقع تست این همه باگ این همه بی دقتیو ندیدن؟؟؟؟جدا چرا؟ووتو ارت ورک ها نشون میده دوستمون هم از ماشین شلیک مینه اما تو بازی نیست یا مثلا مگه قرار نبود تو بازی بین مردم بچه هم باشه یا حیون؟؟ خبری نیست که؟؟
Last edited by MILIN3M; 14-09-2010 at 01:59.
سلام خدمت کنسول بازان.یه باگ جالب تو نسخه ی pc دیدم که پیشنهاد می کنم شما هم ببینید:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)