اضافه میکنم:1 ضربه ایستگاهی 1 گل 1 کرنر 1 گل . تمام .
مجموعا دو موقعیت برای فولام دو گل
حدود 20 موقعیت برای چلسی 2 گل
اضافه میکنم:1 ضربه ایستگاهی 1 گل 1 کرنر 1 گل . تمام .
مورینیو کجایی که یادت به خیر
همین ابهت تو واسه حریفان بس بود ...
اونوقت حالا جلوی تیمای داغون فولام و نیوکاسل به مشکل میخوریم ... ما تو خونمون نتونستیم نیوکاسل رو ببریم اونوقت لیورپول 5 تا بهش زد 10 تا دیگه هم نزد....
فقط متاسفم واسه اسکولاری
پس دیگه حقیقتاً باید تبریک گفت !!!اضافه میکنم:
این فصل حتم به یقین با این مربی و این بازیا به هیچ جا نمی رسیم .
نه بابا گرانت هم بیارن بسه ! مطمئناً از این اسکولاری بهتره . خوزه فعلاً اون ور با ایتالیائیا سرش گرمه :-)مورینیو کجایی که یادت به خیر
راستی یه چیزی یادم رفت بگم!
این اسکول چرا جو کول رو کشید بیرون؟؟؟ جو کولی که بعد از لمپارد بهترین بازیکنمون بود ... اونوقت دروگبا که ریده بود به بازی و دوتا گل نزده بود رو نکشید بیرون .. واقعا باید به مخ اسکول شک کرد!!! و البته تبریک گفت
-----
آبراموویچ دیگه حوصله اسکول رو نداریم ... یکی دیگه رو بیار هرکی میخواد باشه
جالبش اینجاست که جو کول کشیده بیرون کالو رو می یاره تو ؟!!! برای چی ؟!!! الله و اعلم . بالاک و چرا نمی یاره ؟!!! که خصوصیات تدافعی داره هم با تجربه تره و هم میانه زمین رو بیشتر میتونستیم در اختیار داشته باشیم تا کالویی که خوصیات حجومی داره !!!
شانس ما رو ببین از اون ور منچستر تو بازیاش دقیقه ی90 گل میزنه بازی رو میبره این ور ما دقیقه 90 گل میخوریم بازی رو مساوی میکنیم...از الان دارم دعا میکنم توی بازی با یووه تحقیر نشیم
اینقدر حالم گرفته شد , که حسش رو نداشتم بیام اینجا ! دیگه نمی دونم چی بگم ... !! امیدوارم اوضاع تیم بهتر بشه ...
شنبه با ساوتند تو جام حذفی بازی داریم.
ببینم تو اون بازی چه گندی میزنن..![]()
سلام به همه منم میخوام از این به بعد اینجا ابراز وجود کنم با اجازه رفقا
تو این بازی بد شانس بودیم خداییش حالمون بسی گرفته شد ):
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)