ببین وقتی آتیشش می زنی 2 تا چشم زرد ازش میاد بالا باید اون 2 تا رو بزنی .
ببین وقتی آتیشش می زنی 2 تا چشم زرد ازش میاد بالا باید اون 2 تا رو بزنی .
دوست عزیز چرا سختش می کنی؟یه راه حل میگم برو حالشو ببر.
شما یه دونه بازوکا به مبلغ 15 هزار(اگر اشتباه نکنم)می خری و میزنی به اون جونوره و تمام به این راحتی
خوده بازی ،بازی خوش ساخت و زیبا و با مراحل جذاب بود اما این بازی یک resident evil نبود! و هویت اصلی خودش رو بکلی فراموش کرده بود
سلام به همگی...
ممنون مگی جان. اما 2 تا موضوع رو مشخص نکرده. یکی تاریخ انتشار، و یکی دیگه هم مشخصات تقریبی مورد نیاز PC. اگه انتشارش بشه مث Evil 4 که هممون پیر میشیم...ممکنه کارتی هم بخواد که قیمتش از PS3 و XBOX 360 بیشتر باشه...
اون GeForce 3D Vision هم که تو مطلب اومده، حدود 200 قیمتشه، اگه تو ایران وجود داشته باشه. البته اعلام نکرده که وجودش اجباریه یا نه. احتمالا اختیاری باشه.
در ضمن، من فیلم های بازی رو روی YouTube نگاه کردم، ظاهرا از اون حال و هوای سری های قبلی فاصله داره. شاید هم من اشتباه می کنم.
در هر صورت ممنون از این خبر. خوشحال گشتیم...
10000 تا قیمتشه...میتونی با زیر 5 ساعت تموم کردن آماتور هم بی نهایتش رو آزاد کنی...
تایید.
من از اویل 4 ،اویل رو شروع کردم...نسبت به اون میشه گفت بازی اصلا" ترس و وحشتی که سری اویل باید داشته باشه رو نداره...خیلی حالت اکشن بالا رفته و اصلا" حالت فکری نداره....فقط ماجینی میکشی میری جلو...
با این حال من تا حالا 12 بار تمومش کردم...
شاد باشید![]()
بله.واقعا این اویل4 بازی تمیز و تکرار نشدنی بود.من از اویل 4 ،اویل رو شروع کردم...نسبت به اون میشه گفت بازی اصلا" ترس و وحشتی که سری اویل باید داشته باشه رو نداره...خیلی حالت اکشن بالا رفته و اصلا" حالت فکری نداره....فقط ماجینی میکشی میری جلو...
با این حال من تا حالا 12 بار تمومش کردم...
شاد باشید![]()
به نظر شما نسخه ی5 بازی میتونه جایزه ای کسب کنه؟؟؟؟من فکر نمیکنم.
خوب بچه ها شما از یه بازی چه انتظاری دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فکر می کنید چون که بازی ترسناک نبوده به درد نمی خوره خوب برید dead space-alone in the dark-manhunt2-fear2 بازی کنید
بازی به این خوبی
به خدا عالی تر از این نمی شد
خودتو ناراحت نکن.
درست میگی. بازی به این ردیفی حالا 4 نشد که نشد چه اصراریه بگید از 4 بهتر نبود . . .
حالا خوبه با کلّه میرن میخرنا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)