تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 181 از 1174 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

گاگو جان چرا عصبانی وزیتی یه باره خیلی خوب بابا غلط خوردم بابا نزن !!!!
    خوب امیدوارم که این خوزه جون بیاد رئال و این مردک به جان تو منم ازش بدم میاد رو بندازن بیرون و برای اخرین بار غصه .....اقا ببخشین یه دفه جو گیر شدم خوب میگفتم برای اخرین بار بینم که قهرمان اروپا شدیم اونوقت اگه بمیرم دیگه ارزو ندارم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ديگه تكرار نشه ها............!!!!!!!!
    من الان خيلي عصباني هستم......
    شوخي كردم.....
    ما چاكرتيم احمد جان......
    ولي من عصباني نشدم...فقط حقيقت رو گفتم......

شکستن 17 سال پیروز نشدن در ریازور چیزی بود که ما خیلی به ان توجه نمی کردیم بلکه ما به اینجا امده بودیم تا صدرنشینیمان را تثبیت کنیم.
    و به اینجا امده بودیم تا فاصله 8 امتیازی خودمان با تیم دوم جدول را حفظ کنیم اما موفق نشدیم.
    بازیکنان لاکرونیا خیلی خوب جاگیری کرده بودند و بسیار عالی دفاع می کردند و خیلی با هم متحد بودند.
    در طی این هفته ما خودمان را برای این بازی اماده کرده بودیم اما انها بهتر بازی کردند و ما باید ان کاری را که انجام دهیم تکمیل کنیم و ان مبارزه و جنگیدن تا پایان فصل است تا بتوانیم در انتها قهرمان شویم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

يادم رفت بنويسم حرف هاي آخر از تورس بود.......

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

ووو اينجا چه خبر بوده وقتي من نبودم

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

با اینکه کاپلو فصل پیش رئالو قهرمان کرد .من ازش بد میاد چون به رومن گفت دیوید به درد ما نمیخوره . با اینکه بکام دلش با رئال بود وبه نظر من 50% قهرمانی مدیون بازی خوب اون بودیم .هنوزم که هنوزه دارم حسرت رفتن دیوید رو میکشم این تیم بدون دیوید انگار یه چیزی کم داره .یادش بخیر فصل پیش میگفتیم دیوید تو سانتر بکش ما قهرمانیم...............قهرمان قهرمانه لالیگاییم

دیوید پا طلایی
    Last edited by david23; 16-03-2008 at 14:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دیوید جان اینو راست گفتی واقعآ منم دلم واس اون سانتهای بینظیرش و اون ضربات وحشتناکش و اون استیل باحالش تنگ شده واقعآ در این اواخر بینظیر بازی میکرد من وقتی که اون گل محشر از وسط زمین رو زد اون موقع که در منچستر بود رو داشتم میدیم و همون موقع گفتم عجب بازیکنی این اون موقع خیلی جوون بود البت اون موقع به استوکهای کانتونا هم نمی رسید من که بینهایت از کانتونا خوشم میاد.
    راستی رائول جان شما که دیگه هیچ وقت نیستید نکنه از ما خسته شدید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دیوید جان اینو راست گفتی واقعآ منم دلم واس اون سانتهای بینظیرش و اون ضربات وحشتناکش و اون استیل باحالش تنگ شده واقعآ در این اواخر بینظیر بازی میکرد من وقتی که اون گل محشر از وسط زمین رو زد اون موقع که در منچستر بود رو داشتم میدیم و همون موقع گفتم عجب بازیکنی این اون موقع خیلی جوون بود البت اون موقع به استوکهای کانتونا هم نمی رسید من که بینهایت از کانتونا خوشم میاد.
    راستی رائول جان شما که دیگه هیچ وقت نیستید نکنه از ما خسته شدید؟
    منم دلم براش تنگ شده ما امسال خیلی بهش احتیاج داشتیم ....
    اون گله رو من داشتم یه زمانی ... قیافه اش خیلی بچه بود....
    البته از وسط زمین نبود از سمت راست وسط زمین بود که فاصله اش حدود 65 متر میشه ....

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

14

به نظر من علت افت بازی رائول و گوتی نبود داش نیستر هست چون یه جورایی به هم وابستن .نبود راموس هم نباید فراموش شه راستی دیشب راموس بود ؟ محروم شده یا مصدوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به نظر من علت افت بازی رائول و گوتی نبود داش نیستر هست چون یه جورایی به هم وابستن .نبود راموس هم نباید فراموش شه راستی دیشب راموس بود ؟ محروم شده یا مصدوم
    از بازی بعدی راموس میاد ...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم از كاپلو خوشم ميومد!
    تازه فكر مي كنم اواخر فصل بازي ها پرگل و زيبا بود!
    تازه، حداقلش اين بود كه وقتي هم عقب ميفتاديم يا يه گل جلو ميفتاديم اطمينان داشتم برنده ايم!
    كاپلو تو نتيجه گيري مشكلي نداشت! اگر هم اوايل داشت، مشكل از بازيكنا بود، اما همونطور كه خودش اواخر فصل گفت: بچه هاي سانتياگو برنابئو متحول شدن!
    اما شوستر ( حالا نمي خوام پشتش رو خالي كنم! نه، من تا آخر پشتشم ) نه يه روند نتيجه گيري ثابت داره نه يه روند زيبا بازي كردن ثابت!
    هرچند مصدومين هم خيلي دارن مارو اذيت مي كنن! ايشالا تو بازي با والنسيا تمام مصدومين خوب ميشن و با يه برد كه از اون بازي شروع ميشه، ديگه گلوله آتيش ميشيم و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •