تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 2376 اولاول ... 811311711771781791801811821831841851912312816811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

عليزاده سه شنبه با استقلال تمديد مى كند

على عليزاده مهاجم استقلال كه قراردادش با اين تيم به پايان رسيده است و بازيكن آزاد به شمار مى آيد سه شنبه به ملاقات على فتح الله زاده مديرعامل استقلال مى رود تا قرارداد خود را با اين تيم تمديد كند. عليزاده از جمله بازيكنانى است كه امير قلعه نويى سرمربى اين تيم علاقه شديدى به او دارد و خواستار تمديد قرارداد با وى شده است.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

این سایته مجتبی جباری

mojtabajabbari.com

این فورمش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

این هم عکس های اولین تمرین استقلال:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پس از اولين حضور در تمرين استقلال تهران

عباسفرد: در پرسپوليس جايي براي پيشرفت نداشتم

خبرگزاري فارس: مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در پرسپوليس نمي‌توانستم پيشرفت كنم به همين دليل از حضور در اين تيم منصرف شدم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا عباسفرد امروز با لباس شخصي در تمرين استقلال حضور داشت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با پرسپوليس مذاكره كردم؛‌ اما افشين پيرواني كه همشهري من است گفت با عماد رضا و ابراهيم توره مذاكره كرده‌ و قصد دارند محسن خليلي و عليرضا نيكبخت را هم حفظ كنند،‌ ضمن اينكه فراز فاطمي هم در اين تيم حاضر است.
    وي افزود: با توجه به اين شرايط احساس كردم در اين تيم نمي‌توانم پيشرفت كنم و به دليل آنكه امير قلعه نويي را دست دارم و او را يك مربي خوب مي‌دانم به استقلال آمدم، البته قلعه نويي نيز به من اعتقاد دارد.
    مهاجم جديد تيم استقلال گفت:‌ با حضور در جمع آبي‌پوشان بهترين تصميم زندگي‌ام را گرفتم. اميدوارم بتوانم براي خوشحالي هواداران اين تيم گلزني كنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اينم يه نمونه از كاراي فرهنگي كه باشگاه فرهنگي ورزشي لنگ با مديريت كاشاني انجام دادن .

نیکبخت:

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اساسنامه باشگاه استقلال تهران روز گذشته تنظيم شد. باشگاه استقلال كه پيش از اين زير نظر سازمان اداره مى شد در راستاى عمل به اساسنامه Afc مبنى بر حرفه اى شدن باشگاه ها روز گذشته در محل ثبت شركت ها، به عنوان يك شركت تجارى مستقل به ثبت رسيد. بر اين اساس تغييرات ايجاد شده بهafc فرستاده شد تا اساسنامه جديد استقلال مورد بررسى قرار بگيرد.

حسين كاظمى بازيكن فصل پيش تيم فوتبال سپاهان اصفهان طى قراردادى يكساله و همچنين عليرضا عباسفرد با قراردادى دو ساله به تيم فوتبال استقلال تهران پيوستند و مى بايست امروز خود را در تمرين استقلال به اميرقلعه نويى معرفى كنند.
    يدا... اكبرى هم مى بايست خودش را به امير قلعه نويى معرفى كند چرا كه قرار است اين بازيكن هم امروز فردا قراردادش را با استقلال ثبت كند. سياوش اكبرپور هم مذاكراتى را با فتح ا... زاده مديرعامل باشگاه استقلال داشته كه ظاهر در صورت لغو حضورش در تيم فوتبال العين امارات، به جمع آبى پوشان خواهد پيوست.
    البته اکبرپور یک پیشنهاد از دانمارک داره و تا پنجشنبه تکلیفش معلوم میشه.

لیست مازاد
    سعيد لطفى، محمد نوازى، مهيار حسن نژاد، محسن يوسفى، حميد شفيعى و بيژن كوشكى، بازيكنانى هستند كه فصل آينده در فهرست اين تيم تهرانى حضور نخواهند داشت و كادر فنى به آنها اعتقادى ندارد. در جمع اين بازيكنان، محسن يوسفى به دليل خدمت سربازى نمى تواند در استقلال حضور داشته باشد. مسؤولان باشگاه از بيان فهرست بازيكنان مازاد خود به طور رسمى خوددارى مى كنند اما على فتح ا...زاده اعلام كرد كه احتمالا هفت بازيكن از اين تيم جدا خواهند شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منم جدا از همه اینا یه پیشنهاد واسه استقلالیها دارم خودم زیاد شرکت نمی کنم ولی بیاید از این به بعد تو هیچ تایپیکی که این قرمزها میزنن و همش بد و بیراه میگن شرکت نکنیم اینطوری سنگینتریم و وقتی ببینن کسی بهشون محل نمیزاره و خودشون با خودشون بحث میکنن بیشتر ضایع میشن
    چون من از قرمز جماعت مزخرفتر ندیدم
    نظرتون چیه؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لیست مازاد
    سعيد لطفى، محمد نوازى، مهيار حسن نژاد، محسن يوسفى، حميد شفيعى و بيژن كوشكى،
    عزیز مطمئنی بیژن کوشکی هست؟ استقلال یک حسین کوشکی هم داره که اون همیشه نیمکت نشین بوده بعد بیژن کوشکی تو این فصل برای استقلال بد نبوده که بخواد بره...
    من یکجا دیگه خوندم حسین کوشکی بوده نه بیژن....

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

منم فكر كنم حسين كوشكي باشه
    آخه بيژن امسال بد نبود كه!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري فوتبال ايران - حسين كاظمي هافبك سابق استقلال كه با قهرماني اين تيم در ليگ‌برتر از جمع آبي‌ها جدا شد دوباره به اين تيم باز خواهد گشت. او پس از مذاكراتي كه با مسئولان استقلال داشت در نهايت با آنها به توافق رسيد، اين درحالي است كه پرسپوليسي‌ها نيز به شدت در پي جذب هافبك فصل گذشته سپاهان بودند.

كاظمي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، درخصوص توافقش با استقلال گفت: «تمامي مراحل براي ثبت قرارداد رسمي به خوبي پيش رفته ولي هنوز قراردادي امضا نشده كه بخواهم به طور كامل در اين مورد حرف بزنم. البته همان‌طور كه گفتم با استقلالي‌ها به توافق رسيدم و به زودي در تمرينات اين تيم شركت خواهم كرد.»
    وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا پيشنهاد پرسپوليس را رد كردي گفت: «من سابقه پوشيدن پيراهن استقلال را داشتم و نمي‌توانستم در پرسپوليس بازي كنم.»
    اطمينان دارم كه استقلال شانس زيادي در ليگ‌برتر و ليگ‌قهرمانان آسيا خواهد داشت البته معتقدم كه قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا خيلي آسان‌تر از قهرماني در ليگ ايران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •