آستوری در انتظار تماس میلان
این بازیکن در حال حاضر ، متعلق به دو باشگاه روسوبلو و روسونری است و با وجودی که از زندگی در ساردینیا لذت می برد، تمایل زیادی برای پیوستن به میلان نیز دارد.
سایت گل: داویده آستوری، مدافع کالیاری که در حال حاضر تحت مالکیت سران دو باشگاه کالیاری و میلان است، مشغول اندیشیدن به آینده اش است. او که در رقابتهای این فصل تنها در 7 دیدار برای تیمش به میدان رفته، در دیدارهای مهم روسوبلو بسیار خوش درخشیده است.
آستوری در صحبتهایی در این رابطه گفت:«کالیاری شهری است که به تو این امکان را می دهد تا با آرامش کارت را دنبال کنی و همیشه از تو حمایت خوبی به عمل می آید.حضور در این تیم برای من تجربه ای بسیار دوست داشتنی بود. من در دیدارهای کمی برای این تیم به میدان رفتم ولی بازی های خوبی را به نمایش گذاشتم و اکنون باید در مورد آینده ام بیندیشم.تمایل زیادی دارم تا در این تیم بمانم ولی اگر تماسی از میلان داشته باشم، فوق العاده خواهد بود.» مربی کالیاری نیز این ستاره را به خاطردقت بالایش در طول تمرینات"آلمانی" می نامد. آستوری در این رابطه ادامه داد:« بسیار خوشحالم که مربی تیمم در مورد من چنین نظری دارد. این یک تمجید بزرگ است. او همیشه در رابطه با من نظر مساعدی دارد و امیدوارم بتوانم این تحسین ها را در زمین مسابقه جبران کنم.