سلام دوست عزيز
خيلي ممنون از راهنماييتون. هنوز نخريدم اما ويواز سيستم عاملش symbian S60v5 است. برنامه اي براش هست؟
سلام
من 1 بار تو عمرم ppc خریدم واسه 7 پشتم بس شدهنوز تاپیک هاش هم تو همین سایت هست . خلاصه آخر یه جورایی نصف قیمت ردش کردم رفت ولی حالا دوباره یه جوری شده که به خاطر کارم لازم دارم ولی میخوام مثل دفعه قبل بدون تحقیق نخرم - من این چیزا برام مهمه :
اول از همه شارژش - اون اورکسه خیلی خیلی زود شارژ تموم میکرد دهنمو سرویس کرده بود
دوم ساپورتش - یعنی هروقت مثلا win جدید اومد بتونم راحت آپگریدش کنم دنگ و فنگ نداشته باشم - واسه اورکسه پدرم در اومد ! آخر رامش رو کلا کردم eten تا تونستم win5 نصب کنم !!!
سوم کیفیت دوربین و صداش هست - آخه من از گوشیم زیاد به عنوان دوربین و موزیک پلایر استفاده میکنم خصوصا موزیک پلایر
چهارم ساپورت سخت افزاریش هست - یعنی کامل باشه gps,gprs,wifi, ...
پنجم سرعت gprs اش هست - چون خیلی خیلی اینترنت استفاده میکنم با گوشی
بقیشو فعلا چیزی یادم نمیادفعلا همینا رو بگید تا بعد
ممنون از همگی
قیمتشم مشخص کنید..........چون با این امکانات وین موب زیاده...........
اگه خیلی پول داری hd2 نو 750
کمتر hd2 دست دوم 550 ولی کمه
بعدش hd نو حدود 500
بعدش hd دست دوم حدود 350 تا 400 (این مورد به شرط تمیزی خیلی هلوهه!)
اگه کمتر داری برو viva , 3g بردار.omnia light هم ظاهرا ارزون و خوبه.
دوستان نارحت نشن ولی هرچی برداشتی x1 نگیر .بگرد ببین چه مشکلات عجیب و غریبی براش ذکر کردن.بین samsung و htc خودت می دونی و لی به نظر من htc هرچند یه ذره گرونتره و لی کلاس کارش ppc هست.خوشکل تره و با کلاس تره و افت قیمتش هم کمتره.خوددانی.
سلام.
اینجا تاپیک پاکت پی سی هست نه سیمبیان قربان.![]()
ممنون از همگی - قیمتش مهم نیست فقط میخوام یه چیزی باشه دیگه عمری باشه که کارم باهاش راه بیفته مثل دفعه قبل هر روز اعصاب خوردی نداشته باشم - مدل هایی که میگین رو لطفا یه لینکی - review ای چیزی هم ازشون بذارین خیلی لطف میکنین
سلام ...
خوب برترین ها Omnia 2 و htc hd 2 هستن ...
اما با توجه به نیازهای شما ..
1-شارژ = omnia 8000
2- ساپورت جفتشون خوبه و مشکلی نداره ولی xda پشت سر htc هستش اما خود سامسونگ به develpoer میلیون ها دلار جایزه داده که بتونه Omnia 2 رو خوب ساپورت کنه در کل از این نظر با هیچ کدوم مشکلی ندارید
3- خوب omnia 8000 تو مولتی مدیا همانند یه گوشی بدون سیستم عامل عمل میکنه که از این نظر بهتره
4-هر دو کامل هستن ...
5-htc hd 2 سرعتش بیشتره ..
سلام دوستان
من با بودجه 400 - 450 تومن بهترین پاکت پی سی که می تونم بخرم کدومه.
نمی خوام مثل HD2 یا omnia2 خیلی بزرگ باشه.
خودم بین Diamond2 و omnia lite و HTC 3G موندم. در ضمن برای HD Mini هم نمی دونم قیمتش به بودجم خواهد خورد یا نه و ارزش صبر کردن داره یا نه.
کیفیت touch و LCD و عمر معقول باطری برام مهمه.
لطفا در انتخاب راهنماییم کنید.
خوب تا این جا با این چیزایی که گفتم فکر میکنم بهترین گزینه hd2 باشه - review اش رو هم دیدم ازش خوشم اومد اما چندتا چیز رو فراموش کردم بگم :
گارانتیش با کدوم شرکته ؟ چون اون اورکسه که داشتم فکر کنم گارانتیش یاس بود خیلی عالی بود اون زمان - 1 بار lcd ایش خراب شد 3 سوته فرستادم گارانتی کامل برام عوضش کردن هیچی هم نگرفتن
دوم آنتن دهیش هست - برام خیلی مهمه - omnia چون مال سامسونگ هست بعید میدونم آنتن دهیش زیاد خوب باشه چون اکثر گوشی های سامسونگ تو ایران آنتن دهیشون مضخرفه - همون اورکس هم همین جوری بود
الان کسایی که hd2 دارن میشه یه خورده در مورد باتریش بگن ؟ چجوریه ؟ با این lcd و .... کم نمیاره ؟ چند ساعت یا چند روز دووم میاره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)