تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 312 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب امروز دو شمبه اس قرار بود بعضي از بر و بچ اصفهان برن همايش و خبرشو بيارن ، كوشن پس؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خصوصی؟؟؟؟ اما چطوری من بلد نیستم
    همیشه میترسم اگه امشب هم همینطوری شه دیگه میمیرم آخه وقتی میخوام برگردم وحشتناک از خواب میپرم بیشتر از بیدار شدن خودم میترسم انقدر بد از خواب میپرم که انگار دارم با تنم پرواز میکنم خصوصی رو یادم بده لطفا
    وقتی وارد سایت p30world می شی، بالای صفحه سمت چپ یعنی همون قسمتی که نام کاربریت رو نوشته نگاه کن
    تعداد پیغام های خصوصی که برات ارسال شده رو نوشته که اگه روش کلیک کنی نمایششون می ده
    برای ارسال پیغام خصوصی هم می تونی روی عکس اواتار من کلیک کنی و در وسط صفحه ای که باز میشه گزینه ارسال پیغام خصوصی رو مشاهده می کنی

در ضمن بهتره به من ایمیل بزنی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادت نره من منتظرت هستم....
    امکان پاره شدن بند سیمین در هنگام برون فکنی وجود نداره و مرگ در اثر برون فکنی غیر ممکنه

داره خودمونی میشه lvleri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اهواز

12 Zolgharnein

به نام آگاهی مطلق و خالق عشق

Zolgharnein جان مرسی بابت کمکهایی که کردی

انشاا... هرجا هستی خوش و سلامت باشی

هرجا هستی خدا پشت و پناهت باشه

Soshiant هم که در غیبت کبری به سر میبره امید واریم یه روزی برگرده

این شاید به درد بخوره

شما برای دریافت همسويي و ورود به دنیای ریکی می توانید از استاد دکتر حقیقی، تنها استاد اعظم ریکی در ایران با قدرت کانال بسیار قوی استفاده نمایید. ایشان دکترای متافیزیک و دکترای فلسف ورزشهای ذهنی و رزمی دارند و شما می توانید به شعب شرکت پرورش بدن، ذهن و روان در شهرهای زیر مراجعه کنید و از کلاسها و همسویی استاد استفاده کنید. همچنین از کلاسهای سنگ شناسی، فنگ شویی، زودیاگ (انرژی بین ستاره ای)، علم اعداد و حروف، مدیتیشن تبتی، پرورتیش، کارونا ریکی، کاگمی ریکی، سیچیم ریکی، سایکوسایبرنتیک و 18 شاخه دیگر از علوم متافیزیک استفاده نمایید:

آمل 01212252700 - 09113122293تهران 02188752201 - 09121998406مشهد 09111718479اهواز 06112227973 - 09166010623ساری 09111715395 - 01512233826گرگان 01712222079 - 09353422658بابل 09111115245 - 01113266045شیراز 07112334782 - 09173093119اصفهان 03112361196 - 09139085305

اين تمرين برای تمرکز وافزايش نيروی مانيتيزم وهماهنگی بين چشمها وذهن ميباشدابتدا بر روی کاغذ تعدادی دايره متحد المرکز رسم کنيد و در مرکز آن دايره کوچک تو پری به اندازه يک سانتيمترکه داخل آن سوراخ ريزی باشد بکشيد سپس در جايي ارام و ساکت که کسی مزاحم تمرين شما نشود بنشينيد و در حالی که ستون فقرات خود را صاف وکشيده نگه داشته ايد به نقطه سفيد مرکز دايره نگاه کنيد وتمام حواس خود را به ان معطوف کنيد در اين حالت سعی کنيد کمتر پلک بزنيددر ادامه بايد مدت تمرين را افزايش دهيد واز پلک زدن تا جايی که ميتوانيد اجتناب کنيد تا زمانی که حداقل 20_30 دقيقه بدون پلک زدن به ان نقطه تمرکز کنيد در صورت خسته شدن چشمها ميتوانيد چشمها را ببنديد و تمرين را از ابتدا آغاز کنيد بعد از مدتی می توانيد بدون زحمت اين کار را انجام دهيد.
    حالتهای گوناگونی در زمان نگاه کردن به دواير برای شما پيش می ايد بطور مثال ممکن است خطوط کمرنگ و محو شوند و يا شروع به حرکت به سمتی کنند در اين حاْلت بايد تمرکز خود را به نقطه مرکزی حفظ کنيدبه مرور مدت تمرين را افزايش دهيد وهر چه بيشتر تمرين کنيد بهتر نتيجه ميگيريدبعد از هر تمرين چشمهای خود را با آب سرد شستشو دهيد تا خستگی انها از بين برود.

----------------------------------------------------

شاعر و فرشته

شاعر و فرشته اي با هم دوست شدند.فرشته پري به شاعر داد و شاعر ، شعري به فرشته. شاعر پر فرشته را لاي دفتر شعرش گذاشت و شعرهايش بوي آسمان گرفت و فرشته شعر شاعر را زمزمه کرد و دهانش مزه عشق گرفت. خدا گفت : ديگر تمام شد.ديگر زندگي براي هر دوتان دشوار مي شود.زيرا شاعري که بوي آسمان را بشنود، زمين برايش کوچک است و فرشته اي که مزه عشق را بچشد، آسمان برايش تنگ

Last edited by lvleri; 31-12-2007 at 15:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نام آگاهی مطلق و خالق عشق

Zolgharnein جان مرسی بابت کمکهایی که کردی

انشاا... هرجا هستی خوش و سلامت باشی

هرجا هستی خدا پشت و پناهت باشه

Soshiant هم که در غیبت کبری به سر میبره امید واریم یه روزی برگرده

شما برای دریافت همسويي و ورود به دنیای ریکی می توانید از استاد دکتر حقیقی، تنها استاد اعظم ریکی در ایران با قدرت کانال بسیار قوی استفاده نمایید. ایشان دکترای متافیزیک و دکترای فلسف ورزشهای ذهنی و رزمی دارند و شما می توانید به شعب شرکت پرورش بدن، ذهن و روان در شهرهای زیر مراجعه کنید و از کلاسها و همسویی استاد استفاده کنید. همچنین از کلاسهای سنگ شناسی، فنگ شویی، زودیاگ (انرژی بین ستاره ای)، علم اعداد و حروف، مدیتیشن تبتی، پرورتیش، کارونا ریکی، کاگمی ریکی، سیچیم ریکی، سایکوسایبرنتیک و 18 شاخه دیگر از علوم متافیزیک استفاده نمایید:

آمل 01212252700 - 09113122293تهران 02188752201 - 09121998406مشهد 09111718479اهواز 06112227973 - 09166010623ساری 09111715395 - 01512233826گرگان 01712222079 - 09353422658بابل 09111115245 - 01113266045شیراز 07112334782 - 09173093119اصفهان 03112361196 - 09139085305

اين تمرين برای تمرکز وافزايش نيروی مانيتيزم وهماهنگی بين چشمها وذهن ميباشدابتدا بر روی کاغذ تعدادی دايره متحد المرکز رسم کنيد و در مرکز آن دايره کوچک تو پری به اندازه يک سانتيمترکه داخل آن سوراخ ريزی باشد بکشيد سپس در جايي ارام و ساکت که کسی مزاحم تمرين شما نشود بنشينيد و در حالی که ستون فقرات خود را صاف وکشيده نگه داشته ايد به نقطه سفيد مرکز دايره نگاه کنيد وتمام حواس خود را به ان معطوف کنيد در اين حالت سعی کنيد کمتر پلک بزنيددر ادامه بايد مدت تمرين را افزايش دهيد واز پلک زدن تا جايی که ميتوانيد اجتناب کنيد تا زمانی که حداقل 20_30 دقيقه بدون پلک زدن به ان نقطه تمرکز کنيد در صورت خسته شدن چشمها ميتوانيد چشمها را ببنديد و تمرين را از ابتدا آغاز کنيد بعد از مدتی می توانيد بدون زحمت اين کار را انجام دهيد.
    حالتهای گوناگونی در زمان نگاه کردن به دواير برای شما پيش می ايد بطور مثال ممکن است خطوط کمرنگ و محو شوند و يا شروع به حرکت به سمتی کنند در اين حاْلت بايد تمرکز خود را به نقطه مرکزی حفظ کنيدبه مرور مدت تمرين را افزايش دهيد وهر چه بيشتر تمرين کنيد بهتر نتيجه ميگيريدبعد از هر تمرين چشمهای خود را با آب سرد شستشو دهيد تا خستگی انها از بين برود.

----------------------------------------------------

شاعر و فرشته

شاعر و فرشته اي با هم دوست شدند.فرشته پري به شاعر داد و شاعر ، شعري به فرشته. شاعر پر فرشته را لاي دفتر شعرش گذاشت و شعرهايش بوي آسمان گرفت و فرشته شعر شاعر را زمزمه کرد و دهانش مزه عشق گرفت. خدا گفت : ديگر تمام شد.ديگر زندگي براي هر دوتان دشوار مي شود.زيرا شاعري که بوي آسمان را بشنود، زمين برايش کوچک است و فرشته اي که مزه عشق را بچشد، آسمان برايش تنگ

خودت كدوم رشتشو رفتي ؟ الان چه كاري مي توني انجام بدي و كاملا روش مسلطي ؟

تا اونجاييم كه من مي دونم علم حروف و اعداد ( علم جفر ) يا وجود نداره يا اونقد سخته كه اصلا نمي صرفه كسي بخواد ياد بگيره يا ياد بده حالا چطوري تو اين كلاسا كلي رشته ياد مي دن كه تازه يكيش جفره ؟

من تا حالا نديدم كسي علم جفرو عين آدم حسابي آموزش بده ، تا جاييم كه خودم ديدم و شنيدم همه اونايي كه ادعاشون مي شه جفر بلدن يه جورايي از زير آموزش دادنش در رفتن يا يه بهونه اي آوردن يا نيمه كاره آموزشو ول كردن كه به نظر من معنيش اينه كه همچين چيزيو ( علم جفرو ) بلد نبودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببین خودت بودی که از من پرسیدی .پس تعجب نداره!!
    دوست عزیز رامین این سوال را از من پرسیده بود به صفحه 180 نگاهی بیندازید

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

lvleri شما می دونید ذولقرنین کجا رفتند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی چی ...
    چه ربطی داره به اصفهان...
    نکنه معتاد هستید که نوشتید ( هشتند)
    شوخی کردم
    ببخشید من عجله داشتم دقت به نوشتم نکردم
    به اصفهان؟خوب ربطش اینجاست که من هرچی تاپیک رو گشتم ندیدم کسی حرفی از این همایشها تو شیراز زده باشه!گفتم اگه هست و ما خبر نداریم بگن مام بریم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همه عزيزان
    چند روزي مسافرت بودم و دور از نت . . . اين روزها درگير و پر مشغله . . . اما نمي تونم بيخيال اين تاپيک شم . . . کمي دير اومدم . . . اومدم تشکر کنم ازتون ، از مطالب مفيدتون .
    از اينکه دوباره اين تاپيک داره فعال ميشه خيلي خوشحالم . اميدوارم هميشه اين تاپيک بالا بمونه و هر روز بروز بشه . . .

اما باز مهم نيست که من پرواز روح کنم يا انرژي بدم ، ما هدفي بزرگتر از اينها داريم و بهش توجهي نداريم، از مهمترينهاش کمک به همنوعه .((اگاهي ، بشريت،عشق)) سه رکن اساسي در اين دنياست .
    اميدوارم هر کسي هم به قدرتي در درون خودش پي ميبره هدفش کمک به ديگران باشه ( از هر دست بدي از همون دست ميگيري ) قطعا کاري که شما براي ديگري کني چندين برابرش به خودتون برميگرده .
    بيايد هر چيزي که از دنيا و کائناتش ميخوايم ، بريم در درون خودمون بگرديم ، حتما پيداش ميکنيم .
    shahram02 عزيز ،اونقدر اين جمله ها تون قشنگ بود که چندين بار خوندمش و با هر بار خوندن واقعا لذت مي برم . چون با تمام وجودم درک مي کنم کلمه به کلمه ي اين حرف ها رو .... مخصوصا جمله اول ... که پرواز اونقدر مهم نيست که چيزهاي ديگه هست ... اينو به معناي واقعي درک کردم و بهش رسيدم. چه چيز مهمتر از رسيدن به آگاهي هاي بيشتر و در واقع همون سير تکامل ... ( در قبال خودمون ) و محبت کردن ( در قبال ديگران ) مي تونه باشه ؟ به چيزي مهمتر از اينها نرسيدم تا به حال .

سلام .. چاکراي هفت دروازه الهيست و رو به اسمون باز ميشه ...شما دستورات الهي رو از اين چاکرا دريافت ميکنيد...استاد هنگام انتقال انرژي محطاتانه عمل ميکنن و فقط از هفت تا دو رو فعال ميکنن .. چاکراي يک رو به زمين باز ميشه ولي دليلش اين نيست که اولين چاکراييه که بايد انرژي از اون رد بشه و بره بالا ....همه چاکراها به اندازه خودشون از زمين انرژي دريافت ميکنن ...کار کردن روي اين چاکرا به قدري براي من و شما خطرناکه که استاد فقط به ما گفتند چاکراي يک رو فراموش کنيد . ...الان تمام کساني که کليه لول ها رو طي کردن و دکتراي انرژي جهاني رو از استراليا گرفتن با چاکراي يک کاري ندارن ....درسته بستست اما دليلش اين نيست که نا هماهنگه ...من نميدونم شما چرا ميگيد بايد همه چاکراها باز بشه بعد چاکراي هفت باز بشه ؟ اما اصلا اينطور نيست شما ميتونيد يک دو تا هفت عالي داشته باشيد بدون يک ، الان بچه هاي انرژي جهاني با همين شش چاکرا کارهايي انجام ميدن که علم پزشکي توش مونده ....هنوز خيلي از کارهاشون رو از لحاظ علمي نتونستن ثابت کنن . من نميخوام افکارمو به شما تحميل کنم ، چبزهايي رو ميگم که انرژيشو دريافت کردم .
    اون موقع که استاد ميگفتن محور زمين در حال تغييره ، هيچ کس قبول نميکرد و از نظر علمي اين موضوع رو رد ميکردن .اما الان دانشمندان به اين نتيجه رسيدن که محور زمين در حال تغييره و بزودي اتفاقات ناجوري روي زمين رخ ميده .
    استاد هيچ وقت نگفت کتاب بخونيد چون معتقد بود انرژي جهاني هر روز در حال تغييره ، به همين خاطر هم خودش کتابي ننوشت . چون اگر امروز يه کتاب بنويسه ، فردا بايد يکي ديگه بنويسه ، چون انرژي دائم در حال تغييره . البته کتاب خوندن خوبه اما وقتي شما با انرژي جهاني کار ميکنيد احتياجي نيست چون مستقيم مطالب رو از بالا دريافت ميکنيد . هر سوالي که داشته باشيد ارواح مقدس در فراگيري اون کمک ميکنن .
    شما کتاب بخون ، اما زياد به اونها در رابطه با معنويت تکيه نکن ، چرا که معنويت فقط در درون ما شکل ميگيره ، متاسفانه در مورد باز کردن چاکراها کتابهاي زيادي نوشته شده که استاد رو نگران کرده ، اونم به خاطر چاکراي يک .
    ميدونم خيلي از حرفام قابل هذم نيست . اما من نظر نميدم يقين دارم .
    در مورد تناسخ هم بايد بگم .البته اينجور که استاد ميگن:
    وقتي يک شخص در اين دنيا کارهاي معنوي بکنه و تا حدودي به اگاهي برسه و روح خودش رو پرورش بده ،وقتي ميميره ، اگر خودش نخواد يا فراموش کنه که از خداوند درخواست کنه که برگرده ، يا خداوند درخواستش رو قبول نکنه ، در اطراف اشخاص قرار ميگيره و کمک ميکنه براي يادگيري معنويت .البته اين مطالب براي دانش اموزان انرژي جهانيه اما من يه خوردشو ميگم . اونايي که نه دنيا داشتن نه اخرت ، جزو روحهاي سرگردان هستند يا گاهي اوقات فکر ميکنن هنوز زنده هستن . واسه همينه که ميگن وقتي ميري بالا سر مرده گريه نکن . براش دعا کن . چون اون يه فرصتي داره براي رفتن . وقتي صداش ميکني ممکنه برگرده حواسش پرت بشه . حالا ممکنه ادم بدي هم نباشه يا خيلي هم ادم معنوي بوده باشه اما وقتي تو گريه ميکني و صداش ميزني ، برميگرده ميبينه عزيزش اونجاست و داره گريه ميکنه ، ممکنه اون فرصتش رو از دست بده و نتونه بره ....فيلم گوست (روح) رو اگه ديده باشيد يه اشاره خوبي به اين موضوع ميکنه . ماها يه رسومي داريم واسه مرده قران پخش ميکنيم . اين خيلي خوبه چون اون اصوات اون انرژي رو توليد ميکنه و ميتونه اون شخص رو بفرسته به سمت نور .
    خلاصه که بعضي از ارواح فکر ميکنن که هنوز زنده هستن ، به خاطر همين کنار اطرافيانشون قرار ميگيرن و اونارو دچار مشکل ميکنن . قبلا هم گفتم بعضي وقتا ما کاري ميکنيم ، يا تصميمي ميگيريم که بعدا پشيمون ميشيم که چرا دست به چنين کاري زديم يا فلان تصميم رو گرفتيم . چون اون لحظه ما نبوديم که تصميم گرفتيم ، اون ارواح سرگردان بودن که رو افکار ما تاثير گذاشتن.
    من ميخوام کم بنويسم اما نميشه . اينم بگم و تموم . تعداد معدودي از انسانهاي که در اين دنيا زندگي ميکنن جزو ارواح برتري هستن که داوطلب شدن بيان روي زمين و کارهاي ناپسند انجام بدن تا به من و شما چيز ياد بدن .. استاد معتقدن که از هر ادم بد بايد دو بار تشکر کرد .... يک بار به دليل اينکه به ما چيز ياد داده ، يک بار هم براي اينکه خودش رو به خطر انداخته که به ما چيز ياد بده ... داره ميگه بابا من که اين کارو کردم بد بخت شدم .. تو اينکارو نکن ..... به نظر شما از اين ادم نبايد تشکر کرد ؟ پس هيچ وقت در مورد کسي قضاوت نکنيم چون ما نميدونيم شايد اون قاتل ، دزد ، يا ..... جزو ارواح برتريه که اومده به ما چيز ياد بده ...
    ميبخشيد که هر دفه اين همه پر حرفي ميکنم .. ... خيليها قبول نميکنن که نظرشون براي ما محترمه ...
    مويد باشيد .
    دوستان عزيز اگر خودتون ، يا خانوادتون يا نزديکانتون مشکلي دارن يا بيمار هستن ، اسم و فاميلش رو به اين ادرس ايميل کنن تا براشون انتقال انرژي کنيم . اگر هم سوال خاصي هست ، اگر کمکي از دستم بر بياد دريغ نميکنم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به بچه هاي خوب تاپيک و باز هم همون جمله قديمي از قديميترينشون گرفته تا جديدترينشون ( سوشيانت باز کننده تاپيک و مرسدس استاد عزيز و مهدي ( ms_40 ) رفيق گلم و deer دوست مهربونم و نايت مار جان که سعادت ارتباط باهاش را نداشتم و ووووو و و ووو و و وو و ووو........ جديدترا فرهاد جان و شهرام جان و درياي عزيز و بقيه ) مي بخشيد اگه اسم بقيه را ننوشتم خيلي زياد مي شد.

شرام جان چيزايي که گفتيد خيلي شبيه مطالب گفته شده توي ريکي هست مثل انتقال انرژي از استاد به کاراموز و باز کردن چاکرا توسط استاد که از چاکراي تاج شروع مي شه يا تمرينات لمس چاکرا با دست يا همسو شدن که توسط استاد انجام مي شه ولي شما گفتيد اين کلاسها ربطي به ريکي نداره پس مي شه بگيد اسم کلاس هاتون چيه توي چه شهرهايي برگزار مي شه چند سال طول مي کشه تا تموم مراحلش طي بشه هزينش توي چه مايه هايي هست.
    راستي براي من سوال هست اگه چاکراي تاج باز بشه کار آموز در همون ابتدا بايد خيلي چيزا ببينه چون چاکراي تاج محل دريافت الهي است ولي نمي شه مي شه. ببينم استاد چاکرا را باز مي کنه يا فعالش مي کنه يا اينکه پاکسازيش مي کنه .
    پرسيدم که ايا باز کردن چاکرا بدون استاد اشکالي نداره و مطالب زيادي در اين باره نوشتند و در جواب شنيدم که کار خيلي خطرناکي هست
    يه چيز ديگه درباره طريق باز شدن چاکرا پرسيدم و جوابش اسنا شنيدم که چاکرا وقتي به طريق اصولي باز بشه اينطوري عملمي کنه که مثل قلي که خون را مي گيره و پمپاژ مي کنه به کل بدن چاکرا هم از يه طرف که همون طرف کيهان هست باز مي شه يعني اينکه از يه طرف انرژي کيهاني را مي گيره از طرف ديگه پمپ مي کنه به کل محلهايي که با چاکراي مورد نظر در ارتباط هستند مثلا هر غده اي با يه چاکرا در ارتباط هست غدد فوق کليوي غدد تيموس تيروئيد و..... و اندامهاي مربوطه حالا هر کدوم از اين چاکرا ها که دچار انسداد باشند نمي تونند انرژي کيهاني را به نقطه مورد نظر برسونند و نبود انرژي يعني ناقص شدن اون عضو .
    باز کردن نابجاي يه چاکرا بيش از حد دستکاري کردن چاکرا عوارض خطر ناکي داره .
    يه تجربه که خودم کسب کردم اين که يه مدت کمي شروع به باز کردن چاکراهام کردم گرچه شنيده بودم اين کار ها بدون استاد خطر داره ولي شنيدن کي بود مانند ديدن و تازه توي اينترنت هم خيلي از سايتها در باره اينکه اشکالي نداره مي شه خودتون باز کنيد وو.... مطلب زياد نوشتند منم شروع کردم و يه بار حس کردم در محل چاکراي قلبم ضربات شديدي شروع شده مثل اينکه قلبتون با سرعت زيادي شروع به زدن کنه يا اينکه با انگشتاتوت شروع کنيد به اون قسمت سريع ضربه بزنيد من اول فکر کردم ضربان قلبم بالا رفته اما مي دونستم ضربان قلب نيست و اين نشونه باز شدن چاکراست و تشخيصش خيلي سخته خلاصه از اون روز که اين اتفاق افتاد سمت چپ سينم همون ناحيه قلبم بخصوص موقع فعاليتهاي شديد مثل ورزش احساس درد مي کنه الان هم نمي دونم چاکراي قلبم دچار مشکل شده يا قسمت ديگه اي درست کار نمي کنه چون چاکراي قلب يکي از قسمتهايي که بهش مربوط مي شه قلب هست و چند تا ناحيه ديگه هم هست که حال بگذريم. اينا مي خواستم بگم هر کاري کرديد بدون استاد احتمال ضربه هاي شديدي جسمي و روحي توش خيلي زياد هست شايد خيليها باور نکنند يا بگن حرف بيخود مي زني ولي واقعا روي حرفم هستم . مثلا همين خارج کردن روح از بدن پرسيدم چرا بيداري در خواب مشکل ساز نمي شه ( منظورم اينه که توي رويا بفهمي که داري خواب مي بيني ) ولي خورج روح شربه به ادم مي زنه و در جواب اينا شنديدم که توي خواب که ادم اگاه مي شه تموم سپرهاي دفاعيش را از دست نمي ده ولي وقتي روحش را با اراده خودش خارج مي کنهتموم سپرهاي دفاعيش را مي ذاره و خودش مي مونه بي دفاع . بچه ها مي گن اين موجودات نمي تونند به ادم ضربه بزنند يا اينکه ما انسان هستيم و از ما برترند سطح ارتعاش يکي نيست و نمي تونند وارد بدن بشند آخه نگاه کنيد توي همين عالم فيزيکي وقتي با يه موجود وحشي روبرو مي شي بهت حمله مي کنه و زخميت مي کنه حالا با اون بدن وارد قلمرو اونا مي شي خب ايا اونا نمي تونند اذيت کنند . بايد چقدر ايمانت قوي باشه چقدر به خودت مطمئن باشي و نترسي که اونا نتونند کاري کنند . وقتي ما توي بيداري نمي تونيم جولي ترسمون را بگيريم و يه جونور وحشي ببينيم پا مي ذاريم به فرار ، ايا اون موقع مي توني جلوي اون جونور وايسي و با تموم وجو باور کني که ازش نمي ترسي که اونم بهت کاري نداشته باشه فکر نکنم خب همين اتفاق هم توي خواب ميوفته . در ضمن فکر نکنم تسخير شدن توسط يه موجو ديگه خيلي چيز جديد و غير عادي باشه . درست شايد نتونه هميشه بدنا در کنترل بگيره اما وقتي يه نفر روح ضعيفي داره اون موجود کنترل را بدست مي گيره . ببينم اين همه روايات و احاديث و دعا ها براي اينکه جن و انس به ما ازار نرسونند براي چيه حال به انس کاري ندارم در ضمن موجودات فقط جن ها نيستند که اذيت مي کنند البته اونا هم خوب و بد دارند همشون بد نيستند مثل ما ادما. خب بگذريم از ما گفتن بود البته ميدونم خارج شدن از بدن خيلي لذت بخشه حداقل خودم براي ثانيه هايي تجربه کردم يه حالت واقعا متفاوتي هست و خيلي سخته ادم دنبالش نره گرچه از ادماي واردي سوال کردم و همه متفقا بر اين نظر بودند که خطر ناک هست ولي کو گوش شنوا ولي بازم مي گم يا با استاد به دنبال اين کار ها بريد يا اينکه پيه همه چيز را بدنتون بماليد
    طنابهاي نقره اي ممکنه همش پاره نشه چون مرگ دست خداست ولي و اجل معلق هم جاهايي اشاره شده منظورم مرگ ناگهاني هست که خارج از زمانش اتفاق ميوفته حالا اين بحث را بگذريم . ممکنه جندتا از از اون تارها در اثر شک برگشتن به بدن يا ترس زياد يا هر چيز ديگه پاره بشند و اون وقت از دست دادن تعادل روحي شياديم بهتره بگم ديوانگي و ...... . خب اينا را گفتم نه اينکه بخوام کسي را بترسونم قبلا هم در صفحات ديگه تاپيک اينا گفتم فقط مي گم همونطور که دوست عزيزم شهرام جان گفتند اصولي و با استاد پيش بريد.
    در ضمن شهرام جان شما گفته بوديد کسايي که چاکراي صد در صد فعالي دارند مي تونند به لمس چاکراي قلب بپردازند ببينم ايا نياز نيت اونا قبل از انجام تمريناتي که شما مي گيد با استاد همسو بشند اخه توي ريکي که اينطور هست تا دانشجو با استاد همسو نشده حق اننجام تمرينات را نداره ممکنه بدنش باد کنه يا تاول بزنه بگذريم .

راستي توي ريکي استا به باز سازي چاکرا مي پردازه و تمريناتش هم باعث پاکسازي چاکرا مي شه و استاد ريکي درباه چاکرا گفتند که اگه چاکرا بسته باشه مرگ اتفاق ميوفته ولي نمي دونم چرا شهرام جان گفتند که چاکراي اول بسته هست.
    يه سوال ديگه انجام هر کار ماورايي نياز به افزايش سطح انرژي داره مثلا همين بيداري در رويا اگه سطح انرژي پايين باشه بيادار نمي شيم اگه هم بشيم مدت خيلي گمي در اون بيدار مي مونيم خروج روح حرکتي اشيا و .... هم همينطور هست حالا يه سوال شما که بايد در سطح انرژي خوبي قرار داشته باشي پس نبايد با خارج شدن ازبدن مشکل داشته باشيد ؟

اميدوارم چيزي نگفته باشم کسي ناراحت بشه اگه هم کسي ناراحت شد از حرفام منا ببخشه.
    به قول شهرام عزيز همتون را دوست دارم. اگه هم کمکي ازم بر بياد در خدمتم.

يه چيزي را فرامشو کردم بگم براي کسايي که توي اصفهان هستند يه همايش متافيزيک توي هفته اينده برگزار مي شه روز دقيقش را نمي دونم ولي مي پرسم فردا شب ساعت 10 شب يا صبح جمعه تاريخ دقيقش را مي نويسم خالي از لطف نيست اگه شد تاريخ همايش که شهراي ديگه هم داره مي نويسم ولي مطمئن نيستم ولي اصفهان حتما هست . نمي گم اصل بحثش درباره چي هست که تبليغ نباشه.

در رابطه با خوندن کتاب ، من منظورم اين بود که با کتابهايي که تا به حال خوندم در مجموع يک سري مفاهيمي تو ذهنم شکل گرفته ( شده مثل يه قانون ! ) . چون من آدمي نيستم که با خوندن هر چيزي زود باورش کنم . يعني خودم بايد به باور قلبي بهش برسم . در رابطه با چاکراها خب تا الان علم فراروانشناسي آزمايش هاي مختلفي انجام داده و يه سري مسائل ميشه گفت يه جورايي ديگه ثابت شده ست از نظر علمي ( واسه همين ميگم مثل قوانيني ، عملکردها و خاصيت هاشون در ذهنم شکل گرفته ) . چون همه اينا در مجموع تو ذهنم بود ، اون سوال برام پيش اومد . و هنوز هم برام سواله . چون باز کردن چاکرا ، پاکسازي ، هماهنگ کردن عملکردشون .... اينا هر کدوم خب با هم متفاوت هستن . يعني کاري که استاد کردن باز کردن چاکرا بوده فقط ؟

اما در رابطه با اون حرفتون هم کاملا موافقم . در حيطه ي معنويت نميشه به يک سري چيزها فقط تکيه کرد . کاملا درسته و درک مي کنم که انرژي جهاني خيلي فراتر از اونچه که در تصور بگنجه مدام در حال تغييره .

به همين دليله که خيلي مشتاق هستم و ازتون خواستم که بيشتر توضيح بدين . صد درصد اطلاعات و معلومات خيلي کمي دارم .

اما در رابطه با تناسخ ! خب اين چيزي هم که الان شما گفتيد متفاوته با چيزهايي که در رابطه با تناسخ گفته ميشه و من درگير اونا هستم . . . .
    اين چيزي که شما ميگيد کاملا قابل درکه . و تا حدودي موافقم . تا اينجا که : صد در صد امواج فکري ارواح در ما تاثير گذاره ! هيچ شکي نيست . اون ارواج سرگردان هم چون توي دنيا جاهل يا بدکار يا . . . نمي دونم چي اسم بذارم که مفهوم رو برسونم . مي خوام بگم در کل در سطح انرژي پايينتري بودن ، خب طبيعيه که طول خواهد کشيد تا از اون حال و هواي دنيوي خودشون بيان بيرون . اصولا هم تو فضاي همون کارهايي هستن که تو دنيا انجام ميدادن و باهاش مشغول بودن . چون مي دونيد که همه چي بر اساس افکار و تصوارته و مدام در همون فضا ها هستن و به آدمها هم آسيب مي رسونن با انتقال افکارشون .

چه قدر خوبه که اونقدر در خود سازي خودمون تلاش کنيم تا در همين دنيا هم پيشرفت هاي عالي اي داشته باشيم . تا بتونيم از راهنمايي هاي ارواح پاک استفاده کنيم و از شر اون ارواح پست و سرگردون در امون باشيم . و هم به خوبي انرژي ها و آگاهي ها رو از بالا دريافت کنيم .

خلاصه در رابطه با اين مساله ( که zolgharnein عزيز هم اشاراتي کردن بهش ) ، با تاثير امواج ارواح و تسخير و... مخالف نيستم . فقط با اون تيکه که ممکنه طناب سيمين پاره شه بعد يه روح ديگه بياد جاش....! ؟ اين برام قابل قبول نبود .

در رابطه با پرواز روح بدون راهنمايي استاد و .... کاملا با حرف هاي zolgharnein عزيز موافقم . نه اتفاقا اينهايي که گفتين ترسوندن نبود . حقيقتي بود که چندين مورد اتفاق افتاده . طرف رفت شوکه شد بند سيمين پاره شد و مرد. به همين سادگي .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کاملا حق با شماست...
    در ایران چون به متافیزیک توجهی نمی شه این وظیفه ماست که با معرفی کنفرانس ها، همایش ها و سخنرانی های مرتبط با متافیزیک سایرین رو از اونها مطلع کنیم
    متاسفانه من بیرجند هستم و نمی تونم خودم رو به همایش برسونم وگرنه حتما می رفتم. همون طور که گفته شد از این موسسات و همایش ها هرجا هرجایی گیر نمی یاد، امیدوارم سایر دوستان هم با همکاری خودشون مارو خوشحال کنن
    کاملا موافقم . کی می خواد این مسائل تو ایران جا بیفته من نمی دونم در حسرت شرکت تو این گونه همایش ها هستم .
    از همگی خواهش می کنم هر زمان این چنین همایشهایی برگزار شد ما رو بیخبر نذارن .
    من البته در تهران هستم .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما دوست عزیز اگر شرکت کردید مطالب اموزنده اش را به ما هم بگوید که ما هم استفاده کنیم

یاحق
    تایید میشه . گزارش کامل از همایش ! بی صبرانه منتظریماااااا ! ! ! ممنون میشیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •