خب امروز دو شمبه اس قرار بود بعضي از بر و بچ اصفهان برن همايش و خبرشو بيارن ، كوشن پس؟![]()
خب امروز دو شمبه اس قرار بود بعضي از بر و بچ اصفهان برن همايش و خبرشو بيارن ، كوشن پس؟![]()
وقتی وارد سایت p30world می شی، بالای صفحه سمت چپ یعنی همون قسمتی که نام کاربریت رو نوشته نگاه کنخصوصی؟؟؟؟ اما چطوری من بلد نیستم
همیشه میترسم اگه امشب هم همینطوری شه دیگه میمیرم آخه وقتی میخوام برگردم وحشتناک از خواب میپرم بیشتر از بیدار شدن خودم میترسم انقدر بد از خواب میپرم که انگار دارم با تنم پرواز میکنم خصوصی رو یادم بده لطفا
تعداد پیغام های خصوصی که برات ارسال شده رو نوشته که اگه روش کلیک کنی نمایششون می ده
برای ارسال پیغام خصوصی هم می تونی روی عکس اواتار من کلیک کنی و در وسط صفحه ای که باز میشه گزینه ارسال پیغام خصوصی رو مشاهده می کنی
در ضمن بهتره به من ایمیل بزنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادت نره من منتظرت هستم....
امکان پاره شدن بند سیمین در هنگام برون فکنی وجود نداره و مرگ در اثر برون فکنی غیر ممکنه
به نام آگاهی مطلق و خالق عشق
Zolgharnein جان مرسی بابت کمکهایی که کردی
انشاا... هرجا هستی خوش و سلامت باشی
هرجا هستی خدا پشت و پناهت باشه
Soshiant هم که در غیبت کبری به سر میبره امید واریم یه روزی برگرده
این شاید به درد بخوره
شما برای دریافت همسويي و ورود به دنیای ریکی می توانید از استاد دکتر حقیقی، تنها استاد اعظم ریکی در ایران با قدرت کانال بسیار قوی استفاده نمایید. ایشان دکترای متافیزیک و دکترای فلسف ورزشهای ذهنی و رزمی دارند و شما می توانید به شعب شرکت پرورش بدن، ذهن و روان در شهرهای زیر مراجعه کنید و از کلاسها و همسویی استاد استفاده کنید. همچنین از کلاسهای سنگ شناسی، فنگ شویی، زودیاگ (انرژی بین ستاره ای)، علم اعداد و حروف، مدیتیشن تبتی، پرورتیش، کارونا ریکی، کاگمی ریکی، سیچیم ریکی، سایکوسایبرنتیک و 18 شاخه دیگر از علوم متافیزیک استفاده نمایید:
آمل 01212252700 - 09113122293تهران 02188752201 - 09121998406مشهد 09111718479اهواز 06112227973 - 09166010623ساری 09111715395 - 01512233826گرگان 01712222079 - 09353422658بابل 09111115245 - 01113266045شیراز 07112334782 - 09173093119اصفهان 03112361196 - 09139085305
اين تمرين برای تمرکز وافزايش نيروی مانيتيزم وهماهنگی بين چشمها وذهن ميباشدابتدا بر روی کاغذ تعدادی دايره متحد المرکز رسم کنيد و در مرکز آن دايره کوچک تو پری به اندازه يک سانتيمترکه داخل آن سوراخ ريزی باشد بکشيد سپس در جايي ارام و ساکت که کسی مزاحم تمرين شما نشود بنشينيد و در حالی که ستون فقرات خود را صاف وکشيده نگه داشته ايد به نقطه سفيد مرکز دايره نگاه کنيد وتمام حواس خود را به ان معطوف کنيد در اين حالت سعی کنيد کمتر پلک بزنيددر ادامه بايد مدت تمرين را افزايش دهيد واز پلک زدن تا جايی که ميتوانيد اجتناب کنيد تا زمانی که حداقل 20_30 دقيقه بدون پلک زدن به ان نقطه تمرکز کنيد در صورت خسته شدن چشمها ميتوانيد چشمها را ببنديد و تمرين را از ابتدا آغاز کنيد بعد از مدتی می توانيد بدون زحمت اين کار را انجام دهيد.
حالتهای گوناگونی در زمان نگاه کردن به دواير برای شما پيش می ايد بطور مثال ممکن است خطوط کمرنگ و محو شوند و يا شروع به حرکت به سمتی کنند در اين حاْلت بايد تمرکز خود را به نقطه مرکزی حفظ کنيدبه مرور مدت تمرين را افزايش دهيد وهر چه بيشتر تمرين کنيد بهتر نتيجه ميگيريدبعد از هر تمرين چشمهای خود را با آب سرد شستشو دهيد تا خستگی انها از بين برود.
----------------------------------------------------
شاعر و فرشته
شاعر و فرشته اي با هم دوست شدند.فرشته پري به شاعر داد و شاعر ، شعري به فرشته. شاعر پر فرشته را لاي دفتر شعرش گذاشت و شعرهايش بوي آسمان گرفت و فرشته شعر شاعر را زمزمه کرد و دهانش مزه عشق گرفت. خدا گفت : ديگر تمام شد.ديگر زندگي براي هر دوتان دشوار مي شود.زيرا شاعري که بوي آسمان را بشنود، زمين برايش کوچک است و فرشته اي که مزه عشق را بچشد، آسمان برايش تنگ
Last edited by lvleri; 31-12-2007 at 15:49.
خودت كدوم رشتشو رفتي ؟ الان چه كاري مي توني انجام بدي و كاملا روش مسلطي ؟
تا اونجاييم كه من مي دونم علم حروف و اعداد ( علم جفر ) يا وجود نداره يا اونقد سخته كه اصلا نمي صرفه كسي بخواد ياد بگيره يا ياد بده حالا چطوري تو اين كلاسا كلي رشته ياد مي دن كه تازه يكيش جفره ؟
من تا حالا نديدم كسي علم جفرو عين آدم حسابي آموزش بده ، تا جاييم كه خودم ديدم و شنيدم همه اونايي كه ادعاشون مي شه جفر بلدن يه جورايي از زير آموزش دادنش در رفتن يا يه بهونه اي آوردن يا نيمه كاره آموزشو ول كردن كه به نظر من معنيش اينه كه همچين چيزيو ( علم جفرو ) بلد نبودن![]()
دوست عزیز رامین این سوال را از من پرسیده بود به صفحه 180 نگاهی بیندازید
ببخشید من عجله داشتم دقت به نوشتم نکردم
به اصفهان؟خوب ربطش اینجاست که من هرچی تاپیک رو گشتم ندیدم کسی حرفی از این همایشها تو شیراز زده باشه!گفتم اگه هست و ما خبر نداریم بگن مام بریم!
سلام به همه عزيزان
چند روزي مسافرت بودم و دور از نت . . . اين روزها درگير و پر مشغله . . . اما نمي تونم بيخيال اين تاپيک شم . . . کمي دير اومدم . . . اومدم تشکر کنم ازتون ، از مطالب مفيدتون .
از اينکه دوباره اين تاپيک داره فعال ميشه خيلي خوشحالم . اميدوارم هميشه اين تاپيک بالا بمونه و هر روز بروز بشه . . .
shahram02 عزيز ،اونقدر اين جمله ها تون قشنگ بود که چندين بار خوندمش و با هر بار خوندن واقعا لذت مي برم . چون با تمام وجودم درک مي کنم کلمه به کلمه ي اين حرف ها رو .... مخصوصا جمله اول ... که پرواز اونقدر مهم نيست که چيزهاي ديگه هست ... اينو به معناي واقعي درک کردم و بهش رسيدم. چه چيز مهمتر از رسيدن به آگاهي هاي بيشتر و در واقع همون سير تکامل ... ( در قبال خودمون ) و محبت کردن ( در قبال ديگران ) مي تونه باشه ؟ به چيزي مهمتر از اينها نرسيدم تا به حال .
در رابطه با خوندن کتاب ، من منظورم اين بود که با کتابهايي که تا به حال خوندم در مجموع يک سري مفاهيمي تو ذهنم شکل گرفته ( شده مثل يه قانون ! ) . چون من آدمي نيستم که با خوندن هر چيزي زود باورش کنم . يعني خودم بايد به باور قلبي بهش برسم . در رابطه با چاکراها خب تا الان علم فراروانشناسي آزمايش هاي مختلفي انجام داده و يه سري مسائل ميشه گفت يه جورايي ديگه ثابت شده ست از نظر علمي ( واسه همين ميگم مثل قوانيني ، عملکردها و خاصيت هاشون در ذهنم شکل گرفته ) . چون همه اينا در مجموع تو ذهنم بود ، اون سوال برام پيش اومد . و هنوز هم برام سواله . چون باز کردن چاکرا ، پاکسازي ، هماهنگ کردن عملکردشون .... اينا هر کدوم خب با هم متفاوت هستن . يعني کاري که استاد کردن باز کردن چاکرا بوده فقط ؟
اما در رابطه با اون حرفتون هم کاملا موافقم . در حيطه ي معنويت نميشه به يک سري چيزها فقط تکيه کرد . کاملا درسته و درک مي کنم که انرژي جهاني خيلي فراتر از اونچه که در تصور بگنجه مدام در حال تغييره .
به همين دليله که خيلي مشتاق هستم و ازتون خواستم که بيشتر توضيح بدين . صد درصد اطلاعات و معلومات خيلي کمي دارم .
اما در رابطه با تناسخ ! خب اين چيزي هم که الان شما گفتيد متفاوته با چيزهايي که در رابطه با تناسخ گفته ميشه و من درگير اونا هستم . . . .
اين چيزي که شما ميگيد کاملا قابل درکه . و تا حدودي موافقم . تا اينجا که : صد در صد امواج فکري ارواح در ما تاثير گذاره ! هيچ شکي نيست . اون ارواج سرگردان هم چون توي دنيا جاهل يا بدکار يا . . . نمي دونم چي اسم بذارم که مفهوم رو برسونم . مي خوام بگم در کل در سطح انرژي پايينتري بودن ، خب طبيعيه که طول خواهد کشيد تا از اون حال و هواي دنيوي خودشون بيان بيرون . اصولا هم تو فضاي همون کارهايي هستن که تو دنيا انجام ميدادن و باهاش مشغول بودن . چون مي دونيد که همه چي بر اساس افکار و تصوارته و مدام در همون فضا ها هستن و به آدمها هم آسيب مي رسونن با انتقال افکارشون .
چه قدر خوبه که اونقدر در خود سازي خودمون تلاش کنيم تا در همين دنيا هم پيشرفت هاي عالي اي داشته باشيم . تا بتونيم از راهنمايي هاي ارواح پاک استفاده کنيم و از شر اون ارواح پست و سرگردون در امون باشيم . و هم به خوبي انرژي ها و آگاهي ها رو از بالا دريافت کنيم .
خلاصه در رابطه با اين مساله ( که zolgharnein عزيز هم اشاراتي کردن بهش ) ، با تاثير امواج ارواح و تسخير و... مخالف نيستم . فقط با اون تيکه که ممکنه طناب سيمين پاره شه بعد يه روح ديگه بياد جاش....! ؟ اين برام قابل قبول نبود .
در رابطه با پرواز روح بدون راهنمايي استاد و .... کاملا با حرف هاي zolgharnein عزيز موافقم . نه اتفاقا اينهايي که گفتين ترسوندن نبود . حقيقتي بود که چندين مورد اتفاق افتاده . طرف رفت شوکه شد بند سيمين پاره شد و مرد. به همين سادگي .
کاملا موافقم . کی می خواد این مسائل تو ایران جا بیفته من نمی دونمدر حسرت شرکت تو این گونه همایش ها هستم .
از همگی خواهش می کنم هر زمان این چنین همایشهایی برگزار شد ما رو بیخبر نذارن .
من البته در تهران هستم .
تایید میشه . گزارش کامل از همایش ! بی صبرانه منتظریماااااا ! ! !ممنون میشیم .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)