تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 1404 اولاول ... 811311711771781791801811821831841851912312816811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نحوه نصب بازي از pc به PSP

لطفا كسي نحوه نصب و ريختن بازي از Pc به Psp را با جزئيات براي من توضيح دهد.
    ممنون

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

3روز تو مسافرت بودم با psp كلي حال كردم تو راه برگشت تهران هم يك فيلم ديدم باش اما با اين جاده هاي صاف و بدون چاله مگه ميشه با خيال راحت psp كار كرد !

درسته که ميگن تو پايتخت با wifi به اينترنت مجاني ميشه وصل شود؟
    آره اما سرعتش پاييتنه دليلشم اينه كه مفتيه
    من سفارش دادم برام یه رم 4 گیگ ساندیسک بیارن حدود 37 تا 43 البته با شرط اجرا بازی
    اميررضا از كجا ؟ بعدش اگر تست كردي خوب بود اطلاع بده آخه چند روز پيش يكي از دوستام 2گيگ sandisk گرفت 40 تومن ...
    [quote=J A V I D;1753855]فورمت Cso فشرده شده همون Iso واسه همين كمي سنگين تره البته تو بازي هاي معمولي نشون نمي ده ولي تو بازي ها سنگين مثل جي تي اي يا سيصد اگه بازي رو Cso كنيد بازي پرش داره ... وگرنه از نظر گرافيك اينا اگه منظورتونه هيچ فرقي وجود نداره ...
    خب من gta cso رو اجرا كردم بدون پرش ...براي همين به بقيه هم اين پيشنهاد رو كردم ...تازه مال داداشمم بدون اينكه فشرده بشه بازم پرش داره =>.=owned

چرا واسش اسپيكر بخر .... البته مي شه يه كاري كرد بيت ريت موزيك هايي كه مي خواي بريزي روش رو ببر بالا !
    بيت ريت ربطي به power output نداره .
    لطفا كسي نحوه نصب و ريختن بازي از Pc به Psp را با جزئيات براي من توضيح دهد.
    ممنون

پست هاي قبل رو نگاه كن !

در ضمن يك ----- شكن قوي و ساده كه بدون هيچ تنظيم خاصي كار ميكنه(البته خودش تنظيمات را انجام ميده مثل ست كردن localhost=127.0.0.1 براي ------ pc ..+ سرعت بالا كه روي خط dial-up هم جواب ميده
    حجم=105kb virus free
    اينو گفتم شايد بعضي از دوستان به دردشون بخوره .
    اگر كسي ميخواد پيغام بگذاره
    Last edited by phrshad; 28-10-2007 at 03:48.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بيت ريت ربطي به power output نداره .
    ربط نداره ولي تاثير داره !

مثل جي تي اي يا سيصد اگه بازي رو Cso كنيد بازي پرش داره ... وگرنه از نظر گرافيك اينا اگه منظورتونه هيچ فرقي وجود نداره ...
    خب من gta cso رو اجرا كردم بدون پرش ...براي همين به بقيه هم اين پيشنهاد رو كردم ...تازه مال داداشمم بدون اينكه فشرده بشه بازم پرش داره =>.=owned
    خوش به حالتون !

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ممنون . من به گرافیک پی اس تو عادت کردم . میخواستم ببینم اگه با پی اس پی بازی کنم احساس کمبود شدید گرافیک و کیفیت نمیکنم ؟ ( یعنی گرافیک و کیفیت پی اس پی در حد پی اس تو راضی کننده هست یا نه ؟ ) . راستی بازی NFS Most wanted ماله پی اس پی رو میشه چند نفره بازی کرد یا نه ؟ ( پی اس پی به پی اس پی )
    من مي گم گرافيكش از پي اس دو كمتره ولي بعضي ها بازي ها شو با پلي استيشن سه مقايسش مي كنن (كه يك مقايسه احمقانس به نظر من ) در كل به نظر من گرافيك كنسول يه چيزي بين پلي استيشن يك و دو يعني اگه اين دو تا كنسول بخوايم بگيم وسطش چيزي اومده اون PSP !!! ولي گرافيك راضي كنندس .. بله نيد فور اسپيد رو مي شه چند نفره بازي كرد ...

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

من مي گم گرافيكش از پي اس دو كمتره ولي بعضي ها بازي ها شو با پلي استيشن سه مقايسش مي كنن (كه يك مقايسه احمقانس به نظر من ) در كل به نظر من گرافيك كنسول يه چيزي بين پلي استيشن يك و دو يعني اگه اين دو تا كنسول بخوايم بگيم وسطش چيزي اومده اون PSP !!! ولي گرافيك راضي كنندس .. بله نيد فور اسپيد رو مي شه چند نفره بازي كرد ...
    خیلی ممنون .

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

?Psp az lahaze gerafic be paye PS2 mirese..bazihash ke kartooni nistan

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ربط نداره ولي تاثير داره !

نه تاثير نداره
    خوش به حالتون !
    منظورم از owned =داداشم بود ...
    ما چاكريم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

?Psp az lahaze gerafic be paye PS2 mirese..bazihash ke kartooni nistan
    دوست عزيز لطف کن فارسی بنويس و اون عکس امضات رو بردار . اگر نه شکايت ميکنم.
    و اما در مورد سوالت. :
    اینارو بخون. خودت نتيجه گيری کن. قبلا هم گزاشته بودم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

مشخصات پلی استیشن 2سی پی یو :خروجیه سی پی یویه پلی 2 بصورت 128 بیتی هستش (حتی از سی پی یویه کامپیوتر من هم بیشتربرای اطلاع بیشتر سی پی یوی من (amd athlon 64 bit fx 62) و فرکانس سی پی یویه پلی 2 300 مگا هرتزهست برای دونستن فرکانس سی پی یو یه کامپیوتر خودتون رو قسمت مای کامپیوترکلیک راست کنید اونجا مقدار رم وفرکانس سی پی یو نوشته شده.مقدار حافظه ی سی پی یو (cache) لول 1 :24 کیلو بایت و بقیه 16 و 8 و 32 کیلوبایت برای دونستن کش سی پی یویه خود نرم افزار cpu z رو نصب کنید .سی پی یویه پلی دو میتونه 450 میلیون دستور العمل رو در ثانیه انجام بده. پهنای باند داخلی سی پییویه پلی 2 :2.4 گیگا بایت در ثانیه و 1.2 گیگا بایت برای دستور العمل های گرافیکی و پهنای باند برای حافظه ی سی پی یو 3.2 گیگا بایت در ثانیه و 6.2 جی اف الاوپی اس ( انجام عملیات ریاضی اعشاری شناور) . و اخر اسم سی پی یویه پلی 2 ( emotion engine ) هست.

گرافیک پلی استیشن 2 (GPU): فرکانس گرافیک پلی 2 150 مگا هرتز هست.وقادره 66 میلیون پلی گان (کوچکترین واحد تشکیل دهنده ییک کاراکتر گرافیکی ) رو در ثانیه رسم کند.و حالت ماکسیموم اون 75 میلیون هست.پهناباند رم گرافیک پلی دو (dram) دی رام 48 گیگا بایت در ثانیه هست .ترکیب بندی رنگ و پیکسل پلی 2 بصورت 32 بیت و

RGB:Alpha:Z Buffer هست.و حافظه ی جازسازیشده در اون (ویدیو مموری) 4 مگا بایت هست.و پهنای باند پردازنده ی گرافیکی 1.2 گیگا بایت در ثانیه .

ram :حافظه ی اصلی سیستم پلی 2 32 یا 128 مگا بایت هست (طبق گفته های سایت های مختلف) و پهنای باندحافظه 3.2 گیگا بایت درثانیه.

sound : فرکانس سمپلینگ صدا 41 و48 کیلو هرتز هست و اسم پردازنده یصدا spu2 هست.و دارای 2 مگا بایت حافظه جاسازی شده .و 48 کانال روی cpu2

تجهیزات:دارای دو اسلوت مموری کارد و خروجی تصویر PlayStation2 AV Cable و دو عدد پورت یو اس بی

Universal Serial Bus (USB) و فیش IEEE1394 (i.LINK) Port در جلوی دستگاه وقابلیت بازی کردن شبکه

Network Terminal (100 Base-T/10 Base-T) .و خروجی موس Optical Digital Out و سیستم ir reciever برای استفادی از ریموت (کنترل پلی 2).
    Last edited by mazi_z_PSP; 28-10-2007 at 22:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

قدرت پی اس پی

سی پی یو :سی پی یویه پی اس پی قادره 2 میلیون دستور العمل رو در ثانیه انجام بده .و خروجیه سی پی یو

بصورت 32 بیتی کار میکنه .و مدل سی پی یو اون R4000 هست.فرکانس سی پی یویه پی اس پی 333 مگا هرتز

هست.و دارای 2.6 جی اف ال او پی اس (انجام عملیات ریاضی اعشاری شناور).

گرافیگ:فرمت تصویر ی پی اس پی بصورت MPEG4 هست (ماله پلی 2 MPEG2 هست)و هسته ی گرافیکی اون

اشکال سه بعدیه خمیده ی مسطح و پلی گان های سه بعدی رو ساپورت می کنه. و تکسچر های فشرده شده

(تکسچر عکسی هست که روی مدل سه بعدی را می پوشاند) بدون اینکه سرعت پردازنده ی گرافیک پایین بیاید

و استخوان بندی کاراکتر تا 8 تا. پردازنده یی گرافیکی پی اس پی دارای 2 مگا بایت VRam (ویدیو مموری) است و پهنا

باند اون 5.3Gb/s هست.گرافیک پی اس پی قادره در حد ماکسیموم 33 میلیون پلی گان رو در ثانیه رسم کنه. ترکیب

بندی رنگ و پیکسل پی اس پی بصورت 24 بیتی و RGBA هست.

sound: مدل پردازنده ی صدای پی اس پی VME (reconfigurable DSP) هست و پهنای باند اون 128 بیت هست.

و ولتاز کاری صدا 1.2 ولت هست. فرمتهای قابل اجرای صدا توسط پی اس پی عبارتست از:ATRAC3 plus, AAC,

MP3 پردازنده ی صدای پی اس پی دارای 7.1 کانال هست.

ram: پی اس پی دارای 3 مگا بایت رم و 4 مگا بایت رم جاسازی شده هست.که پهنای باند اون 1.2 گیگا بایت در ثانیه

هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •