اینترنتش رو افتاده بود تو خیابون از اونجا گیر آوردم! سوال مسخره نپرس. اگر میدونی جواب بده اگر هم نمیدونی که هیچ
اینترنتش رو افتاده بود تو خیابون از اونجا گیر آوردم! سوال مسخره نپرس. اگر میدونی جواب بده اگر هم نمیدونی که هیچ
سوال من مسخرست یا سوال شما؟
اون کاربر محترم به شما جواب داده
"عزیز راه زیاد هست , خرید روتر , دانگل 4G , دانگل وایرلس و ... ولی شما ببینین با کدوم راه راحت تری میتونی یه دانگل وایرلس بخری بعدش با هات اسپات گوشیت اینترنت رو روی سیستم هم شیر کنی یا اینکه یه دانگل 4G بخری وصلش کنی به سیستم"
بعد شما این سوال رو پرسیدید؟ فکر کن ببین چی پرسیدی
Last edited by ak313; 31-12-2015 at 19:03.
ببینید بهرحال برای گرفتن اینترنت به مودم نياز دارید که ساده ترین راه استفاده از گوشی بعنوان مودم هست.اگر کامپیوتر کارت شبکه داره هات اسپات کنید.اگر نداره بوسیله کابل گوشی به کامپیوتر متصل و اینترنت رو اشتراک گذاری کنيد.بعضی گوشیها مثل HTC خودشون این قابلیت اشتراک گذاری با کابل رو دارند بقیه هم یک برنامه اول باید روشون نصب کنید.
اخوی اینترت ایرانسل هست. در ضمن گوشی من 4 g ساپورت نمیکنه. 3g هست. حالا اینترنت گوشی رو چطوری بفرستم به کامپیوتر. بدون دانگل
داداش با کابل USB گوشی رو وصل کن به کامپیوتر اول!
بعد برو تو setting گوشی قسمت موبایل نتورک گزینه hotspot رو انتخاب کن USB Tethering رو فعال کن و تموم!
دوست عزیز کسی اینجا سوال می کنه مسخره شماست ؟؟ خود شما از اولش میدونستی؟؟ درست جوابش رو بده بگو با هات اسپات کردن گوشی که وای فای رو اشتراک گذاری کنه و... یا اینکه مودم 3جی یا 4جی بخره .همونطور که دوستمون صفحه قبل گفته! ایشون اصلا هیچ اطلاعاتی در مورد ندارن بهتره ما درست راهنمایش کنیم نه اینکه به جای جواب بیای مسخرش کنی
دوستان جواب دادند.
اول از هم حتما توی تنظیمات شبکه موبایل گزینه تری جی اونلی یا wcdma only رو انتخاب کن.
بعد برو در قسمت hotspot و در قسمت تنظیمات یه اسم برای شبکت بزار و یه رمز هم بده بعد با سیستمت به اون شبکه وصل شو ( مهم حتما باید سیتمت کارت شبکه بی سیم داشته باشه اگر نداری می تونی با سی تومن بخری ) یا از راه زیر استفاده کنی
با کابل یو اس بی موبایلت رو به سیتمت وصل کن و در قسمت tethering ( که بعضی از بی سواد ها مهار کردن یو اس بی معنا کردند ) گزینه usb tethering رو فعال کنی که این دومی بهتره چون باتریت شارژ میشه و ارتباط کابلی از بی سیم بهتره
چی رو می دونستم؟
مگه قبل از این سوال دوستان همینو بهش نگفته بودند که با گوشیت هات اسپات کن. خوب اگر ایشون متوجه نشده می پرسه آقا هات اسپات یعنی چه؟
اگر یه کاربر عادی بود هیچ توقعی نداشتم اما توی این انجمن 1095 تا پست داره
ضمنا به یاد داشته باشید سوال درست نصف جوابه
Last edited by ak313; 31-12-2015 at 19:20.
از چیزی که نوشتی سطح شعورت پیداست بیش از این هم ازت انتظاری نیست.
البته تضاد رفتاری هم داری یه بار میگی اخوی یه بار هم احمق. اما من که خودم می دونم احمق نیستم پس از گفته شما هم ناراحت نمیشم
Last edited by ak313; 31-12-2015 at 19:40.
این ak313 هیچ معلوماتی در این زمینه نداره. فقط اومده بود یک چیزی بپرونه بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)