فرشاد من درخواست تعویض پورتم هنوز توی مرکزه هر وقت بخوام واسم عوضش میکنن اما فکر نمیکنم با تعویض پورت درست بشه
اتفاقا این پورتی که بهم دادن عالیه تا 26 مگ میکشه ولی adsl2 پلاس نهایت 24 مگه
میترسم تعویضش کنم بدتر بشه
فرشاد من درخواست تعویض پورتم هنوز توی مرکزه هر وقت بخوام واسم عوضش میکنن اما فکر نمیکنم با تعویض پورت درست بشه
اتفاقا این پورتی که بهم دادن عالیه تا 26 مگ میکشه ولی adsl2 پلاس نهایت 24 مگه
میترسم تعویضش کنم بدتر بشه
چرا از پورته من چند تا اکانت چک کردم با همشون ipرو 2.189 قفل بود در صورتی که تاریخچه ipها رو درآوردم و دیدم که اونا vروی خط تلفن خودشون هیچ مشکلی ندارن و آی پیشون عوض میشه
Last edited by farshad0123; 21-11-2014 at 03:09.
شایان اگر میتونی یه عکس کامل از تنظیمات مودمت بزار میخوام snr خطتو مقایسه کنم الان برا من خطو رو 4بستن و snr شده 27 نمیدونم تا چند مگ کشش داره
من یک هفته پیش این تستو انجام دادم با اکانت دوستم که ضحی بود و ایپیش هم 37 بود
ولی برا من باز روی 2.189 قفل بود
توی این تاپیک هم کامل توضیح دادم همون موقع
خب منم همینو گفتم که اگه از اکانتینگ بود وقتی اکانت دیگه ای وارد میکردیم باید آی پی عوض میشد ولی این نشون میده که اکانتینگ مشکل نداره و از پورته اصلا هر وقت ما نتونستیم از اکانت دیگران استفاده کنیم و تو ibs ارور پورت داد اونموقع مشکلمون حل میشه اینا هم همش بخاطر پورته میگن پورت بازه یه همچنین چیزی شنیدم
از کدوم قسمت؟
برا من الان دان استریم 11500 هست و snr هم 16
اپلود هم 1017 و snr هم 15.2
به نظرت اگر خطمو بزارن رو 11500snr چند میشه الان رو 4مگه و snr 27
لامصب این پشتیبانی هم اصلا دان استریممو بالا نمیبره ببینم snr چند میشه دو نفر تو پشتیبانی بود خیلی خوب بود الان نیستشون
ولی مسئول mdf میگفت که اگر پورت مشکل داشته باشه اصلا لینک ثابت نمیشه
منظورش این بود که مشکلات پورت فقط به صورت نویز و پایین اومدن snr خودشون رو نشون میدن
دقیق نمیشه گفت
برا من روزای اول روی 1024 بود و snr هم 35 بود اگر اشتباه نکنم
اون کاری رو که گفتم بکن 5 تومن ضرر میکنی اما دان استریمت توپ میشه![]()
چرا ربطی نداره؟ اگر اینجوریه پس dslam چیکارست اونجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)