امروز زنگ زدم نظام وظیفه اهواز که تازه یه آشنایی هم اونجا داشتم گفت که کد ها رو شنبه میزنن؟!
چجوریاست؟ماله بقیه جاها اومده اون وقت اهواز نیومده؟
نمیشه زودتر از شنبه کد رو گرفت؟
امروز زنگ زدم نظام وظیفه اهواز که تازه یه آشنایی هم اونجا داشتم گفت که کد ها رو شنبه میزنن؟!
چجوریاست؟ماله بقیه جاها اومده اون وقت اهواز نیومده؟
نمیشه زودتر از شنبه کد رو گرفت؟
یعنی من که 2 هفته پیش دفترچه فرستادم هم کدم مشخصه؟
کسی نمیدونه باید از کجا شروع کنم؟
شما تاریخ اعزامتون کی هستش؟
من همش جیم بودم.رزمی فقط اسمش هست.کلا همه چی تو آموزشی اسمش قشنگ بود.داخلش هیچی نداره.بیشتر رژه و اینا کار میکردن بچه ها.گوشیم نمیبردم.چون اگه ببینن تجدید میشی.نمی ارزه.چون نمیشه به کسی اعتماد کنی.البته احتیاجمم نبود.اونجا وفور تلفن کاری بود.فقط بگم سعی کنید با کسی درگیر نشید.سعی کنید خودتون باشید...ایشالله خدمتو میکنن مثه بقیه کشورا.اختیاری
دوستان نظام وظیفه پنج شنبه ها کار میکنه؟
من سه شنبه درخواست تعجیل دادم خبری نشده احتمالش هست فردا ( درواقع امروز چون ساعت 1 ه ) بهش رسیدگی بشه؟ تعطیل نیستن؟
+ راستی اون امتحانی که آخر آموزشی میگیرن رو یکی توضیح بده
Last edited by ar.behnam; 10-10-2013 at 02:03. دليل: افزودن سوال+
سلام من امريه دارم ميخواستم بدونم كه مرخصي ساعتي واسه سربازا هست يعني اينكه مثلا مرخصي بگيرم يه ساعت زودتر از اداره برم ميشه؟بعدشم اين مرخصي ها از مرخصي هاي استحقاقيمون كم ميشه؟
نظام وظیفه 5شنبه ها تعطیله .
امتحاناتشون هم معمولا فرمالیتس ولی در مورد کتبی ها یه کم سخت گیری میشه و برای اذیت اگر قبول نشی معمولا یک هفته اضاف نگرت میدارن و دوباره امتحان میگیرن که باید حتما قبول شی و ... همش دست خودشون هست و بستگی به جاش و آدماش داره .مثلا در دوره من چون بعد از ما تا چند ماه دیگه سرباز نمیگرفتن یه جوری قبول میکردن و لی برای اونایی که خیلی وضعشون خراب بود تجدید دوره می فرستادن اردبیل بود که اونم بعدا فهمیدیم چون تعداد کم بوده همون یکهفته نگه داشتن بعدولشون کردن
سپاسگزارم
امروز تماس گرفتم نظام وظیفه فعال بودند و جوابم رو دریافت کردم .
میشه از محتوای این امتحان بگید برامون؟
دوستان بنده هم افتادم 02 ارتش....من از اهواز هستم..با لیسانس دارم میرم...دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره از این پادگان لطفا بگه...اصلا کجا هست؟؟؟ اگر میشه بگین تزدیک به کجای تهران هست...واقعا ممنون میشم...![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)