تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1809 از 2365 اولاول ... 80913091709175917991805180618071808180918101811181218131819185919092309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,081 به 18,090 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان مطمئنی 8400بریج به 7158بدی!!!!!؟؟؟؟فکر نمیکنم اصولی باشه اگه نسوزه صددرصد زیاده براش.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان پس ساب چی پیشنهادمیدی؟ دویست بیشتر نباشه قیمتش. بیس نرم. ویبره نمیخوام. به امپ 8400 هم وصل بشه. بعد رو طاقچه پراید نصب بشه چه طوره؟ چون فضای صندوق عقب رو لازم دارم.
    w311s4ساب عالی تو این رنج قیت ولی ساب باکس نه طاقچه البته 8400هم یکم براش ضعیفه چون خیلی پرقدرته .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ! چند وقت پیش پخش کننود U11 رو خریدم که CD نمیخوره . متاسفانه علی رغم داشتن کیفیت ساخت خوب و صدای خوب یه مشکلی داره که ریست شدن تظیمات هست !

سلام ،. من این ضبط رو تقریبا دوماه پیش خریدم و وصلش کردم قبلا هم ضبط کنوود داشتم . صدای خوبی داره واسه یه سیستم معمولی با چهارتا باند ، تنظیمات صدای کاملی هم داره و حتی سرعت لوود کردن آهنگ ها از رو فلش خیلی زیاده . اما این ضبط یک مشکل به شدت ! بزرگ داره که منو واقعا نا امید کرد . این موضوعه که این ضبط حافظه واسه سیو کردن تنظیمات نداره و اونارو تو فلشی که بهش وصل بوده نگه میداره اگه ضبط رو بدون اون فلش روشن کنی هرچی تنظیم که روش انجام داده باشی ریست میشه و بر میگرده رو حالت کارخونه ! و وقتی دوباره اون فلش رو بزنی هم بر نمیگرده ، یعنی دستورالعمل روشن کردن اینه : ابتدا قبل از باز کردن سوییچ و آمدن برق در سیستم ضبط را در جای خود قرار داده ! سپس فلش را به آن وصل کنید ، حال میتوانید استارت زده و به آهنگ های خود گوش دهید . یقینا هم در اتصال سیم ها مشکلی نیست .

خلاصه گفتم بگم کسی خواست بگیره ، درجریان باشه از قبل !

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حمید جان پس ساب چی پیشنهادمیدی؟ دویست بیشتر نباشه قیمتش. بیس نرم. ویبره نمیخوام. به امپ 8400 هم وصل بشه. بعد رو طاقچه پراید نصب بشه چه طوره؟ چون فضای صندوق عقب رو لازم دارم.

بیس نرم یه کم متمایل به ویبره میره دوسته عزیز .یه چیز دیگه شما که میخوای رو تاقچه ببندی اصلا ویبره ای در کار نیس نصف صدای ساب هم در نمیاد اگه رو تاقچه میخوای mtx 12-44 هم ساب خوب و خوش صدایی هستش.

5. 2 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساب چی؟ احتیاج نیست بگیرم؟
    میشه E69x و e62c و ساب هلیکس 12w_D هر سه رو به آمپ ma40 درایو کنم؟
    سلام
    اگر بعدا احساس و نیاز به بیس داشتی اونموقع یه فکری میکنیم.نه نمیشه.باید آمپ جدا بگیری
    تا 200 فقط همین کن وود و پایونیر میتونی بگیری تازه 200 هم نیست.
    MTX ی که امیر حسین جان گفتن هم خوبه 235-240 فکر کنم باشه
    حمید جان مطمئنی 8400بریج به 7158بدی!!!!!؟؟؟؟فکر نمیکنم اصولی باشه اگه نسوزه صددرصد زیاده براش.
    ببخشید من فکر کردم بریجش 120 واته. با 4604 اشتباه گرفتم.ولی تک کانالم راهش نمی اندازه.به 7158 آمپ 5602 میبندیم.
    سلام ! چند وقت پیش پخش کننود U11 رو خریدم که CD نمیخوره . متاسفانه علی رغم داشتن کیفیت ساخت خوب و صدای خوب یه مشکلی داره که ریست شدن تظیمات هست !

خلاصه گفتم بگم کسی خواست بگیره ، درجریان باشه از قبل !
    امیر جان مگه میشه ریست کنه. مشکل نصب داری ببر نمایندگی خدمات اگر نصبش درسته. هیچ پخش سالمی اینطور نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر جان مگه میشه ریست کنه. مشکل نصب داری ببر نمایندگی خدمات اگر نصبش درسته. هیچ پخش سالمی اینطور نیست.
    حمید خان پیش چندتا نصاب بردم ! همه گفتن مشکل نصب نداره ! گفتن احتمالا از پخشه ! ولی امروز تو سایت --- متوجه این موضوع شدم ! اونایی که این پخشو دارن با این مشکل مواجه هستند .
    .
    Last edited by hamidR15; 18-06-2015 at 00:35. دليل: خلاف قوانین

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

درود
    حمید جان سری hx آئودیو بالاتر هست یا sqx گلیدن ؟
    تو میدبیس و های رنج چه تفاوتی با هم دارن ؟
    ممنون

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوستان میخوام یه امپلی فایر ارزون قیمت حدود دورور 150 هزار تومن بگیرم دوتا باند پایونیر 6975 دارم با یه ساب قدیمی پایونیر مدل ts-w304f پخش هم چهار کاناله پایونیر
    یه امپلی فایری میخوام که اگه سابم رو ارتقا دادم زیاد مشکل نشه....پیشاپیش سپاس
    اگر پیشنهاد با قیمت بالاتر هم داشتید با ذکر دلیل ممنون میشم بفرمایید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان پیش چندتا نصاب بردم ! همه گفتن مشکل نصب نداره ! گفتن احتمالا از پخشه ! ولی امروز تو سایت --- متوجه این موضوع شدم ! اونایی که این پخشو دارن با این مشکل مواجه هستند .
    .
    سلام
    حتما ببر گارانتی ببین جریان چیه. نکنه همه اینا اینجوری باشن؟
    منم از بچه ها سوال کنم ببینم تا حالا با این مدل این مشکل رو داشتن؟
    درود
    حمید جان سری hx آئودیو بالاتر هست یا sqx گلیدن ؟
    تو میدبیس و های رنج چه تفاوتی با هم دارن ؟
    ممنون
    درود بر شما
    بله بالاتره.تقریبا نزدیک Zero 165 هست.
    SQX چون 2 اهمیه قدرتی تره ولی HX سریه های انده و کیفیت بااتری داره.البته آکبندش دیگه نیست و دست دومش ممکنه گیر بیاد.
    سلام دوستان میخوام یه امپلی فایر ارزون قیمت حدود دورور 150 هزار تومن بگیرم دوتا باند پایونیر 6975 دارم با یه ساب قدیمی پایونیر مدل ts-w304f پخش هم چهار کاناله پایونیر
    یه امپلی فایری میخوام که اگه سابم رو ارتقا دادم زیاد مشکل نشه....پیشاپیش سپاس
    اگر پیشنهاد با قیمت بالاتر هم داشتید با ذکر دلیل ممنون میشم بفرمایید
    دوست عزیز با این قیمت باید از کالاهی چینی فیک استفاده کنید که پیشنهاد نمیشه.
    ضمنا به هیچ عنوان نمیتونه اسپیکر رو خوب درایو کنه.اونم 6975.شما حد اقل یه 4 کانال مثل 8604 پایونیر باید بگیرید.450 تومن هم قیمتش هست.

11. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حتما ببر گارانتی ببین جریان چیه. نکنه همه اینا اینجوری باشن؟
    منم از بچه ها سوال کنم ببینم تا حالا با این مدل این مشکل رو داشتن؟
    ممنون میشم بپرسی خبرشو بدی تا هفته بعد ! مخصوصا 175UI ! اگر نشد باید CD خور بگیرم . چون خیلی ستمه ! هر دفه باید بشینم رادیو ست کنم !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •