شروعش از 1 هست ولی اتمامش یا 6 یا 7 .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شروعش از 1 هست ولی اتمامش یا 6 یا 7 .
های وب 1 مگ تا 4 مگ باید سرعت بده البته اگه مرکز تون خلوت باشه تا 6 مگ ! در شبانه هم معمولاً ثابته حالا خودتون حساب کنید چه قدر میشه دان کرد .
مخابرات قبلن میداد 2 مگ ؛ الان نمیدونم .
دمت گرم من میترسیدم مخابرات ساعت رایگان نداشته باشه.سرعت دانلود شبانه2 مگ مخابرات چنده؟
بعدا اگه زیاد دانلود کنم سرعت رو پایین نمیارن منظورم هم مخابرات و هم های وب ؟
اگه خودت های وب داری معمولا چقدر میتونی تو ساعت رایگان دانلود کنی واسه این پرسیدم که سرعت دانلود متغییر باشه شاید![]()
Last edited by ashoob72; 12-09-2013 at 12:08.
های وب مرکز 3 رو هم پوشش میده؟
مثل اندیشه اس؟ اندیشه از ساعت 1 تا 7 شروع میشه. ولی فکر کنم یه چیزی چند تا صفحه پیش خونده بودم که از ساعت 2 تا 6 رایگانه.
کسی دیگه میدونه چه ساعتی شروع و تموم میشه؟
من میخوام از اندیشه به یه شرکت مثل صبا نت یا های وب برم دلیلشم اینه که قطعی زیاد دارم لطف کنین بگین پیش شماره 722 رو ساپورت میکنن یا نه؟ اگر نمیکنن کدوم شرکت ساپورت میکنه که من از اون بگیرم. شرکت اندیشه بعد از 7 سالی که من مشترکش هستم چون نمیتونه بفهمه مشکل قطعی اینترنت من از کجاست برگشته میگه خط شما قابلیت ای دی اس ال گرفتن رو نداره اینم یه مدلشه دیگه. لطف کنین یه شرکت با پینگ تایم خوب و قطعی کم بهم معرفی کنین من بازی های انلاین انجام میدم برام کیفیت خط مهمه دانلود زیادی ندارم قیمت هم برام مهم نیست فقط کیفیت خوب میخوام .![]()
فکر کنم آره ...
تو سایت های وب بزنید میاد .
های وب مرکز 7 نیست ...
صبانت هست .
میشه شماره تلفن نمایندگی صبانت در رشت و ادرسشو بدین؟![]()
بفرمایید
شهر نام نمایندگی نوع نمایندگی رسمی تلفن فکس رشت گیل پارس امین فروش و پشتیبانی 2260222 2260222 رشت بهار ارتباط کاسپین فروش 2243029 2226201
ما که برگشتیم شاتل (شاتل رو با همه محدودیتاش دوست دارم حداقل میدونم سرعتش همیشه ثابته) 128 نامحدود...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)