سلام داش"
میگن سربازی 2 آموزشی مشکل داره"
انشاا. . . جای خوب میفتی
گوشی بردی؟هم خدمتی هات گوشی بردن؟
آموزش رزمی هم یاد میدن؟یا فقط صف جمع و خر حمالی
سلام داش"
میگن سربازی 2 آموزشی مشکل داره"
انشاا. . . جای خوب میفتی
گوشی بردی؟هم خدمتی هات گوشی بردن؟
آموزش رزمی هم یاد میدن؟یا فقط صف جمع و خر حمالی
بچه ها من نمیدونم دارم کار خوبی میکنم یا نه ولی به نظر خودم واسه منی که ورزش نمیکنم عالیه ، حدودا 13 روز مونده به اعزام کسایی که ورزش نکردن تا بحالا هر روز صبح نسل خودتونو با ورزشای سنگین ( دو ، دراز نشست ، شنا ) و بعدش نرمش در بیارید که اون درد عضلانی قبل سربازی خوب بشه ، این درد تو خونه دچارمون بشه خیلی بهتره تا اونجا .......:-O
از من گفتن بود خود دانید
پیشنهاد خیلی خوبیه...به همه پیشنهاد میکنم روی تمرینات هوازی ( دویدن ، تردمیل ، دوچرخه ، طناب ، پیاده رویهای طولانی ) کار کنید..اینا بهتون کمک میکنه توان هوازیتون
بالا بره تو خدمت کم نیارید از لحاظ نفس........پیاده روی طولانی استقامتتون رو به شدت بالا میبره...طولانی که میگم منظور بالای 1 ساعته ... حتی تا 2 ساعت و بیشتر .
تمرین بشین پاشو هم داشته باشی هر روز صبح یه 20 30 تاییشنا ، بارفیکس هم برید که بدنتون ورزیدگی و امادگی بیشتری پیدا کنه...البته یکی دو روز قبل اعزام شدت
تمریناتو خیلی خیلی کم کنید که بیشتر شل و ول و وا رفته خدمتو شروع نکنید !!![]()
درود.
دوستان من ۰۲ افتادم، چه جور جایی هست؟
راستی با لیسانس ارتش ستوان ۲ میشی یا ۳ ؟
در ضمن حتما باید موها رو با ماشین ۴ بزنم یا نه؟ (کلا من درس خوندم که اگه رفتم خدمت موها مو ماشین نکنیماگه نه مریض نبودم که وقتمو تلف کنم)
Last edited by Open-Source; 09-10-2013 at 13:31.
سلام دوستان میخوام برای رفتن سپاه شهرمون اقدام کنم
میتونم هرجا بخوام آشنا پیدا کنم کارمو راه بندازه
فقط میشه بگید پذیرش گرفتن از شهر خودمون شروع ش از کجاس؟؟
سلام
ستوان 3
منم 02 افتادم داداش
بله باید با 4 بزنید![]()
شهید بیگلری مشکین شهر 2 نفر 8.1 نبود؟
نبود؟
برای متاهلین میدن ولی : بچه های رشتی نزدیک 6 ساعت با سواری تو راه هستین !! میصرفه ؟ فلکه فرزانه جمع شین شب رفتنتون اتوبوسا اونجا پاتق دارن جلو اطلاعات !! با اتوبوس شب 10 حرکت کنین 6 صبح اونجائین !! شانس بیارین مستقیم مرام بکاره یارو برسونه دم پادگان وگرنه توی اردبیل هم معطلی دارین پس با همدیگه برین . کلا 8 هفته آموزشیه و معمولش اینطوریه که بیشتر از یه هفته به راه دور نمیدن و اگه مجرد باشی که مرخصی گرفتن سخت تره . راستی ::::::::::::::::::::::: سعی نکنین خودتون رو دو هوایه کنین !! همونجا باشین زودتر میگذره به سرعت برق ! ولی بیاید و برید یکم خسته کننده میشه جو
کلا توی دوماه آموزشی من دوره طلایی 89 ( اسفند و فروردین ) بودم ولی فقط و فقط مرخصی 7 روزه نصیبم شد برا عید : نصف کردن بچه هارو یه سری نیمه اول یه سری نیمه دوم برا بودن نیرو واسه نظافت و نگهبانی. یه سری از پادگانها هم نیرو دادن واسه 13 روز عید که به اونها بیشتر خوش گذشت تا ماها !!! علنا توی دو هفته عید کلاس خبری نیست و پادگان مردست : یه سری میان و میرن !!!
بهترین دوره خدمتی همین آموزشیه : درسته بعدشم خاطره میشهولی این دو ماه برای کسایی که تا حالا چسبیده بودن به خونواده و توی جامعه نیومده باشن خیلی خوبه : هم سختیاش هم خوشیاش : تا نرین نمیدونین چه طوریه پس بیخودی روی حرف بچه ها غول توی ذهنتون درست نکنین
=================
درجه بندی : دیپلم و زیر دیپلم : سرباز صفرراستی با لیسانس ارتش ستوان ۲ میشی یا ۳ ؟
فوق دیپلم : گروه بان دوم و گروهبان
کارشناسی : ستوانسوم و استوار دوم و استوار !!
ارشد : ستواندوم
دکترا : ستوانیکم !!!
توی هر تحصیلاتی هم باشی عموجان نمرت رو کم بدن و یا چپ بیفتن میشه درجات پایینتری هم نصیبتون بشه !
حتی دیپلمه های دوره کد دیده رو هم گروهبان دومی میدن ! برای درجه دادن یه سری معبار دارن که از ازمونها پایان آموزشی معلوم میشه ولی یه سری لیسانسه رو به همه ستوانسومی نمیدن و استواری هم شاملشه
Last edited by MoJtaBa.R; 09-10-2013 at 15:20. دليل: افزودن نظر
سلام دوستان ببخشید سوالم خیلی کلیه ولی میشه در مورد امریه و اینکه چطور و چه مرحله ای از سربازی باید براش اقدام کرد راهنماییم کنید؟ممنون میشم.بوس
هتله هتله 01 ... بهترین پادگان آموزشی ارتش ... کلا 10 روز تا پایان آموزشیمون مونده .... اعزامی 6/1 بودیم ... سخت نگیری زود میگذره
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)