تولدت مبارک
من تولدم 15 مرداد ،میگم از این پارس چیزی به ما نمی رسه
تولدت مبارک
من تولدم 15 مرداد ،میگم از این پارس چیزی به ما نمی رسه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
Last edited by mojtaba4916; 30-07-2012 at 17:51.
سلام
خوبه دوستان حداقل شما نت دارید حالا سرعتشم یکم اومده پایین تر
من از دیشب نت ندارم هیچکسم جواب نمیده
فوری :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ترفند رایگان هم به کلی برداشته شد . دوستانی که امروز دانلود داشتند به وسیله ترفند از ترافیکشون کم شده میتونن چک کن
تو بعضی شهر ها و مناطق برداشته شده . پارس انلاین داره تک تک باگ ها رو برطرف میکنه![]()
ترفند 12:30 تا 1 که قبلا برداشتـــــــــــــــــــ ــــــــــه شده بود. اما 6 به بعد هم برداشته شد.
سرعت به شدت افت کرده دلیلشم مشخصه ماه رمضان ! ملت شب مودم رو میزان روشن و سرعت پایین میاد .
من تا دیروز به کمک ترفند تا 600 مگ میگرفتم . امروز کم شد از ترافیک حجمی من .
فکر کنم دیگه نتونم 500 مگ هم دانلود کنم.
یادش بخیر اون قدیمان زمان ترفند رایگان تا 1.6 گیگ شبی میگرفتم . اما حالا ... به روح پارس انلاین
میگن وایمکس بهتره از این خراب شده باید اونم امتحان کنیم.
کاربران لطف کنن توی پروفایلشون محل سکونتشون را بزارن تا حداقل معلوم بشه از کجای ایران پست می زنن. به هر حال من امروز قبل از یک و بعد از شش صبح ترافیک رایگان داشتم اینم عکسش. لطفا زود قضاوت کلی نکنید
![]()
Last edited by ak313; 29-07-2012 at 14:31.
سلام
دوستان میشه سرعتتون تو روز بگید ؟
سرعت من 30 (128)
اولا منبعتون کجاست ؟ در مورد برداشته شدن باگ 12:30 تا 1 که موافقم اما اون یکیو فکر نمیکنم . دوما شما سرویستون چیه ؟ اگه 256/128 هست که باید بگم تقریبا وضعتون خوبه که 500 مگ میگیرید ! چون سرویس های 128/256 اکثرا همینن ( خودمم 128 داشتم همین بود ) . افت سرعت به خیلی چیزا میتونه بستگی داشته باشه از جمله نویز خط / DNS متفاوت ( البته در اینکه پارس محدود میکنه شکی نیست ) ولی فکر نمیکنم ربطی به ماه رمضان داشته باشه
منطقه و شهرتون هم ذکر کنید خیلی خوب میشه
256 2 گیگ
![]()
بالاخره دوست عزیز باید پیگیری کنند اگر قرار پیگیری نشه پس اون لینک شکایت را هم حذف کنند بهتره
نه پارس انقد خسیسه که عمرا چنین کاری رو بکنه تولد من خرداد بود دریغ از یه sms فکر میکنم فقط شاتل در حال حاضر ترافیک واسه تولد به مشترکین هدیه می دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)