تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1808 از 1903 اولاول ... 808130817081758179818041805180618071808180918101811181218181858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,071 به 18,080 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

من تقريبا قاطي كردم با اين اسكيل ها خواهش ميكنم اينا رو توضيح بدين
    ببينيد من تا لول 7 فقط ميزنم روي كار تا پول جمع بكنم و اينكه رو هيچ اسكيلي نميزنم
    نميدونم بايد چيكار بكنم واسه اسلحه چه قدر پول ميخواد ؟؟
    من ميخوام دوئلر بشم نميتونم كه برم اسكيل هاي سلاح سرد رو پر بكنم واسه اول بازي كه با كوزه ميرم ميجنگم
    كلا قاط زدم لطفا بگيد از همون اول به ترتيب كدوم اسكيل ها رو بزنم
    بجز جا خالي و هدف گيري بايد ديگه كدوما رو بزنم؟؟
    اصلا ميارزه رو دوئلر كار بكنم يا برم سرباز و يا شكارچي بشم؟؟
    اصلا پول خوبي ميده اينكار يا برام كوئست هاي مخصوص هستش كه پول خوبي بده بم؟؟
    اين انر‍زي رو چطور ميتونم پرش بكنم؟؟اسكيلي خوراكي چيزي داره؟؟
    خب برای سلاح سرد باید همه attribut ها رو روی strengh (فکر کنم اشتباه نوشتم ولی درکل همینه : دی ) بذاری . بعدش باید روی ایم و دوج کار کنی . همینا هست دیگه ویگور هم صدمه ای رو که وارد میکنی رو بیشتر میکنه که بیشترش با دادن att به strengh فراهم میشه . سلاح هم بستگی به لولت داره . اگه کلرادو هستی حسین کمکت میکنه دیگه مشکلی نیست

اگه میخوای همش دوئل کنی کلاس دوئلر خیلی خوبــه .سرباز هم خوبه ولی برای دوئل زیاد توصیه نمیکنم . بقیه هم اصلا به درد دوئل نمیخورن .
    با هر دوئل مقداری تجربـه و پول گیرت میاد که بستگی به حریفت داره . اگه حریفت پول زیادی دستش باشه تو هم پول خوبــی گیرت میاد اگه اشتباه نکنم هر چقدر دست حریف باشه 4\1 ( یک چهارم ) پول به تو میرسه اگه ببری . اگه اشتباه میگم دوستان تصحیح کنن .

به طور مثال این دوئل رو نگا پولی رو که از این دوئل طرف به دست اورده اگه بخوای با کار کردن به دست بیاری باید شبانه روز کار کرد کم پول نیست 40000$ .البته کمتــر کسی هست که بخواد این همه پول حمل کنه و این همه ضرر کنه :( .

انــرژی : برای پر کردنش باید توی فورت اتحاد یا هتل شهر خوابید تا انرژی لازم به دست بیاد . اگه تو هتل شهر بخوابی مجانی هست ولی هتل شهرهای دیگه پول میگیرن .اگه بتونی تو فورت بخوابی خیلی خوبه چون تو 6 ساعت 100 انرژی ریکاوری میکنه ولی هتل تو 8 ساعت 100 انرژی .
    Last edited by R O O T; 19-01-2012 at 22:41.

2. 2 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- يه جا ممد (اسطوره دوئل!) حرف خوبي زد. گفت براي دوئلر شدن بايد همزمان با شروع ورد كاركتر بسازيم. در غير اين صورت لول دوئلمون زود ميره بالا و كسايي كه لولشون از ما بيشتره ميتونن باهامون دوئل كنن و به اين ترتيب، اگه يكي از اين لول بالايي ها بهمون حمله كنه به سادگي شكست ميخوريم.
    ولي خب وقتي يه لول بالا بتونه باهات دوئل كنه يعني دوئلر نيست (كه اگه بود لول دوئل خودش هم ميرفت بالا و نميتونست!) پس شايد اگه لباس و اسلحه رو هميشه آپديت نگه داري بتوني در مقابل لول بالايي ها هم دوام بياري.
    البته ممد دو كلمه بيشتر نگفتا... من تفسيرش كردم

2- دوئل خوبه. خيلي خوبه! اما واقعيت اينه كه آدم بايد خيلي خوش شانس باشه كه مخارج زندگيش رو (!) از دوئل تامين كنه. چون همونطور كه تا حالا متوجه شدي در صورتي از دوئل پول ميگيري كه طرف پولش رو بانك نذاشته باشه (و البته دوئل رو هم بتوني ببري ). گرچه براي گرفتن پول اضافه، ميتوني بري sheriff و از اونجا ببيني براي سر چه كسايي جايزه گذاشتن. بري با اونها دوئل كني، ببري و يه پول (معمولا) قلمبه رو به جيب بزني.
    3 نكته بد در مورد bounty:
    ...خيلي از جايزه ها فقط در صورتي بهت داده ميشه كه طرف رو پس اوت كني. يعني كل جونشون رو خالي كني. كه براي يه لول پاييني كار سختيه.
    ... اكثر اوقات كسايي كه براي سرشون جايزه گذاشته ميشه 24ساعته لباس دوئل ميپوشن و براي لول پاييني ها سخته كه ازشون ببرن.
    ... پول هاي زياد براي لول بالايي ها گذاشته ميشه. پس تا لول 40 اينا زياد اميدوار نباش بالاي 5000 تا گيرت بياد.

3- دوئلر melee (سلاح سرد) شدن چند تا مزيت داره:
    بايد attها رو به strength بدي كه خب خونت هم بالا ميره
    چند وقت پيش توي بازي بحث بود ميگفتن براي سلاح سرد لباس هاي بهتري هست. البته من تحقيق نكردم و مطمئن نيستم.
    توي لول هاي پايين كار silver mining رو باز ميكني كه خيلي خوب پول ميده و محصولش (silver) هم گرونه و با فروشش پول بيشتري ميتوني بگيري. اين كار نياز به vigor و toughness داره كه هر دو براي سلاح سرد لازم هستن

4- ... و چند تا بدي داره:
    كارهاي كمتري و كم اهميت تري رو باز ميكني
    اين رو هم مطمئن نيستم، اما توي بازي بحث بود ميگفتن با تغيير اسكيل هاي دوئل (كه تازگيا انجام شد)، كسايي كه از سلاح گرم و اسكيل هاي مورد نيازش استفاده ميكنن عملكرد بهتري دارن.

5- اين كوزه شكسته كه بيشتر جوكه. بدون اسلحه سنگين تري!
    يه اسلحه نوراني (از اينايي كه اولش اسم داره. مثل cody's dagger) بخر.

6- اصلا نميگم كاركتر دوئلر بده هاااا، بهرحال هر كاركتري ويژگي هاي خودش رو داره. ولي نظر شخصي من اينه:
    كاركتر سرباز كارآمدتر از دوئلر هست. خودت مقايسه كن:

دوئلر:
    "سرعتت 10% بيشتر ميشه." كه زياد چيز خفني نيست. شايد براي لول هاي پايين خوب باشه، ولي بايد دور انديش بود!
    "انگيزه دوئلت 40% زودتر پر ميشه." انگيزه باعث ميشه بهتر دوئل كني. خب آره اين براي دوئلر ها خوبه
    "10% پول بيشتري از دوئل ميگيري." بدك نيست. ولي مگه 10% چقدر ميشه؟ به طور ميانگين از دوئل 500 تا كه گيرت بياد هم ميشه 550 تا. فكر نميكنم اين ويژگي براي bounty هم باشه.
    "با كسايي كه توي فاصله 15دقيقه اي هستن ميتوني دوئل كني، بدون اينكه اين 15 دقيقه مسافت رو طي كني." همممم
    "Your battle hardened instincts allow you to see which skills and weapon your opponents wield in the duel menu." خب اميدوارم درست فهميده باشم. ميگه "ميتوني ببيني طرف از چه اسلحه و اسكيل هايي استفاده ميكنه." اين رو نميدونستم! خيلي خوبه. البته اسلحه رو كه ميشه از توي پروفايل طرف ديد...

سرباز:
    "با افزايش هر اسكيل health point، بجاي 10 واحد، خونت 15 واحد بيشتر ميشه." اين هم براي فورت خوبه و هم دوئل. خصوصا براي تو كه ميخواي از سلاح سرد استفاده كني.
    "ميتوني از اسلحه هايي (فورت و دوئل) استفاده كني كه 3 لول بالاتر از تو هستن." مثلا figaro's razor blade نياز به لول 25 داره، ولي سربازها توي لول 22 ميتونن ازش استفاده كنن.
    "توي دوئل 50% به اسكيل Tactic اضافه ميشه" البته تاكتيك فقط براي دفاع هست. پس وقتي كسي بهت حمله ميكنه قدرت دفاعت بيشتر هست.

يه جايي گفتي مي ارزه دوئلر بشي يا بهتره بري سرباز و اينا... خب احتمالا الآن فهميدي كه ميشه كاركتر سرباز باشه و در عين حال خودت يه دوئلر باشي. كاركتر كارگر و اونچر زياد براي دوئلر شدن مناسب نيست.

7- لول هاي خيلي پايين زياد به فكر دوئل نباش. تا لول 15-20 برس، بعد. البته لول هاي قبلش هم گاهي به ملت حمله كن. اما اين لول هاي پايين رو خيلي راحت با انجام كوئست ميشه رد كرد. در حالي كه اگه بخواي فقط دوئل كني زمان بيشتري طول ميكشه تا لول آپ كني.

8- كوئست مخصوص براي پول درآوردن... خب كوئست هايي هستن كه پول حسابي بدن، ولي اين كوئست ها رو فقط يه بار ميتوني بري.
    البته يه سري كوئست هم هست كه هر روز ميتوني بري، ولي خب (اگه بتوني چند تا از كارهايي كه ميگه رو انجام بدي) شايد توي لولهاي پايين در روز 1000 تا ازش گير بياري.

9- بله براي زياد كردن انرژي ميتوني از يه سري خوراكي استفاده كني. اما ساده ترين كار اينه كه بري يه شهر و توي هتلش بخوابي. 8 ساعت طول ميكشه و انرژيت زياد ميشه.
    فكر اون خوراكيايي كه انرژي رو زياد ميكنه هم فعلا نكن. گرونن!

---------------------

ويرايش: خب همين الآن ويرايش جواد رو ديدم
    ظاهرا سليقمون در مورد كاراكترها يكسان نيست. در اين مورد با توجه به اينكه من تا حالا به صورت حرفه اي دوئلر نبودم به جواد گوش كن!

از جواد هم بخاطر تكرار حرف هاش (هتل و اينا) عذر ميخوام. اونموقع اينايي كه نوشتي رو نديدم.

ضمنا

ايول Mummy! من عاشق اين و ouija هستم.
    متاسفانه اين گيتار جديده كرك كه سبزه خيلي زشته، هرچند پرفورمنسش عاليه
    Last edited by amin_fixfox; 19-01-2012 at 22:49.

4. 2 کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

1-

ويرايش: خب همين الآن ويرايش جواد رو ديدم
    ظاهرا سليقمون در مورد كاراكترها يكسان نيست. در اين مورد با توجه به اينكه من تا حالا به صورت حرفه اي دوئلر نبودم به جواد گوش كن!

ضمنا
    البتــه حرف امین هم در مورد کاراکتر درسته .

یه چیزایی رو دوباره بگم

دوست عزیز اگه میخوای زیاد دوئل کنی به طور مثال 10 15 تا در روز کاراکتر دوئلر به خاطر اینکه انگیزش 40% سریعتر بالا میاد میتونه خوب باشه چون هر چقدر انگیزه بالا باشه تجربه بیشتری کسب میکنی . خودم همیشه دوئلر میسازم تو هر ورلد . ولی با کلاس دوئلر خیلی حال کردم .مخصوصا با این قسمتش که برام خیلی عالی بود
    "با كسايي كه توي فاصله 15دقيقه اي هستن ميتوني دوئل كني، بدون اينكه اين 15 دقيقه مسافت رو طي كني." همممم
    در ضمن یه چیزی رو امین جا انداخت اینکه در فورت بتل اگه کلاست دوئلر باشه امکان crytical hit داری ( فکر کنم اینم اشتباه نوشتم ) با این قابلیت ممکنه به طور شانسی در فورت بتل صدمه زیادی به هدف وارد کنی فکر کنم یک دهم خون طرف رو میتونی با یه ضربه کم کنی که خوبه . البته ممکنه تو همه فورت بتلها اینکار انجام نشه ولی من یه بار تو فورت بتل 4 5 بار این قابلیت رو تونستم استفاده کنم و حسابی حال کردم .

ولی کاراکتر سرباز . من این کاراکتر توصیه میکنم وقتی که بخوای هم دوئل کنی هم فورت بتل بری . چون همونطور که امین گفت خون بیشتری داری و به اصطلاح میتونی تانک خون درستش کنی .

البته فکر این رو نکن که بتونی در لول پایین فورت بری چون بهت رنک نمیدن مگه اینکه برسی لول 30 40 و خون کافی داشته باشی .

از جواد هم بخاطر تكرار حرف هاش (هتل و اينا) عذر ميخوام. اونموقع اينايي كه نوشتي رو نديدم.
    خواهش میکنم

ايول Mummy! من عاشق اين و ouija هستم.
    متاسفانه اين گيتار جديده كرك كه سبزه خيلي زشته، هرچند پرفورمنسش عاليه

6. 2 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره قابليت هاي فورت كاركتر ها رو نگفتم سردرگم نشه

صرفا جنبه اسپم داشت، يه يادي از قديما كنيم

8. 2 کاربر از amin_fixfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hosein1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خبر مهم آقا یکی از بچه های ایران میخواد اکانتش رو بفروشه
    ناگت استفاده میکرده بیلت اینو گیم و کلی ریر ایتم داره
    200000 پول نقد تو حسابش داره لئل 60+ هست دویلیر

اگه کسی میخواد بگه که من موریفیش کنم

اینونتوری این حاجی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی جیسی جیمز ماله منه کسی بهش دست نزنه

10. این کاربر از Hosein1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فكر كنم اول جمله ام رو اشتباه رسوندم
    من ميخواستم دوئلر بشم با سلاح گرم...يا... نميدونم كدومش بهتره؟؟
    پس اسكيل هاي اون رو بگيد مثلا از سمت راست چي و از سمت چپي ها چي رو بزنم؟؟
    و مثل اينكه شما داريد ميگين كه سرباز بهتره ؟؟اره؟؟
    پس با اين حساب برم سرباز بشم؟؟ با سلاح سرد يا گرم؟؟
    دوئلر شدن رو ول كنم بره؟؟
    يعني از همون اول ديگه به غير از استرانت(درسته؟) روي چيز ديگه اي نزنم ؟؟
    ببينيد من تا لول 7-8 رو هيچ اسكيلي نميزدم پس الان از همون اول همه رو بزنم روي استرانت؟؟
    و اونوري ها روي هدف و جاخاي و ويگور؟؟
    خواهشا از لول هاي بالا رو نگيد كه چي ميشه از همين شروع كار بگيد چطور اسكيل بچينم مثلا الان من 6 تا اسكيل از سمت چپي ها ميتونم بزنم و فكر كنم 18 تايي از سمت راست ..نميدونم هر لول يكي از سمت چپ و سه تا از سمت راستي ها ميده؟
    براي سرباز و دوئلر كلا بايد بزنم رو استرانت؟؟
    ببينيد من تا الان تو 15 تا دنيا سمت نام كرده ام و با هركدوم يه جوري رفتم جلو ولي همه رو قبل از لول 10 پاك كردم چون فكر كنم درست نچيدم اسكيل ها رو
    دقيقا از 8 روز ديگه من ميخوام بشينم پا بازي و تو دنيا 15 سمت نام ميكنم..
    وقتي هم يه بازي رو شروع ميكنم ديگه روزي بالاي 7-8 ميشينم پاش ..
    پس واسه همين فكر بكنم سريع لول اپ بكنم و ديگه هم دوست ندارم بازي رو از اول واسه دهمين بار شروع بكنم
    پس خواهش ميكنم بگيد كه من چيكار بكنم.. اصلا ول كنيد كه من چي دوست دارم فقط بگين كه بهترين تخصص چيه سرباز يا دوئلر . سلاح سرد يا سلاح گرم؟
    اگر يكم با هيجان و تندي صحبت ميكنم شما به بزرگي خودتون ببخشيد دوستان

12. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سادست
    هر بار که لول آپ میشی 3 تا SP و 1 کی AP میگیری.
    AP رو میدی به DEX و SP رو میدی به Aim و Dodge

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

راستی بچه ها یکی از بچه های ورلد 15 میخواد اکانتیش رو بفروشه
    چون ناگت توش داره و کلی ریر فاند دویلیر هست با 200000 پول تو بانک
    هرکی میخواد بگه

14. این کاربر از Hosein1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا هر بار که لول آپ میشی 3 تا SP و 1 دونه Ap میگیری
    Ap رو بده به DEX وSP رو بده به Aim و dodge

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من میخوام در مورده این اینونتوری یه چیزی بنویسم ولی هر دفه که میزنم پاک میکننش داستان چی هستیش؟
    Last edited by Hosein1990; 20-01-2012 at 15:07.

16. این کاربر از Hosein1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اين واسه دوئلر هستش حسين جان؟؟
    با سلاح گرم ديگه اره؟؟
    از لول 1 رو همين ها بزنم تا اخر بازي؟؟

18. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

فكر كنم اول جمله ام رو اشتباه رسوندم
    من ميخواستم دوئلر بشم با سلاح گرم...يا... نميدونم كدومش بهتره؟؟
    پس اسكيل هاي اون رو بگيد مثلا از سمت راست چي و از سمت چپي ها چي رو بزنم؟؟
    و مثل اينكه شما داريد ميگين كه سرباز بهتره ؟؟اره؟؟
    پس با اين حساب برم سرباز بشم؟؟ با سلاح سرد يا گرم؟؟
    دوئلر شدن رو ول كنم بره؟؟
    يعني از همون اول ديگه به غير از استرانت(درسته؟) روي چيز ديگه اي نزنم ؟؟
    ببينيد من تا لول 7-8 رو هيچ اسكيلي نميزدم پس الان از همون اول همه رو بزنم روي استرانت؟؟
    و اونوري ها روي هدف و جاخاي و ويگور؟؟
    خواهشا از لول هاي بالا رو نگيد كه چي ميشه از همين شروع كار بگيد چطور اسكيل بچينم مثلا الان من 6 تا اسكيل از سمت چپي ها ميتونم بزنم و فكر كنم 18 تايي از سمت راست ..نميدونم هر لول يكي از سمت چپ و سه تا از سمت راستي ها ميده؟
    براي سرباز و دوئلر كلا بايد بزنم رو استرانت؟؟
    ببينيد من تا الان تو 15 تا دنيا سمت نام كرده ام و با هركدوم يه جوري رفتم جلو ولي همه رو قبل از لول 10 پاك كردم چون فكر كنم درست نچيدم اسكيل ها رو
    دقيقا از 8 روز ديگه من ميخوام بشينم پا بازي و تو دنيا 15 سمت نام ميكنم..
    وقتي هم يه بازي رو شروع ميكنم ديگه روزي بالاي 7-8 ميشينم پاش ..
    پس واسه همين فكر بكنم سريع لول اپ بكنم و ديگه هم دوست ندارم بازي رو از اول واسه دهمين بار شروع بكنم
    پس خواهش ميكنم بگيد كه من چيكار بكنم.. اصلا ول كنيد كه من چي دوست دارم فقط بگين كه بهترين تخصص چيه سرباز يا دوئلر . سلاح سرد يا سلاح گرم؟
    اگر يكم با هيجان و تندي صحبت ميكنم شما به بزرگي خودتون ببخشيد دوستان

2 نوع دوئلر داریم که صفحه قبل گفتیم سلاح سرد و گرم اینا با هم چندان فرقی ندارن ولی دوئلر های سلاح سرد خون زیادی دارن معمولا . اگه بخوای هم دوئل بری هم فورت من بهت توصیه میکنم سرباز رو انتخاب کنی .

سمت راستیها رو میگن skill و سمت چپیها attribut هست . اگه به هر attribut یکی اضافه کنی اسکیلهای مقابلش +1 میشه .

اگه بخوای سلاح سرد بشی باید همه attribut point ها رو به strengh بدی . اگه بخوای سلاح گرم بشی باید attribut point ها رو به dexity که به رنگ ابی هست بدی .

ببینید سرباز و دوئلر 2 نوع کلاس متفاوت هستند که شما میتونید وقتی رسیدید لول 10 یکیشون رو انتخاب کنید . این 2 تا با هم فرق میکنن .
    کلاس دوئلر برای کسی توصیه میشه که فقط بخواد دوئل کنه و حــرفه ای باشه !
    سرباز برای کسی توصیه میشه که هم بخواد فورت بتل بره و هم دوئل کنه !
    الیته اینها نظرات خودمه مثلا کسی ممکنه کلاس دوئلر انتخاب کنه و فورت بتل هم بره !
    توصیه من اینه که برای بار اول سرباز بهتــره تا بعد ها که با تجریـه بشید و کلاس دیگه ای رو انتخاب کنید .

در مورد سلاح سرد و گرم هم بستگی به خودتون داره دیگه تمامشو امین صفحه قبل توضیح داده .

اين واسه دوئلر هستش حسين جان؟؟
    با سلاح گرم ديگه اره؟؟
    از لول 1 رو همين ها بزنم تا اخر بازي؟؟
    اره اینی که حسین گفت ماله سلاح گرم هست . همینو ادامه بده اقا

20. 2 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •