پشتیبانی خود اندیشه میگه پهنای باند استان تموم شده ، ان شاالله هفته ی دیگه درست میشهاینا راه حلی برای آدم نمی ذارن جزء فحش بارونشون کنی. می خوای همینم قطع کن ، چرا بهانه های واهی میاری مرتیکه
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پشتیبانی خود اندیشه میگه پهنای باند استان تموم شده ، ان شاالله هفته ی دیگه درست میشهاینا راه حلی برای آدم نمی ذارن جزء فحش بارونشون کنی. می خوای همینم قطع کن ، چرا بهانه های واهی میاری مرتیکه
![]()
یوزرنیم شماره خونه نیست ... با مخفف اسم شهر شروع میشه و بعدش یه شماره 4 رقمی
پسورد هم یه شماره 4 رقمی
این مخابرات چرا مسخره بازی درمیاره! به شرکت های وب میگه چون این اقا زودتر از زمان خودش ، سرویس جمع اوری کرده ما تا یک ماه دیگه خط براش رانژه نمیکنیم!!!!
واقعا رفتن به اینترنت مخابرات خودکشی بود !:-(
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
در حال حاظر مخابرات فقط محدودش خوبه فعلا محدودش از اندیشه هم بهتره شده و از لحاظ قیمت به صرفه تر شده
کسی نامحدود مخابرات 256 نداره اعلام کنه سرعتش چنده؟
Last edited by saeid 22; 11-09-2013 at 17:03.
این است نت گیلان .![]()
![]()
ساعت دانلود رایگان مخابرات 2020 (ضحی کیش) از ساعت 1 تا 6 ، یا 2 تا 6 صبح؟
دوستان کمک
من هم عینآ همین مشکل رو با پیش شماره 722 دارم و 6 سال هست که سرویس دارم از اندیشه. سرعتم هم 1024 هجمی هست. واقعآ منو خسته کرده شبا همون توری که میگید این وضعیت بیشتر و بدتر میشه هر کاری هم که پشتیبانی شرکت گفته رو انجام دادم حتی مودمم رو عوض کردم باز هم همین مشکل هست. از 1 هفته قبل از زمان انتخابات ریاست جمهوری این مشکل رو دارم تا حالا که همون 3 4 ماهی کی شما میگی میشه شرکت هم همه تقصیر رو میندازه گردن من. پس فقط من این مشکل رو ندارم! این از خدا بی خبر ها دروغ میگن همش به مشترکین! واقعآ شرم اوره واسه شرکت اندیشه سبز با این همه کاربر در استان.ننگ بر شما دروغ گو های پول حروم خور.
کیفیت اینترنت البرز واقعا خوبه و بجر مواقع قطعی کل استان هیچوقت قطعی دیگه نداشته. (به جز ساعت 1 شب و 6 صبح که قطع و وصل میشه و واقعا رو اعصابه)
پولشم قطعا گرونتره. حدودا 2 برابر اندیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)