تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1808 از 2376 اولاول ... 80813081708175817981804180518061807180818091810181118121818185819082308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,071 به 18,080 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خط دفاع استقلال در دربى تغيير مى كند
    تركيب خط دفاعى استقلال در بازى روز جمعه مقابل پرسپوليس دستخوش تغيير خواهد شد. قلعه نويى كه در بازى هاى اخير در خط دفاع از قربانى، منتظرى و كوشكى استفاده مى كرد قصد دارد بيژن كوشكى را در دربى نيمكت نشين كند و از حضور هادى شكورى در تركيب استقلال استفاده نمايد. گويا اشتباهات كوشكى در بازى هاى قبلى نظر قلعه نويى را تغيير داده است. گفتنى است در دور رفت نيز هادى شكورى كه در ديدارهاى قبلى تيمش نيمكت نشين بود. مقابل پرسپوليس به طور ثابت به ميدان رفت. گفته مى شود اتفاقاتى كه در دربى رفت افتاد و مسبب آن ماجراها كوشكى بود نيز در اتخاذ چنين تصميمى از سوى قلعه نويى بى تاثير نبوده است.

فکر نکنم چنین کاری بکنه....

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازي النصر براي عدم صدور رضايتنامه
    عنايتي در آچمز
    در حالي كه كه فقط تا سه شنبه فرصت است تا به فهرست تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا بازيكن اضافه شود تكليف عنايتي مشخص نشده است.
    وعده برگزاري جلسه در امروز و فردا از جمله برنامه هاي روزمره رضا عنايتي مهاجم ايراني تيم النصر امارات شده است.
    اين وعده تكراري و عملي نشده مسئولان باشگاه النصر امارات است كه به دليل بحث بين عنايتي و سرپرست تيم، اين بازيكن را در شرايط بدي قرارداده اند و اين حق را براي خود قائل هستند كه او را بلاتكليف نگه دارند.
    در آخرين وعده قرار بوده آنها شب گذشته بعد از بازي خود با اين بازيكن و مدير برنامه هايش جلسه اي برگزار كنند اما به دليل باخت روحيه خود را از دست دادند و همين را بهانه اي براي تعويق اين جلسه قرار دادند.
    مديربرنامه هاي عنايتي به فارس اظهار داشت: آنها با توجه به قرادادي كه دارند مي خواهد سود ببرند و چندان هم نمي توان گفت كه ناحق مي گويند. تا زماني كه تكليف او مشخص نشود نمي توان با تيم هاي ديگر مذاكره كند.
    وي ادامه داد: مسئولان النصر بدشان نمي آيد بگذارند زمان ليگ قهرمانان بگذرد و سپس تكليف عنايتي را مشخص كنند. ما در حال حاضر منتظر اين هستيم تا خودشان براي تشكيل جلسه تماس بگيرند.

معلوم نیست این النصر چرا رضایت نامه ی عنایتی رو نمیده؟؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درسته ولی به نظر من اینا همش چرت و پرته.

مصاحبه های خیالی....
    ازناصرحجازی هیچ چیزی بعیدنیست مطمین باش

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بيك زاده:
    با بهبود مصدوميتم دوباره به تركيب اصلي استقلال مي رسم

هافبك مصدوم استقلال گفت: با بهبود مصدوميتم و با وجود با انگيزه و شناختي كه قلعه نوعي از من دارد دوباره به تركيب اصلي مي رسم.

هاشم بيگ زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مطمئن هستم با بهبودي مصدوميتم دوباره به تركيب اصلي استقلال مي رسم زيرا در بازي هاي اخير تيم نظر مثبت قلعه نوعي سرمربي تيم را جلب كرده ام و انگيزه زيادي براي بازي براي استقلال دارم.

وي ادامه داد: روزي دو نوبت فيزيوتراپي مي كنم تا زودتر به شرايط مطلوب برسم كه با اين شرايط هفته آينده تمريناتم را شروع مي كنم.

وی خاطرنشان كرد: اگر تيم فوتبال پيروزي را شكست دهيم چهار هفته مانده به اتمام ليگ قهرماني ليگ را كسب مي كنيم و با تمام توان به مسابقات جام باشگاه هاي آسيا مي رويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وحيد طالب لو عزادار شد

خبرگزاري فارس: دروزاه بان تيم ملي ايران به دليل درگذشت مادربزرگ خود عزادار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو صبح امروز با درگذشت مادربزرگ خود كه از بيماري رنج مي برد، عزادار شد. وي با اجازه از كادر فني تيم ملي اردو را ترك كرد.
    طالب لو در تمرين امروز تيم ملي حضور نخواهد داشت.
    خبرگزاري فارس اين مصيبت را به دروازه بان ملي پوش استقلال تسليت مي گو

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعید هم نیست.

بایرن ممنون از خبر هایی که گذاشتی.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    این یارو تعادل روحی نداره

ازش بعید نیست این حرفها رو بزنه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وحيد طالب لو عزادار شد

خبرگزاري فارس: دروزاه بان تيم ملي ايران به دليل درگذشت مادربزرگ خود عزادار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو صبح امروز با درگذشت مادربزرگ خود كه از بيماري رنج مي برد، عزادار شد. وي با اجازه از كادر فني تيم ملي اردو را ترك كرد.
    طالب لو در تمرين امروز تيم ملي حضور نخواهد داشت.
    خبرگزاري فارس اين مصيبت را به دروازه بان ملي پوش استقلال تسليت مي گو

تسلیت میگم.

نمیدونم چرا بیشتر استقلالی ها امسال عزادار شدند.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بيك زاده:
    با بهبود مصدوميتم دوباره به تركيب اصلي استقلال مي رسم
    هافبك مصدوم استقلال گفت: با بهبود مصدوميتم و با وجود با انگيزه و شناختي كه قلعه نوعي از من دارد دوباره به تركيب اصلي مي رسم.

هاشم بيگ زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مطمئن هستم با بهبودي مصدوميتم دوباره به تركيب اصلي استقلال مي رسم زيرا در بازي هاي اخير تيم نظر مثبت قلعه نوعي سرمربي تيم را جلب كرده ام و انگيزه زيادي براي بازي براي استقلال دارم.

وي ادامه داد: روزي دو نوبت فيزيوتراپي مي كنم تا زودتر به شرايط مطلوب برسم كه با اين شرايط هفته آينده تمريناتم را شروع مي كنم.

وی خاطرنشان كرد: اگر تيم فوتبال پيروزي را شكست دهيم چهار هفته مانده به اتمام ليگ قهرماني ليگ را كسب مي كنيم و با تمام توان به مسابقات جام باشگاه هاي آسيا مي رويم.

امیدوارم خوب بشی و اماده تر بشی...

برای اسیا لازمی.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتياني:به من مربوط نيست سرمربي چه كاپشني بر تن مي‌كند
    به قلعه‌نويي گفتم مي‌خواهم فرگوسن استقلال باشي

امير قلعه‌نويي در بازي استقلال و راه‌آهن كاپشني را بر تن كرده بود كه مارك آن با اسپانسر باشگاه استقلال متفاوت بود. اين موضوع شايعاتي را مبني بر ناراحتي مديرعامل آبي‌پوشان از قلعه‌نويي به وجود آورد ولي اميررضا واعظ آشتياني اين اخبار را در حد يك شايعه مي‌داند.

مديرعامل استقلال در اين خصوص به خبرگزاري فوتبال ايران مي‌گويد: «اينكه سرمربي چه نوع كاپشني را بر تن كند به من مربوط نمي‌شود. اين يك موضوع شخصي است و در خيلي از تيم‌هاي ديگر هم ديده مي‌شود كه سرمربي لباسي متفاوت با لباس بازيكنان بر تن كند كه حتي با اسپانسر باشگاه هم متفاوت باشد. واقعا نمي‌دانم چگونه اين شايعات مطرح مي‌شود و براي من جاي سئوال دارد كه مگر نسبت به اين موضوع واكنشي نشان داده‌ام كه چنين شايعاتي را به وجود مي‌آورند؟»

واعظ آشتياني در خصوص موضوع تمديد قرارداد امير قلعه‌نويي مي‌گويد: «اين بحث را عده‌اي از دوستان در هفته‌هاي گذشته مطرح كردند و بهتر است كه توضيح كاملي بدهم. قلعه‌نويي از خانواده استقلال است و تمديد قرارداد او به نظر من يك موضوع بي‌معني است. به عنوان مثال يك پدر صاحب فرزندي مي‌شود و مي‌خواهند ثابت كنند كه اين فرزند براي آن پدر است ولي اين اثبات بيهوده است. در مورد قلعه‌نويي هم بايد بگويم كه او يك استقلالي است و در كنار ما خواهد بود. اول فصل هم در جلسه‌اي كه با قلعه‌نويي داشتم به او گفتم كه مي‌خواهم آلكس فرگوسن استقلال باشي ولي به شرطي كه شخص سومي بين ما نباشد و يك رابطه صادقانه داشته باشيم.»

مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سئوال كه آيا قهرمان ليگ برتر مي‌شويد، مي‌گويد: «از تمامي تيم‌ها بيشتر شانس داريم و اگر اتفاق خاصي نيفتد به طور حتم قهرمان خواهيم شد. البته هدف‌مان در جام حذفي و بازي‌هاي آسيايي هم، رسيدن به كسب عنوان قهرماني است. به نظر من استقلال تيم كاملي است و همه مسئوليت‌هاي خود را به خوبي اجرا مي‌كنند و با اين شرايط درصد موفقيت تيم ما بسيار بالاست.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •