فکر نکنم چنین کاری بکنه....
فکر نکنم چنین کاری بکنه....
معلوم نیست این النصر چرا رضایت نامه ی عنایتی رو نمیده؟؟
ازناصرحجازی هیچ چیزی بعیدنیست مطمین باش![]()
بيك زاده:
با بهبود مصدوميتم دوباره به تركيب اصلي استقلال مي رسم
هافبك مصدوم استقلال گفت: با بهبود مصدوميتم و با وجود با انگيزه و شناختي كه قلعه نوعي از من دارد دوباره به تركيب اصلي مي رسم.
هاشم بيگ زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مطمئن هستم با بهبودي مصدوميتم دوباره به تركيب اصلي استقلال مي رسم زيرا در بازي هاي اخير تيم نظر مثبت قلعه نوعي سرمربي تيم را جلب كرده ام و انگيزه زيادي براي بازي براي استقلال دارم.
وي ادامه داد: روزي دو نوبت فيزيوتراپي مي كنم تا زودتر به شرايط مطلوب برسم كه با اين شرايط هفته آينده تمريناتم را شروع مي كنم.
وی خاطرنشان كرد: اگر تيم فوتبال پيروزي را شكست دهيم چهار هفته مانده به اتمام ليگ قهرماني ليگ را كسب مي كنيم و با تمام توان به مسابقات جام باشگاه هاي آسيا مي رويم.
وحيد طالب لو عزادار شد
خبرگزاري فارس: دروزاه بان تيم ملي ايران به دليل درگذشت مادربزرگ خود عزادار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب لو صبح امروز با درگذشت مادربزرگ خود كه از بيماري رنج مي برد، عزادار شد. وي با اجازه از كادر فني تيم ملي اردو را ترك كرد.
طالب لو در تمرين امروز تيم ملي حضور نخواهد داشت.
خبرگزاري فارس اين مصيبت را به دروازه بان ملي پوش استقلال تسليت مي گو
بعید هم نیست.
بایرن ممنون از خبر هایی که گذاشتی.
سلام
این یارو تعادل روحی نداره
ازش بعید نیست این حرفها رو بزنه
تسلیت میگم.
نمیدونم چرا بیشتر استقلالی ها امسال عزادار شدند.
امیدوارم خوب بشی و اماده تر بشی...
برای اسیا لازمی.
واعظ آشتياني:به من مربوط نيست سرمربي چه كاپشني بر تن ميكند
به قلعهنويي گفتم ميخواهم فرگوسن استقلال باشي
امير قلعهنويي در بازي استقلال و راهآهن كاپشني را بر تن كرده بود كه مارك آن با اسپانسر باشگاه استقلال متفاوت بود. اين موضوع شايعاتي را مبني بر ناراحتي مديرعامل آبيپوشان از قلعهنويي به وجود آورد ولي اميررضا واعظ آشتياني اين اخبار را در حد يك شايعه ميداند.
مديرعامل استقلال در اين خصوص به خبرگزاري فوتبال ايران ميگويد: «اينكه سرمربي چه نوع كاپشني را بر تن كند به من مربوط نميشود. اين يك موضوع شخصي است و در خيلي از تيمهاي ديگر هم ديده ميشود كه سرمربي لباسي متفاوت با لباس بازيكنان بر تن كند كه حتي با اسپانسر باشگاه هم متفاوت باشد. واقعا نميدانم چگونه اين شايعات مطرح ميشود و براي من جاي سئوال دارد كه مگر نسبت به اين موضوع واكنشي نشان دادهام كه چنين شايعاتي را به وجود ميآورند؟»
واعظ آشتياني در خصوص موضوع تمديد قرارداد امير قلعهنويي ميگويد: «اين بحث را عدهاي از دوستان در هفتههاي گذشته مطرح كردند و بهتر است كه توضيح كاملي بدهم. قلعهنويي از خانواده استقلال است و تمديد قرارداد او به نظر من يك موضوع بيمعني است. به عنوان مثال يك پدر صاحب فرزندي ميشود و ميخواهند ثابت كنند كه اين فرزند براي آن پدر است ولي اين اثبات بيهوده است. در مورد قلعهنويي هم بايد بگويم كه او يك استقلالي است و در كنار ما خواهد بود. اول فصل هم در جلسهاي كه با قلعهنويي داشتم به او گفتم كه ميخواهم آلكس فرگوسن استقلال باشي ولي به شرطي كه شخص سومي بين ما نباشد و يك رابطه صادقانه داشته باشيم.»
مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سئوال كه آيا قهرمان ليگ برتر ميشويد، ميگويد: «از تمامي تيمها بيشتر شانس داريم و اگر اتفاق خاصي نيفتد به طور حتم قهرمان خواهيم شد. البته هدفمان در جام حذفي و بازيهاي آسيايي هم، رسيدن به كسب عنوان قهرماني است. به نظر من استقلال تيم كاملي است و همه مسئوليتهاي خود را به خوبي اجرا ميكنند و با اين شرايط درصد موفقيت تيم ما بسيار بالاست.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)