آقا مرسی.آخه تک فرزندم و احتمال داره شهر خودم بیفتم.بعد میخواستم بدونم اگه آشنا پیدا کنم تو کدوم قسمت پیدا کنم و کچا بیفتم که راحت تر باشه.عقیدتی سیاستی و حفاظت اطلاعات هم زیرمجموعه همین نیروی انتظامیه؟
آقا مرسی.آخه تک فرزندم و احتمال داره شهر خودم بیفتم.بعد میخواستم بدونم اگه آشنا پیدا کنم تو کدوم قسمت پیدا کنم و کچا بیفتم که راحت تر باشه.عقیدتی سیاستی و حفاظت اطلاعات هم زیرمجموعه همین نیروی انتظامیه؟
داداش بچه کجایی؟منم 1.8 اعزامم مشکین شهر
عموجان نمازخونه اونجا یه پای ثابت همه چیزه !! در هفته یه بار نوبت حمامه هر گروهانه و میشه قبل بیدار باش برای دوش رفت تا شلوغ نشه ! گرفتن وضو و دستشویی رفتن هم خودش یه مکافاتیه با اون حجمه نفرات !! ما که گروهان عمار بودیم ( سه سال قبل بود و الان شده بهداری ) فرماندمون نیم ساعت جلوتر بیدارمون میکرد تا بتونیم به دستشویی و صبحونه برسیم بعدشم نماز !! نظافت هم بعد یه هفته تقسیم بندی جا و نفراتش شروع میشه !! از موقع بیدارباش آنکادر دقیق بعدش وضو نماز صبحونه نظافت پوتین و پوشیدن لباس و بعدش شروع کلاساست تا اذان ظهر ناهار کلاس سریع بعد ناهار تا اذان مغرب بعدش نظافت محیط ( دستشویی سلف زمین پادگان ) بعدش شام و ساعت 9 شب خاموشی !! تلویزیون هم همون شام تا خواب روشنه ! اینقدر سرت کار ریختست که عاشق زود خوابیدن میشی !
برف از اواخر آبان میاد تا آخر فروردین !
من بچه رشتم"تو؟
شوخی می کنی"من سینوزیت از 8سالگی دارم"سرما بخورم . . .پاره ست"
شنیدم هر هفته میزارن جمعه ها برگردیم؟رفتیم اونجا میگن 20-10 روز دیگه بیاین"مرخصی میدن به بچه ها؟درسته؟
چند ساعت راه تا رشت"مسیرش ماشین خور هست؟
واسه teli صحبت چه پیشنهاد میدی؟من تو عابر بانکم 200 بریزم"یا 200 نقدی تو جورابی چیزی جاساز کنم؟
هر روز با tel کار دارم
منم انزلیچیم
دوستان سلام.درود میگم به همه بچه های خدمتی
من 06/01 اعزام شدم مرزن آباد مرزبانی.2هفته اول پوستمونو کندن.ولی این هفته تموم میشه
همه میدونن تقسیمات مرزبانی که خیلی بده...ولی توکل به خدا
یه هفته دیگه مشخص میشه ما کجا تقسیم شدیم
اومدم یکم با بچه هایی که 08/01 باس برن دردودل کنم.فقط فکرای خوب کنید.سعی نکنید تنها باشید.4تا بچه اهل دل مثه خودت پیدا کن بخدا این 2 ماه مثه هلو میگذره..تو چشم فرمانده نباشید.به هیچ وجه..من شب اول میخواستم فرار کنم.خوب هرکی یه سیستمی داره.منم کلا سیستمم عشق و حاله...واسه همین خیلی برام سخت بود تا اینکه بچه محل پیدا کردم.واقعا آموزشیم نصف شد...یه نصیحت:
کف پای پدر و مادرتون رو ماچ کنید.هر روووز صبح
به چنگ رفتیم دادا
به چنگ که رفتیم ولی اونجوری که من از خوندن این فروم ها متوجه شدم هرچی سخت تر بگیریم سخت تر میگذره.باید دایورت کنیم...
دوستان یه سوال دیگه.بیگلری هم پنجشنبه ها عصر تا جمعه شب مرخصی میدن یا نه؟
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)