اقا هرچقدر دانلود میکنی از حجمت کم نمیشهحالا که ما داریم دانلود میکنیم بعدا از حجممون کم نکنن؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقا هرچقدر دانلود میکنی از حجمت کم نمیشهحالا که ما داریم دانلود میکنیم بعدا از حجممون کم نکنن؟
![]()
disconnected
دوستانی که حجمشون پایینه چرا معطل میکنید برین دانلود دیگه
منکه گتم اصلا ازم حجم کم نمیکنه
ولی نمیتونم ریسک کنم 55 گیگ ترافیک دارم![]()
دوستان الان حجم منو یکی تبدیل به گیگ بکنه ببینم چقدر مونده
باقيمانده کيلوبایت 892233
من حداقل 24 گیگ حجم داشتم
شما 892 مگ حجم دارین
از منم کم شده
تقریبا 1/5 گیگ داشتم الان شده 772 مگ
نگران نباشین یکی دو روز مهلت بدیم بذاریم اکی بشن بعد زنگ میزنیم بهشون توکان میشیم![]()
برا منکه بیشترم زدن
از یه نظرم جدا شدنشون خوبه که همارا دوباره برمیگرده واسه رقابت
آخه تاریخ ADSL رو میشه به قبل و بعد مخابرات تقسیم بندی کرد
قبل مخابرات سرعتا خیلی کم بود با قیمت بالا ولی از وقتی مخابرات اومد همه چی عوض شد
اون موقع ها که دیگه حداکثر سرعت 90 بود داشتن سرعتهای بالا مثلا همین 180 برامون رویا بود
و چون از وقتی مخابرات اومده همارا کنار رفته و تو رقابت نبوده الان که جدا شدن باید ببینیم چند مرده حلاجه![]()
برا منم1گیگ اضافه زدن وهرچقدر دانلود کنی حجمت جم نمیخوره![]()
یعنی چی پس اون 24 گیگ من چی شد !! تازه 110 تومن برای تمدید سرویس پرداخت کردم !!
خودشون درست می کنند یا زنگ بزنم ؟
اوووووووووووووووووووووووو ف پدرم در اومد اینهمه صفحه رو خوندم . البته از بعد seprate ها. از وقتی نیستم رو میخوندم باید چند روزی وقت میگذاشتم ؟ حالتون چطوره ؟ عید هم پیشاپیش مبارک
. حسین منو فراموش کردین ؟
ی کاری کردن جلو عید دور هم جم بشیم
والا دانشگاهم با اینترنت ایرانسل سر میکنم الان جلو عید برگشتم خونه با این 128 نامحدود مخابرات سر میکنم. منم ک رو هر سرویسی باشم این حسینم رو اون سرویسه
چرا واسه سرویس نامحدودم نوشته حجم باقیمانده 8 مگ ؟![]()
دوستان تا جایی که می تونید از اب گل الود ماهی بگیرید !!ولی صداشو در نیارید ... (امیدوارم تله نباشه . بعید نیست فردا دیدی 200 تومن اومد رو قبض تلفن
)
تو حجمت خیلی کم شده برادر !! به نظرمن حتما زنگ بزن یا حضوری برو پشتیبانیشیعنی چی پس اون 24 گیگ من چی شد !! تازه 110 تومن برای تمدید سرویس پرداخت کردم !!
خودشون درست می کنند یا زنگ بزنم ؟
دوستانی که رفتن تو کار دانلود دقت داشته باشن که الان سیستم در حال بک آپ گیریه....اگه یهو آزاد بشه اکانتینگ به دیوار میخورن ها.....
منم دیروز از سرویس قبلیم 2 گیگ مونده بود الان با این 4 گیگ توربوم باید میشد 6 و خورده ای + یه دو گیگی هم هدیه....ولی فعلا" 5 گیگ نشون میده....
فک کنم تو مرکز پشتیابانی همارا دارن کار عید انجام میدن.... زنگ زدم....انگار یکی فیته گرفته به دستش یکی آب میخواد ... یکی داره طی آب میکشه....چه خبره؟!
هر بارم زنگ میزنی یه 25 نفری تو صف هستن.....
![]()
Last edited by Altairezio; 17-03-2014 at 13:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)