مرسی از راهنماییت.چه مزخرفنمیدونستم اینطوریه سرویس نامحدود طلایی به قول خودشون!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مرسی از راهنماییت.چه مزخرفنمیدونستم اینطوریه سرویس نامحدود طلایی به قول خودشون!
حتی خود پشتیبانیش هم سرویس نامحدود را توصیه نمیکنه چون میدونن مزخرفه و مشتری شاکی میشه و مدام زنگ میزنه![]()
256چالاک.چون خطم به قول خودشون 4 مگ نمیکشید رو 3 بستن
مرکزمون هم شلوغ هست و با این پینگ مشخصه که پهنا دارن سال قبل من پینگم 52 بود و نهایتا 48 رو میدیم ولی الان 22 هم میرسه.
![]()
Last edited by hossein019940; 20-04-2014 at 22:46.
پینگت خوبه ها
چجوری ازتون تشکر کنم که اینقدر خوب جواب این پست رو دادین؟ یه پینگ که این حرفا رو نداره![]()
سرعت دانلود که همون 256 هست نامحدود های اینترانت زیاد جالب نیست قیمتش بالاست بازم لیست قیمت تو سایت اسیاتک هست
من خودم دارم استفاده ميكنم اين سرويس 4 مگ نامحدود رو كه مقدار دانلود روزانه با سرعت بالا 1000 مگ هست كه بايد در اصل 1706 مگ باشه و سرعت هم روي 370 كيلو بسته شده نه 512 كيلو كه يعني 3 مگ و اينم يه نمونه از كم فروشي آسياتك
مجلس: دولت در ارائه اینترنت گرانفروشی و کمفروشی میکند
قیمت اینترنت در ایران، ۲۵برابر قیمت واقعی
مرکز پژوهشهای مجلس در تازهترین گزارش خود، اعلام کرد که دولت و شرکتهای وابسته به آن در ارائه اینترنت به کاربران داخل کشور گرانفروشی و کم فروشی میکند.
دفتر مطالعات ارتباطات و فناوریهای نوین مرکز پژوهشهای مجلس در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره میزان قیمت و کیفیت دسترسی به اینترنت در ایران آورده که دولت و نهادهای وابسته واسطه، قیمت اینترنت را چند برابر قیمت خریداری شده به کاربران میفروشند.
در این گزارش آمده: «هر STMI پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور میشود ، با خرید و فروش آن توسط واسطههای مختلف مانند شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت های ندا، شرکت های مخابرات استانی و شرکت های فراهم آور خدمات اینترنت، نهایتا با احتساب ضریب اشتراک گذاری به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.»
مرکز پژوهشهای مجلس در بخش دیگری از گزارش خود به دلایل گرانفروشی پهنای باند اینترنت پرداخته و نوشته است: « اولا شکاف زیادی میان عرضه و تقاضای پهنای باند به وجود آمده که ناشی از رشد فزایند تقاضا و عدم تامین میزان مورد نیاز است . ثانیا دو مقرراتگذار برای قیمتگذاری پهنای باند وجود دارند که هریک ملاحظات خاص خود را می کنند و مستقل از هم، مقرراتی را برای تعرفه گذاری و قیمتگذاری پهنای باند وضع می کنند. ثالثا شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی در جایگاه متصدی، نقش ایفا می کند و به عرضه پهنای باند بین الملل می پردازد.»
این مرکز همپنین به دلایل کم فروشی پهنای باند اینترنت در کشور پرداخته و نوشته: «دو معنای کم فروشی پهنای باند، یکی به عنوان کمتر بودن سرعت واقعی نسبت به سرعت اینترنت خریداری شده و دیگری به عنوان عدم استمرار خدمت و قطع ارتباط و عدم برقراری ارتباط اینترنت وجود دارد.»
در این گزارش در خصوص علت کمتر بودن سرعت واقعی اینترنت خریداری شده، آمده است: «هر واحد پهنای باند در بین ۸ مشترک به اشتراک گذاشته می شود و طبق مصوبه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات باید حداقل یک هشتم سرعت قرارداد منعقد شده با مشترک تضمین شود، اما در بیشتر مواقع این سرعت از یک دهم میزان تعهد نیز کمتر است.»
این گزارش در حالی منتشر شده است که معاون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز تاکید کرده بود که کاهش ۲۰ درصدی قیمت اینترنت برای مشترکان خانگی از ۲۳ بهمن ماه ۹۲ لازم الاجرا شده و سرویس دهندگان اینترنت، این تعرفه را برای مشترکان جدید اعمال کردهاند.
تو ایران چه چیزی درست رعایت میشه که این دومیش باشه؟
بعد از یک گیگ دانلود سرعت روی چند میاد داداش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)