تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1806 از 4105 اولاول ... 806130617061756179618021803180418051806180718081809181018161856190623062806 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,051 به 18,060 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

این چرا گزینه تشکر نداره؟!
    شماره 4 دمت گرم
    دمت گرم داش بهنام"آخه شنیدم عابر بانک ندارن"بخوام کارت تلفن با پول نقد بخرم نهایت تا 2 هفته بتونم دوام بیارم
    نیازی بهش نیست علیرضا خان همینجا ممنون از لطفت
    والا منم مثل تو ام برج 8 اعزامم ولی حداقل 1 سالی میشه دارم اطلاعات میگیرم ، تا جایی که فهمیدم بدترین پادگانا هم میشه دسترسی به پول عابر داشت(کارتخوان) . یا بالاخره توی ساعات مرخصی یا خودت یا دوستات میدی واست پول بگیرن .
    یه کار دیگه هم میتونی بکنی ، یه شرت سفید جیبدار بگیر پولاتو بذار تو یه پلاستیکو بذار داخلش . هم امنه هم حجیم نیست .4 تا قطعه اسکناس میشه کلش.البته این واسه اوج بدبینیه چون مورد زیاد بوده که از دست دادن پولهاشونو ..

موفق باشی

2. این کاربر از ar.behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    rAshT

پيش فرض

نیازی بهش نیست علیرضا خان همینجا ممنون از لطفت
    والا منم مثل تو ام برج 8 اعزامم ولی حداقل 1 سالی میشه دارم اطلاعات میگیرم ، تا جایی که فهمیدم بدترین پادگانا هم میشه دسترسی به پول عابر داشت(کارتخوان) . یا بالاخره توی ساعات مرخصی یا خودت یا دوستات میدی واست پول بگیرن .
    یه کار دیگه هم میتونی بکنی ، یه شرت سفید جیبدار بگیر پولاتو بذار تو یه پلاستیکو بذار داخلش . هم امنه هم حجیم نیست .4 تا قطعه اسکناس میشه کلش.البته این واسه اوج بدبینیه چون مورد زیاد بوده که از دست دادن پولهاشونو ..

موفق باشی
    فدای تو دادا
    آها"این تلفنم جور شه مشکل خاصی با آموزشی ندارم"ما این همه کارت سبز اینا گرفتیم آخرشم سپاه نیفتادم"اعصابم [حذف شد]"با این اوصاف ما تو سربازی درجه دار میشیم؟
    یه سوال دیگه اینکه میشه من اگه آموزشی نیروی انتظامی بیفتم سربازیم تو سپاه باشه؟
    تو کجا افتادی؟
    وسایل خوراکی "کلوچه". . . اینجور چیزا میشه برد؟
    Last edited by SNOW PATROL; 09-10-2013 at 09:15. دليل: ادبیات ناپسند//

4. این کاربر از AlirezA_VahiD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فدای تو دادا
    آها"این تلفنم جور شه مشکل خاصی با آموزشی ندارم"ما این همه کارت سبز اینا گرفتیم آخرشم سپاه نیفتادم"اعصابم
    [حذف شد]
    "با این اوصاف ما تو سربازی درجه دار میشیم؟
    یه سوال دیگه اینکه میشه من اگه آموزشی نیروی انتظامی بیفتم سربازیم تو سپاه باشه؟
    تو کجا افتادی؟
    وسایل خوراکی "کلوچه". . . اینجور چیزا میشه برد؟
    ارادت ...

جور میشه ولی فکر کنم باید از وقت خوابت بزنی گویا واسه تلفن...که خیلی جالب نیست.اگه بتونی کمترش کنی اونجا اذیت نمیشی

نه چنین امکانی نمیشه . بله صد درصد بعد از آموزشی طبقه بندی میشیم و سر شونه ها رو بهمون میدن.

درسته نیرو انتظامی جای خوبی نیست ولی اگه با این فکر بری که قرار اذیت بشی اونجا دووم نمیاری

اگه خیلی ناراحتی برو تمدید بزن شاید موافقت بشه و شاید کد بعدیت بی افتی سپاه یا ارتشی جایی

من شنبه مشخص میشه چون درخواست تعجیل دادم شنبه کدم میاد.

بله که میشه برد خوراکی های خشک خیلی کمکت خواهد کرد ( تجربه ی خودم از دوران دانشجویی) فاسد شدنی دنبال خودت نیار . خرمای خشک و انجیر و توت و کشمش زیاد بیار .
    Last edited by SNOW PATROL; 09-10-2013 at 09:17. دليل: ویرایش پست نقل قول شده ///

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    rAshT

پيش فرض

ارادت ...

جور میشه ولی فکر کنم باید از وقت خوابت بزنی گویا واسه تلفن...که خیلی جالب نیست.اگه بتونی کمترش کنی اونجا اذیت نمیشی

نه چنین امکانی نمیشه . بله صد درصد بعد از آموزشی طبقه بندی میشیم و سر شونه ها رو بهمون میدن.

درسته نیرو انتظامی جای خوبی نیست ولی اگه با این فکر بری که قرار اذیت بشی اونجا دووم نمیاری

اگه خیلی ناراحتی برو تمدید بزن شاید موافقت بشه و شاید کد بعدیت بی افتی سپاه یا ارتشی جایی

من شنبه مشخص میشه چون درخواست تعجیل دادم شنبه کدم میاد.

بله که میشه برد خوراکی های خشک خیلی کمکت خواهد کرد ( تجربه ی خودم از دوران دانشجویی) فاسد شدنی دنبال خودت نیار . خرمای خشک و انجیر و توت و کشمش زیاد بیار .
    داش ما همینطوری تا 3 اینا بیدارم"البته اگه ازمون زیاد کار نکشن
    تمدید زدم دادا قبول نکردن نامردا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

داش ما همینطوری تا 3 اینا بیدارم"البته اگه ازمون زیاد کار نکشن
    تمدید زدم دادا قبول نکردن نامردا
    حالا دوست ندارم از بحث خارج بشم چون تابع قوانین فروم باید باشم به همین خلاصه کنم که از خاطرات بچه ها که میخوندم از صبح که بیدارباش دادن شما به صورت اتوماتیک ساعت 12 خوابی !

پس همه ی منفی هارو بریز دور و خودتو برای سخت ترین شرایط آماده کن . اگه سختیارو قبول کنی دیگه اذیت نخواهی شد .

توکل بر خدا . شبتون بخیر و شاد باشید

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوستان
    من 92.8.1 اعزامم مشکین شهر"الان قبل رفتن باید مو سر کوتاه کنم"ماشین شماره جند بزنم؟
    گوشی میتونم ببرم؟
    میگم دهن سرویسی هست"هیچ ارزشی برای لیسانس مدرک تحصیلی قائل نمیشن
    اگه 200تومن ببرم با خودم برای کارت تلفن"مشکلی پیش نمیاد؟
    من هر روز باید teli بحرفم وگرنه اعصابم میریزه بهم دیوانه میشم
    نزنی همونجا بعد تقسیم گروهان میزنن !! فک کنم 5 تا باجه داشت برای حرفیدن : خلوت ترین ساعت هم همون اذان صبحه که پا میشی ! برج 8 ایده آله برا مشکین . همونجا میوه میفروشن و برفه دارن که کارت تلفن هم میفروشن . اکه کل آموزشیت رو هم بخوای از بوفه بخوری زیر 100 تومن میشه عزیز ! میوههاش ارزونه . گوشی نبر !! کلا از هرچیزی که اسمت رو توی چشم میاره پرهیز کن ! سعی کن با فرمانده های اعلب بددهن اونجا خوب تا کنی تا نمره هات رو خوب بدن ! توی تیر اندازیش یه یارو که صومعه سراییه ( شمالیه ) و خیلی باحاله !! نمره میده بهت مث هلو ! نوشته های پشت زیارت عاشوراهای توی مسجد رو دنبال کن . نگهبانی آنچنانی ای نداره و کلا سعی کن به سمت ایمان کشیده نشی توی رژه ها اونا کارای بیشتری دارن . ایمان خوابگاههاش و غذاخوریش چون تازه تر بودن بهتر بود. از فرمانده های باحال اونجا گمار هستش . شانس بیاری به توره اکبر صف جمع نخوری ( خوئینی )!!!! یه فرمانده میدان سخت گیر داره به اسم انتخابی ! کلا مشکین چندین سال جز آموزشگاههای برتر ایرانه و یکم سخت گیری داره . یه کتابچه هم میدن بهت اونم تاثیر داره توی نوع درجت بیشتر از ورزش و تیراندازی

روزهای آفتابی و تیراندازی رو غنیمت بشمر چون روز زودتر میگذره : شاید توی یه روز هر چهارفصل رو دیدی تعجب نکن . ورزش هم مث تیراندازیه زیاد سخت نمیگیرن . رژه هم بیشتر فرمالیتست . بعد آموزشی شاید صبحگاهتون به بارون بخوره و تعطیل بشه ولی اینجا توی هر شرایطی حتی توی برف از ورزش با عرق گیر نمیگذرن !

هفته اول رو بگذرونی عادی میشه . فقط به مدرکت زیاد نکاه نمیکنن : چون سه سال پیش اونجا فقط سرباز صفر قبول میکرد !

با خودت یه بسته انجیره بسته بندی شده ببر که هررو بخوری ! الان دیکه آبلیمو و لیمو امانی جایگزین کافور شده و باید یه مسهل کننده داشته باشی ! یه کرم برای لب ویتامین آ د ببر . یه بسته قرص سرماخوردگی استرج کشی و جوراب پشمی . توی برف زیر دستکش و جورابت قبل پوشیدن کیسه فریزر بپوش . باقی چیزا اونجا هست حتی قهوه و چای !! توی تابستونشم بستنی میداد بوفش ... اگه فرماندت آدم خوبی باشه میفرسته یه عده رو برا تنگ کردن لباس وگرنه همونجا همه چیز برا لباس داره

9. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    rAshT

پيش فرض

حالا دوست ندارم از بحث خارج بشم چون تابع قوانین فروم باید باشم به همین خلاصه کنم که از خاطرات بچه ها که میخوندم از صبح که بیدارباش دادن شما به صورت اتوماتیک ساعت 12 خوابی !

پس همه ی منفی هارو بریز دور و خودتو برای سخت ترین شرایط آماده کن . اگه سختیارو قبول کنی دیگه اذیت نخواهی شد .

توکل بر خدا . شبتون بخیر و شاد باشید
    اوه . . .
    خوشحال شدم از آشناییت"همچنین"سر افراز باشی

11. این کاربر از AlirezA_VahiD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    rAshT

پيش فرض

نزنی همونجا بعد تقسیم گروهان میزنن !! فک کنم 5 تا باجه داشت برای حرفیدن : خلوت ترین ساعت هم همون اذان صبحه که پا میشی ! برج 8 ایده آله برا مشکین . همونجا میوه میفروشن و برفه دارن که کارت تلفن هم میفروشن . اکه کل آموزشیت رو هم بخوای از بوفه بخوری زیر 100 تومن میشه عزیز ! میوههاش ارزونه . گوشی نبر !! کلا از هرچیزی که اسمت رو توی چشم میاره پرهیز کن ! سعی کن با فرمانده های اعلب بددهن اونجا خوب تا کنی تا نمره هات رو خوب بدن ! توی تیر اندازیش یه یارو که صومعه سراییه ( شمالیه ) و خیلی باحاله !! نمره میده بهت مث هلو ! نوشته های پشت زیارت عاشوراهای توی مسجد رو دنبال کن . نگهبانی آنچنانی ای نداره و کلا سعی کن به سمت ایمان کشیده نشی توی رژه ها اونا کارای بیشتری دارن . ایمان خوابگاههاش و غذاخوریش چون تازه تر بودن بهتر بود. از فرمانده های باحال اونجا گمار هستش . شانس بیاری به توره اکبر صف جمع نخوری ( خوئینی )!!!! یه فرمانده میدان سخت گیر داره به اسم انتخابی ! کلا مشکین چندین سال جز آموزشگاههای برتر ایرانه و یکم سخت گیری داره . یه کتابچه هم میدن بهت اونم تاثیر داره توی نوع درجت بیشتر از ورزش و تیراندازی

روزهای آفتابی و تیراندازی رو غنیمت بشمر چون روز زودتر میگذره : شاید توی یه روز هر چهارفصل رو دیدی تعجب نکن . ورزش هم مث تیراندازیه زیاد سخت نمیگیرن . رژه هم بیشتر فرمالیتست . بعد آموزشی شاید صبحگاهتون به بارون بخوره و تعطیل بشه ولی اینجا توی هر شرایطی حتی توی برف از ورزش با عرق گیر نمیگذرن !

هفته اول رو بگذرونی عادی میشه . فقط به مدرکت زیاد نکاه نمیکنن : چون سه سال پیش اونجا فقط سرباز صفر قبول میکرد !

با خودت یه بسته انجیره بسته بندی شده ببر که هررو بخوری ! الان دیکه آبلیمو و لیمو امانی جایگزین کافور شده و باید یه مسهل کننده داشته باشی ! یه کرم برای لب ویتامین آ د ببر . یه بسته قرص سرماخوردگی استرج کشی و جوراب پشمی . توی برف زیر دستکش و جورابت قبل پوشیدن کیسه فریزر بپوش . باقی چیزا اونجا هست حتی قهوه و چای !! توی تابستونشم بستنی میداد بوفش ... اگه فرماندت آدم خوبی باشه میفرسته یه عده رو برا تنگ کردن لباس وگرنه همونجا همه چیز برا لباس داره
    ای تو روحش اذان صبح کی بیداره آخه
    دمت جیز"مفید بود توضیحاتت
    اونجا الان برفه؟!!

در آغاز فعالیت fj6621's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

01 ارتش! سلام
    در چه صورتی کد دوباره میخورم؟ اعزام 8/1 هستم
    کسی هست که اونجا رفته باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

دوستان . تو کرج یا تهران یه پادگان خوب نیروی زمینی ارتش وجود نداره که پیاده و یگن رزمی نباشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •