الان که سرعت خوبه/شبانه رو هم باید یه تست بکنم:
من در idm پرو*کسی تنظیم کردم.ولی بعضی اپلود سنتر ها مثل اکسپرس با پر**کسی مشکل دارن.
راهی هست که بشه این مشکلو حل کرد:
![]()
الان که سرعت خوبه/شبانه رو هم باید یه تست بکنم:
من در idm پرو*کسی تنظیم کردم.ولی بعضی اپلود سنتر ها مثل اکسپرس با پر**کسی مشکل دارن.
راهی هست که بشه این مشکلو حل کرد:
![]()
تو روز که همه آیپی ها خوبن ، شب معلوم میشه
برای اون مشکل هم من آیپی ایران تو پروکس ی تنظیم کردم مشکل حل شد
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
الان دقیقا ای پی گسترش ارتباطات چیه؟ رقم های اخرش رو می خوام.
نه کاریش نمیشه کرد بعضی از سایت ها بعضی از ای پی ها رو بن می کنند. بعضی از سایت های ایرانی هم اینطور هستند. مگه اینکه VPS داشته باشی یا ریموتش کنی جای دیگه.
ip ایران؟
اخرش 220 هست.
Last edited by and-roid2; 20-09-2013 at 22:10.
معمولا وقتی بهش وصل می شم اگه خطشون خلوت باشه شب خوب جواب میده مثلا پریشب زوج عددهای اخر ای پی 41.4.xxx.xx بود. یعنی فکر کنم بجز من کسی دیگه ای روش نبود![]()
ارش برنامه ای سراغ داری که کارت شبکه وایرلس در ساعت مشخص از مودم مبین نت دیسکانکت بشه و به مودم دیگه کانکت بشه؟
میخوام از ساعت 2 تا 4 با مبین نت دانلود کنم و بعد به adsl وصل بشم بقیه دانلود رو با اون انجام بدم.
برنامه که نمی شناسم ولی شاید بشه با idm این کار رو کرد ولی سخته باید امتحان کنی
بشرطی که یکی رو با کابل و یکی رو با وای فای وصل بشی
بچه ها این ترافیک رایگان ساعت دو تا هشت برای سرعت 128 چقدر دانلود میده؟کلا رابگان مبین نت افت سرعت محسوسی داره؟به نظرتون بهترین طرح برای دانلود 20 یا 30 گیگ در ماه کدومه؟
دوستان ip من اینه خیلی افتضاحه 5.52.75.170
چجوری میتونم عوض کنم ip و کدوم ip خوبه ؟
آره آیپی ایران
به جای اینکه مثلا آیپی انگلیس رو بزنم تو پروکس ی فایر که فیلت ر باز شه ، آیپی ایران که سرعت بالا بده حداقل بالای ۳۰۰ باشه میزارم توش دانلود میکنه و دیگه مشکل بن کردن آیپی توسط بعضی سایت نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)