سلام
امیر به نظر من همین کلاریون رو نگه دار فعلا.بقیه لوزم رو بخر بعدا اگر دیدی صداش راضیت نمیکنه تعویض کن با 99
سلام
امیر به نظر من همین کلاریون رو نگه دار فعلا.بقیه لوزم رو بخر بعدا اگر دیدی صداش راضیت نمیکنه تعویض کن با 99
خواهش میکنم.
بسیار جمع و جور و خوش صدا هست.اصلا تو 206 بهترین ساب 8 هست و .10 ساخت آلمانم هست.530 تومن میتونم براتون بگیرم.
آمپ هم همون که برای پوریا گرفتم MA40FX برند مچ محصول آدیو فیشر (هلیکس) اونم 630 تومن.
به نظر من همین سیستم پوریا رو بگیر هم کیفیت و هم قدرت نیاز به عقب هم نداری.
کامپ E62 برای جلو 460
آمپ هم 630
ساب باکس هم 530
پخش رو هم X400 بگیر اگر پولت نمیرسه اگر میتونی جور کنی 7056 برات میگیرم.
بدون پخش میشه 1620
اگر X400 برداری برات میگیرم 310
اگر 7056 خوالستی برات میگیرم 555
اگر نمیتونی یکدفعه خرید کنی خورد خورد بگیر. ولی در عوض یه سیستم کیفیتی خوب جمع کردی.
اگر پک برق خوبم بخوای حدود 95 و کابل RCA هم جفتی 35 تومن در نظر بگیر.
کابل اسپیکر خوب هم متری 8500 تومن.
با عرض پوزش من واقعا مبتدی هستم در این زمینه و احتیاج به توضیح بیشتر دارم
یعنی منظورتون اینه این هست که آمپلی عوض کنم؟؟؟
درود. برای سیستم پرایدم با اجزای زیر چه بلندگویی میتونم در جای فابریکی جلو ببندم تا صدای سکوی جلو هم کامل بشه؟ آیا Midrange 10 سانتی هست؟
Infinity Kappa 693.11i
Dragster DTX 202 Super Tweeter
Kenwood 8400 HQR Amplifier
Infinity 1260 Subwoofer
Tornado Ported Box
and
Pioneer 8650 BT Headunit
خواهش میکنم
بله 6975 قدیمیها آمپ قوی مثل 5602 نیاز دارن.تو 4 کانال هم یه چیزی مثلا9604 اگر ارزون قیمت بخواهید.
میتونید E4X هلیکس نصب کنید.کواکسیال خوبیه.
اگر یه آمپلی مونو واسه SUB اضاف کنم بازم احتیاج به عوض کردن آمپلی خودم هست؟
سلام دوستان
لطفا توی مشهد یکیو معرفی کنید که کار نصبش تمیز و دقیق باشه...
چون من هرجا میرم خیلی الکی و سر سرکی کار میکنن...مثلا باندو نصب میکنه از 4تا پیچ 2تا پیچشو مینده که از اون دو تا هم یکیش هرزه!...بعد هی لق میزنه و اعصاب خوردکنه...یا مثلا رودریو باز میکنه بعد که میبنده یا نصف خاراش میشکنه یا میندازه دور!!!بعد رودری نصفش ول میمونه!!!
شاید این چیزا که میگم واسه خیلیا طبیعی باشه و بگن مهم نیست ولی برای من خیلی مهمه و دوست دارم همه چی درست و تمیز نصب بشه.
لطفا اگه کسی هست که یک نصاب درست و حسابی توی مشهد بشناسه که واقعا اصولی دقیق و با حوصله کار کنه آدرس دقیق بده...مرسی
با عرض سلام. یکی از دوستام قصد داره تا واسه پراید یک پخش خوب بخره. البته با این نیت که قراره ماشینش رو بعدا به پارس یا سمند ارتقا بده. تا 300-350 چه پخشی پیشنهاد میکنین؟
باند و آمپلی هم بعدا میخواد بپیره. عمدتا کیفیت صدا و بعد بیس مهمه در حدی که داخل ماشین حال بده و مهم نیست که صدا بیرون بره!!! سوال بعدی این که میخواستم نظرتون رو درباره باند Helix E69x رو بدونم و اینکه ارزش خرید داره؟ایا با پخش پیشنهادی جور در میاد؟با تشکر.
Last edited by kalantarahura; 15-06-2015 at 07:30.
با تشکر از شما
می خوام دو جفت کامپوننت باهاش درایو کنم.
کدومو پیشنهاد می کنید؟
درود تو رنج 300 تا 350 کنوود x400 پیشنهاد میشه خیلی از بقه رقیباش بهتر هستش. خروجی هاش هم کامله بری حالشو ببری![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)