تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1806 از 2365 اولاول ... 80613061706175617961802180318041805180618071808180918101816185619062306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,051 به 18,060 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کلاریون هم dsp داره خودش حمید آقا نتورک و همه چیز هم داره ولی دودلم یکی p99 یه چیزایی اضافه داره خوشم میاد ازش یکی هم اینکه میگم بجاش پولو بزارم قطعات رو که رد کردم بهتر جایگزین کنم نمیدونم یکی هم نیس نجاتم بده
    سلام
    امیر به نظر من همین کلاریون رو نگه دار فعلا.بقیه لوزم رو بخر بعدا اگر دیدی صداش راضیت نمیکنه تعویض کن با 99

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی و اطلاعاتت آقا حمید گل،
    ببین من هم به خاطر کمبود جا ۲۰۶ هست هم اینکه نمیخواستم کوبش زیادی داشته باشم که خیلی جلب توجه کنه...ولی اینی که الان توی سیستم آقا پویا دیدم به نظر چیز جمع و جوری میادش...کوبشش در حد معقول هست؟کیفیتش چطوره خوبه؟ و همینطور قیمتش،برندشم که هلیکس هست باید قاعدتا کیفیت بالایی داشته باشه...از این سابا نیست که اهنگو زیاد میکنی صدای خواننده توی کوبش گم و گور میشه
    حالا اگر بخوام همین ساب رو ببندم با چه باند و آمپی که ته صدای جفتشو دراره پیشنهاد میدی؟
    راستی برای پخش هم میتونم بیام x400یا x700 کنوود بردارم که به جاش بتونم بقیه پول رو خرج چیزای دیگه کنم...ولی لامصب7056 ،۱۳ تا اکوالیزر داره برای تنظیم صدا...خودت نظرت راجب به پخش چیه؟
    راستی آمپی که بتونه ۲جفت باند هلیکسe69 رو کامل ساپورت کنه هم معرفی کن، دمت گرم داش حمید...

Sent From My Nexus 5
    خواهش میکنم.
    بسیار جمع و جور و خوش صدا هست.اصلا تو 206 بهترین ساب 8 هست و .10 ساخت آلمانم هست.530 تومن میتونم براتون بگیرم.
    آمپ هم همون که برای پوریا گرفتم MA40FX برند مچ محصول آدیو فیشر (هلیکس) اونم 630 تومن.
    به نظر من همین سیستم پوریا رو بگیر هم کیفیت و هم قدرت نیاز به عقب هم نداری.
    کامپ E62 برای جلو 460
    آمپ هم 630
    ساب باکس هم 530
    پخش رو هم X400 بگیر اگر پولت نمیرسه اگر میتونی جور کنی 7056 برات میگیرم.
    بدون پخش میشه 1620
    اگر X400 برداری برات میگیرم 310
    اگر 7056 خوالستی برات میگیرم 555
    اگر نمیتونی یکدفعه خرید کنی خورد خورد بگیر. ولی در عوض یه سیستم کیفیتی خوب جمع کردی.
    اگر پک برق خوبم بخوای حدود 95 و کابل RCA هم جفتی 35 تومن در نظر بگیر.
    کابل اسپیکر خوب هم متری 8500 تومن.

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من پیشنهادم کوکاسیال هلیکس E6X هست.بدون آمپلیفایر هم درایو میشه.
    اگر 6975 هاتون قدیمی و اصل هستند(که فکر کنم باشن) آمپی که براشون بستی در حقشون اجحاف کردی.شما باید 130 وات به این طفلکیها توان بدی تا متوجه بشی چی داری.

.
    با عرض پوزش من واقعا مبتدی هستم در این زمینه و احتیاج به توضیح بیشتر دارم
    یعنی منظورتون اینه این هست که آمپلی عوض کنم؟؟؟

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود. برای سیستم پرایدم با اجزای زیر چه بلندگویی میتونم در جای فابریکی جلو ببندم تا صدای سکوی جلو هم کامل بشه؟ آیا Midrange 10 سانتی هست؟

Infinity Kappa 693.11i
    Dragster DTX 202 Super Tweeter
    Kenwood 8400 HQR Amplifier
    Infinity 1260 Subwoofer
    Tornado Ported Box
    and
    Pioneer 8650 BT Headunit

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض پوزش من واقعا مبتدی هستم در این زمینه و احتیاج به توضیح بیشتر دارم
    یعنی منظورتون اینه این هست که آمپلی عوض کنم؟؟؟
    خواهش میکنم
    بله 6975 قدیمیها آمپ قوی مثل 5602 نیاز دارن.تو 4 کانال هم یه چیزی مثلا9604 اگر ارزون قیمت بخواهید.
    درود. برای سیستم پرایدم با اجزای زیر چه بلندگویی میتونم در جای فابریکی جلو ببندم تا صدای سکوی جلو هم کامل بشه؟ آیا Midrange 10 سانتی هست؟

Infinity Kappa 693.11i
    Dragster DTX 202 Super Tweeter
    Kenwood 8400 HQR Amplifier
    Infinity 1260 Subwoofer
    Tornado Ported Box
    and
    Pioneer 8650 BT Headunit
    میتونید E4X هلیکس نصب کنید.کواکسیال خوبیه.

8. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خواهش میکنم
    بله 6975 قدیمیها آمپ قوی مثل 5602 نیاز دارن.تو 4 کانال هم یه چیزی مثلا9604 اگر ارزون قیمت بخواهید.

.
    اگر یه آمپلی مونو واسه SUB اضاف کنم بازم احتیاج به عوض کردن آمپلی خودم هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا توی مشهد یکیو معرفی کنید که کار نصبش تمیز و دقیق باشه...
    چون من هرجا میرم خیلی الکی و سر سرکی کار میکنن...مثلا باندو نصب میکنه از 4تا پیچ 2تا پیچشو مینده که از اون دو تا هم یکیش هرزه!...بعد هی لق میزنه و اعصاب خوردکنه...یا مثلا رودریو باز میکنه بعد که میبنده یا نصف خاراش میشکنه یا میندازه دور!!!بعد رودری نصفش ول میمونه!!!
    شاید این چیزا که میگم واسه خیلیا طبیعی باشه و بگن مهم نیست ولی برای من خیلی مهمه و دوست دارم همه چی درست و تمیز نصب بشه.
    لطفا اگه کسی هست که یک نصاب درست و حسابی توی مشهد بشناسه که واقعا اصولی دقیق و با حوصله کار کنه آدرس دقیق بده...مرسی

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با عرض سلام. یکی از دوستام قصد داره تا واسه پراید یک پخش خوب بخره. البته با این نیت که قراره ماشینش رو بعدا به پارس یا سمند ارتقا بده. تا 300-350 چه پخشی پیشنهاد میکنین؟
    باند و آمپلی هم بعدا میخواد بپیره. عمدتا کیفیت صدا و بعد بیس مهمه در حدی که داخل ماشین حال بده و مهم نیست که صدا بیرون بره!!! سوال بعدی این که میخواستم نظرتون رو درباره باند Helix E69x رو بدونم و اینکه ارزش خرید داره؟ایا با پخش پیشنهادی جور در میاد؟با تشکر.
    Last edited by kalantarahura; 15-06-2015 at 07:30.

داره خودمونی میشه alitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    هر دو جزو آمپلیفایرهای خوب هستند.
    راکفورد کلاس AB و آلپاین کلاس D .اگر برای مصرف Sound Quality میخواهید برگ برنده با راکفورد هست.ضمنا کراس اوورهای راکفورد با شیب 24dB/Octave فرکانسها رو کات میکنند ولی آلپاین با شیب 12
    راکفورد همیشه توانی که اعلام میکنه کمتر از توانی هست که در عمل خروجی میده.یعنی روی 4 اهم حد اقل 115 وات خروجی میده که حسن محسوب میشه.در حالت بریج هم باز راکفورد قویتره.
    آلپاین با توجه به اینکه فیلتر HPFش از 30Hz کات میکنه برای باکسهای پورتد مناسبتره و به نوعی یه فیلتر ساب سونیک محسوب میشه که با عنایت به کلاس D بودن برای این کار مناسبه.ولی خب توان بریجش پائینه و سابهای 8 و 10 اینچ سبک رو میشه باهاش درایو کرد.
    با تشکر از شما
    می خوام دو جفت کامپوننت باهاش درایو کنم.
    کدومو پیشنهاد می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با عرض سلام. یکی از دوستام قصد داره تا واسه پراید یک پخش خوب بخره. البته با این نیت که قراره ماشینش رو بعدا به پارس یا سمند ارتقا بده. تا 300-350 چه پخشی پیشنهاد میکنین؟
    باند و آمپلی هم بعدا میخواد بپیره. عمدتا کیفیت صدا و بعد بیس مهمه در حدی که داخل ماشین حال بده و مهم نیست که صدا بیرون بره!!! سوال بعدی این که میخواستم نظرتون رو درباره باند Helix E69x رو بدونم و اینکه ارزش خرید داره؟ایا با پخش پیشنهادی جور در میاد؟با تشکر.
    درود تو رنج 300 تا 350 کنوود x400 پیشنهاد میشه خیلی از بقه رقیباش بهتر هستش. خروجی هاش هم کامله بری حالشو ببری

14. 3 کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •