تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1806 از 2376 اولاول ... 80613061706175617961802180318041805180618071808180918101816185619062306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,051 به 18,060 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تماس دستياران قلعه نويى با ملى پوشان
    استقلال در اردوى تيم ملى براى جدال با كره جنوبى ركورددار است و ۵ ملى پوش در جمع مدعوين دارد اين در حالى است كه آبى ها بازى فوق العاده حساسى هم مقابل پرسپوليس پيش روى خود دارند و بايد در آن نيز حضورى فعال داشته باشند زيرا در صورت ناكامى احتمالى مقابل حريف سنتى بدون شك هواداران استقلال بازيكنان بزرگ تيمشان را نمى بخشند. دقيقاً به همين دليل است كه امير قلعه نويى نمى خواهد در طول هفته جارى از ياد ملى پوشان خود غافل شود.طبق برنامه محمود فكرى و صمد مرفاوى به طور مستقيم با ملى پوشان استقلال در تماس بوده و وضعيت بدنى آنها را مورد سؤال قرار مى دهند تا به طور دقيق در جريان شرايط آنها قرار بگيرند. البته در اين ميان ملى پوشان هم تماس هاى خود با امير قلعه نويى را قطع نكرده و به او گزارش كار مى دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پرسپوليسى ها براى دربى حاشيه خود را كنار مى گذارند
    روانخواه: امروز مشخص مى شود كه در دربى بازى مى كنم يانه ؟

هافبك استقلال پس از طى كردن مصدوميت طولانى مدت امروز پا به توپ مى شود! اميدرضا روانخواه اميدوار است امروز از زبان دكتر نوروزى (كلمه ) بازى كردن در دربى را بشنود.گفت وگوى ابرار ورزشى را با وى بخوانيد:
    • شرايطت چطور است؟
    - خدا را شكر خيلى خوب است. از امروز كار با توپ را شروع مى كنم .
    • دكتر نوروزى مى گفت براى بازى در دربى انگيزه زيادى دارى و به دنبال اين هستى كه موافقت وى را براى به ميدان رفتن مقابل پرسپوليس جلب كنى.
    -دقيقاً همينطور است. خيلى دوست دارم در دربى به ميدان بروم. چرا كه بازى مقابل پرسپوليس هميشه براى من خوش يمن بوده و است.
    • احتمال بازى كردن تو در دربى وجود دارد؟
    - خيلى سخت است كه در دربى بازى كنم. بايد شرايط را ديد و بعد در اين خصوص صحبت كرد.
    • مى گويند ميدان دادن به تو در دربى يك ريسك است.
    -خب همه چيز بستگى به شرايط دارد. من كار با توپ را شروع مى كنم . دكتر نوروزى وضعيت من را در اين تمرين مورد بررسى قرار مى دهد و در صورت اينكه بتوانم امروز خوب تمرين كنم، شايد مجوز بازى در دربى به من داده شود.
    • استقلال به يك پيروزى پرگل مقابل راه آهن دست پيدا كرد. فكرش را مى كردى تيم با اين نتيجه برنده شود؟
    - خدا را شكر مى كنم. من كه از برد استقلال خيلى خوشحال شدم. استقلال با اين برد نشان داد كه شخصيت تيم اش را حفظ كرده. تيم ما نيمكت خيلى قوى دارد. همه از انگيزه بالايى برخوردار هستند. طورى كه بازيكن ثابت استقلال مى داند در صورت خوب نبودنش، جايگزين شايسته در تيم دارد و ديگرى مى تواند جايش را بگيرد بنابراين همه به دنبال خودى نشان دادن در استقلال هستند كه همين رمز موفقيت تيم ما است.
    • پيروزى استقلال مقابل راه آهن چقدر مى تواند در دربى تأثيرگذار باشد؟
    - خوشبختانه روحيه تيمى ما خيلى بالا رفته اما نبايد فراموش كنيم كه قضيه دربى به نسبت ساير بازى ها متفاوت است.
    • پرسپوليس در شرايط خوبى به سر نمى برد، اين موضوع باعث مضاعف شدن انگيزه استقلالى ها نمى شود؟
    - نه، ما به هيچ وجه پرسپوليس را دست كم نمى گيريم. پرسپوليسى ها هر چقدر هم كه حاشيه داشته باشند آن را براى دربى كنار مى گذارند. ما نبايد بگوييم كه چون پرسپوليس در وضعيت خوبى به سر نمى برد در اين ديدار بازنده است.
    • شانس پيروزى استقلال در دربى بيشتر نيست؟
    - كاغذ نشان مى دهد كه شانس ما براى برترى در دربى بيشتر از پرسپوليس است اما نبايد فراموش كنيم كه بازى ۹۰ دقيقه است و ممكن است در آن همه چيز اتفاق بيفتد.
    • روانخواه در ۲ دور رفت و برگشت موفق به گلزنى به پرسپوليس شده است. فكر مى كنى اين بار چه كسى براى استقلال گلزنى كند؟
    -خوشبختانه تيم ما هيچ مشكلى براى گلزنى ندارد ، من فقط مى دانم كه ما در اين دربى موفق مى شويم ، حال فرقى ندارد كدام بازيكن براى استقلال گلزنى كند .
    • با رفع مصدوميتت مى توانى دوباره فيكس استقلال شوى؟
    - جبارى مصدوم بود و دوباره فيكس استقلال شد، بنابراين من مى توانم به اين هدفم برسم. تمام تلاشم را مى كنم تا بتوانم به تيمم كمك كنم.
    • استقلال را مى توانيم قهرمان ليگ بدانيم؟
    - وضعيت تيم خيلى خوب است اما هنوز خيلى زود است كه بخواهيم در مورد قهرمانى ليگ حرفى بزنيم. بچه هاى ما براى رسيدن به اين هدف بايد تلاش بيشترى كنند تا انشاالله در پايان فصل كاپ قهرمانى به دست استقلالى ها بالا برود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عنايتى: از بين استقلال و صبا يكى را امروز انتخاب مى كنم
    صبا يا استقلال تكليف نهايى مهاجم النصر امروز مشخص مى شود. رضا عنايتى در خصوص آخرين وضعيت خود به ابرار ورزشى گفت: آخرين شرايط خود را به مسئولان باشگاه صبا و استقلال گفته ام كه منتظر پاسخ آنها هستم. تكليف نهايى من يكشنبه(امروز) مشخص مى شود. اگر صبايى ها توانستند با پرداخت قراردادم رضايتنامه من را از النصر بگيرند، به عضويت اين تيم در مى آيم. البته شرايطى كه من براى استقلالى ها گفتم به نسبت صبايى ها متفاوت است. من شرايط حال حاضر استقلال را درك كردم و با توجه به وضعيت مالى كه اين تيم دارد حاضرم با مبلغى كمتر به عضويت اين تيم در بيايم.عنايتى افزود: البته اين امكان وجود دارد كه به مدت يك هفته ديگر صبر كنم تا النصرى ها خود نامم را از ليست تيم حذف كنند. آن وقت مى توانم ۳۵۰ هزار دلار را از باشگاه بگيرم. معتقدم اگر تا الان نتوانسته ام رضايتنامه بگيرم حتماً خيرو صلاحى بوده بنابراين به احتمال زياد تا ۸ روز ديگر صبر مى كنم تا با فسخ قراردادم بتوانم تا قران آخر حقوقم را از اماراتى ها دريافت كنم. در صورتى كه از ليست استقلال در بازى هاى آسيايى جا افتادم قراردادى را با اين تيم تنظيم مى كنم تا تنها در ليگ برتر براى استقلال به ميدان بروم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جريمه نقدى براى استقلالى ها
    با دستور قلعه نويى، هيچ يك از استقلالى ها حق مصاحبه جنجالى قبل از دربى را ندارند. سرمربى استقلال كه به خوبى بلد است با حاشيه مبارزه كند به شاگردانش دستور داده هيچ يك قبل از بازى ۲۵ بهمن كرى خوانى نكنند. قلعه نويى عاقبت مصاحبه هاى جنجالى را جريمه نقدى ذكر كرده و گفته بازيكنى كه براى پرسپوليسى ها خط و نشان بكشد، جريمه مى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نگرانى بزرگ امير براى دربى
    استقلال در آستانه حساس ترين بازى فصل قرار دارد و به خوبى مى داند كه تقابل با سرخپوشان به لحاظ روانى همطراز با چند بازى مهم ليگ برتر است. روى همين اصل تحت هيچ شرايطى نمى خواهد بازنده آن باشد چون وقوع چنين اتفاقى باعث به حاشيه بردن تيم در آستانه شروع ليگ قهرمانان آسيا مى شود. البته آبى ها هم اكنون در شرايط بسيار ويژه اى تمرين مى كنند زيرا ۵ بازيكن خود را به واسطه حضور در اردوى تيم ملى در اختيار ندارند و به احتمال بسيار زياد هيچ كدام آنها را قبل از پايان جدال ايران- كره جنوبى تحويل نخواهند گرفت (البته شايد در مورد حسين كاظمى داستان متفاوت باشد.) در همين مورد نكته مهم ديگر نگرانى امير قلعه نويى از فشار مضاعفى است كه بر شاگردانش تحميل مى شود. امير به درستى مى داند كه در شرايط عادى مردانى همچون طالب لو وكاظمى مقابل كره بازى نخواهند كرد و مشكل خاصى براى استفاده آنها در دربى ندارد اما احتمال اينكه آرش برهانى جزو مهره هاى ثابت مقابل چشم بادامى ها باشد بسيار زياد است و حال آنكه اين مهاجم در دربى هم نقش كليدى را در اختيار مى گيرد وبايد براى استقلال نيز ثابت بازى كند به همين دليل سرمربى آبى پوشان بيم آن را دارد كه برهانى به واسطه خستگى ناشى از جدال فوق العاده سنگين ايران و كره جنوبى نتواند مقابل پرسپوليس همان مرد تأثيرگذارى باشد كه انتظارش را دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى و اكبرپور در دربى

زوج خط حمله استقلال در بازى مقابل پرسپوليس تكرار مى شود. كادر فنى استقلال به ۲ مهاجم گلزن خود در دربى ۶۶ ميدان مى دهند تا آرش برهانى و سياوش اكبرپور كه هر ۲ از سرعت بالايى برخوردار هستند مقابل قرمزهاى پايتخت زوج خط حمله تيم را تشكيل دهند. قلعه نويى از اين ۲ ملى پوش خود خواسته در تمرينات تيم ملى درصد آمادگى خود را بالاتر ببرند تا دورى از تمرينات استقلال و خستگى حضور در تيم ملى مانع ارائه بازى قابل قبول آنها در دربى نشود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سرعتى هاى استقلال مقابل پرسپوليس
    امير قلعه نويى در نظر دارد در بازى دربى ۶۶ به بازيكنان سرعتى خود ميدان دهد. با تشخيص سرمربى استقلال بازيكنان سرعتى به جاى مهره هاى فيزيكى اين تيم به بازى گرفته مى شوند تا با توجه به بررسى نقاط ضعف و قوت پرسپوليس به دنبال گلزنى و آزار دادن خط دفاعى اين تيم باشند. قلعه نويى طى چند روز اخير به شاگردانش تأكيد كرده بازى سرعتى را در دستور كار قرار دهند كه به عقيده سرمربى استقلال، راه پيروزى در دربى همين مسأله مى تواند باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدرى به روانشناس مراجعه مى كند
    خسرو حيدرى هافبك استقلال بعد از اينكه نامش در ليست بازيكنان دعوت شده به تيم ملى جاى نگرفت، از لحاظ روحى وضعيت مناسبى ندارد. به همين خاطر حيدرى به پيشنهاد قلعه نويى ظرف روزهاى آينده به يك روانشناس مراجعه خواهد كرد. علت اين موضوع بالا رفتن روحيه حيدرى قبل از بازى با پرسپوليس است. به نظر مى رسد قلعه نويى قصد دارد كليه نفرات خود را به صورت آماده در اختيار داشته باشد تا روز جمعه هيچ مشكلى براى استقلال به وجود نيايد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ليست استقلال پنجشنبه به سفارت عربستان مى رود
    پرواز آبى ها با ۳ همراه اضافه

استقلالى ها از ابتداى فراخوان كنفدراسيون فوتبال آسيا براى ارسال ليست مردان مورد نظر آنها و تكميل مورد نظر جهت شركت در فصل جديد ليگ قهرمانان آسيا به نوعى در تمام امور شاگرد اول بوده و همواره مدارك را سريعتر از ساير نمايندگان ايران ارسال كرده اند تا ديگر كابوس سال ۸۵ برايشان تكرار نشود. ظاهراً قرار است ليست مورد نظر استقلال براى سفر به عربستان هم زودتر از ضرب الاجل تعيين شده در اختيار سفارت عربستان قرار بگيرد تا هيچ مشكلى براى صدور رواديد كاروان به وجود نيايد. اين طور كه پيداست فهرست فوق صبح پنجشنبه در اختيار مقامات سعودى قرار مى گيرد. ظاهراً استقلالى ها اسامى ۴۳ نفر را براى اخذ ويزا اعلام مى كنند. اگر اين رقم درست باشد آنها ۳ همراه بيشتر از تعداد نفرات اعلام شده از سوى afc دارند كه بايد بر سر مخارج آن با الاتحاد به توافق برسند. البته خبر فوق هنوز تأييد نشده و هيچ بعيد نيست در آخرين لحظات مردان اضافه از جمع مسافران خط بخورند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برنامه استقلال براى ۱۰ دقيقه پايانى دربى
    اگر خاطرتان باشد استقلال در دور رفت در دقايق پايانى گل تساوى را از پرسپوليس دريافت كرد تا بازى ۲ تيم به تساوى كشيده شود. به همين منظور امير قلعه نويى تمرينات ويژه اى را براى بازيكنان استقلال در نظر گرفته است تا در ۱۰ دقيقه پايانى دربى ۶۶ از بابت گل خوردن خيالش راحت باشد. طبق شنيده هاى ما سرمربى استقلال تاكتيك ويژه اى را براى بعد از گل زدن احتمالى استقلال و حفظ آن به ويژه در ۱۰ دقيقه پايانى در نظر گرفته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •