مرسی[emoji1]
راستی انگار در مشخصات مودم از طریق سریال نامبر نشون میده که ال تی ئی ثابت رو هم در چند فرکانس ساپورت میکنه؟
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
مرسی[emoji1]
راستی انگار در مشخصات مودم از طریق سریال نامبر نشون میده که ال تی ئی ثابت رو هم در چند فرکانس ساپورت میکنه؟
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
سرعت دانلود بسته 3 ساعتی 2 تومنیش چقدره
یکی یه تست میذاره ؟
چقدر میشه دانلود کرد تو این 3 ساعت ؟
من که هر شب از 2-6 صبح با 3G ایرانسل 20 گیگ رو دانلود میکنم و مشکلی هم ندارم . به نظرم با وجود اینکه نت با کیفین ایرانسل فقط به دست 20 درصد میرسه اما بازم با توجه به قیمت هاش و دیدن مصیبت های شرکت های ارایه کننده ADSL بهترین شرکت در زمینه نت هستش و اگه کیفیتش رو بالا ببره عمرا کسی به گردش برسه .
تو پست قبل هم گفتم اینکه ایرانسل بهترین هستش هم یه علت اصلی داره اونم اینکه دست یه شرکت خارجی تو کاره این شرکت هستش اگرنه ایرانسل هم یکی بود مثل دزد اول یا رایتل !!! درود بر صداقت و شرف و انسانیت و از همه مهمتر دزد نبودن خارجی ها .![]()
شما از سرورو داخلی دانلود میکنید این مقدار رو یا خارجی ؟
بعد این مقدار دانلود تو بازه 3 ساعت بسته 2 تومنی هست ؟
سلام
دوستان این Model: E3372 (3G, 4G) میخوام بگیرم انتن دهیش از گوشی بهترع؟
میخوام وصل کنم به مودم تی پی لیتک Archer d7 میخوره؟
به زودی توافق نامه ایرانیان نت و ایرانسل امضا خواهد شد. هدف رساندن فیبر نوری به سایتهای مراکز استان و ارایه اینترنت از طریق فیبر نوری برای منازل خواهد بود. فعلا در 10 استان در حال تدوین برنامه هستیم. اجرای برنامه از طریق FTTXخواهد بود.
از کی راه اندازی میشه ؟ چه سرعتایی میدن کجاها سرویس میدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. بعد از برداشتن تحریم سند همکاری امضا میشود . فاز اولیه 6 ماهه تا اخر شهریور 95 است. فاز اول سرمایه گذاری 2.5 میلیارد دلار برای مراکز جهت تجهیزات پسیو و اکتیو است. پهنای باند سایتها به 2 گیگا بیت خواهد رسید. و برای مصارف خانگی سرویس های با ضریب 1به 1 تعریف خواهد شد. برای مصارف خانگی 20 مگا بیت وبرای افراد حقوقی و تجاری تا 1 گیگا بیت بر ثانیه خواهد بود.
در استان خوزستان
شهر ایذه وارد مدار تری جی شد.
در استان اذر بایجان شرقی
شهر گوگان وارد مدار تری جی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)