تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1805 از 3017 اولاول ... 805130517051755179518011802180318041805180618071808180918151855190523052805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,041 به 18,050 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارزیابی اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارائه‌کنندگان برتر سرویس‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه تیر، مرداد و شهریور خبر داد.

غلامرضا داداش‌زاده گفت: از بین شرکتهای ارائه‌کننده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL)، شرکت انتقال داده‌های آسیا تک، رتبه اول، شرکتهای پارسان لین ارتباطات و آریا رسانه تدبیر (شاتل) به طور مشترک رتبه دوم و داده گستر عصر نوین رتبه سوم را کسب کردند.
    معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با اشاره به اینکه قانونمندی، توسعه و اجرا، رعایت تعرفه‌های مصوب، کیفیت سرویس، پشتیبانی و بویژه رضایتمندی مشتریان از شاخصهای ارزیابی اپراتورهاست، افزود: در این ارزیابی شرکتهای پیشگامان توسعه ارتباطات، نداگستر صبا، عصر انتقال داده‌ها، انتقال داده‌های رهام داتک، داده‌پردازی فن آوا و شرکت مخابرات ایران به ترتیب رتبه‌های چهارم تا نهم را کسب کردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام
    اگه اشتباه نکنم بچه آبادان هستید درسته؟!
    اگه هستید میشه بگید تو آبادان پایین ترین پینگ رو کدوم شرکت میده؟!

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

سلام دوستان ایا مخابرات توی اهواز تایم رایگان داره؟ اگر داره بگید کدوم شرکت ها بهتر هستند مرسی

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها تعرفه ها تغییر کرده .به نظرم الان خوب شده .

من دیگه کم کم دارم عاشق مخابرات میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها تعرفه ها تغییر کرده .به نظرم الان خوب شده .

من دیگه کم کم دارم عاشق مخابرات میشم
    نامحدود آورده؟!
    چقدر پایین اومده؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کجا تغییر کرده؟ همونه که قیمت ها !

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه بابا نامحدود کجا بود اون که دیگه مگر خوابشو ببینی . یه 1 مگ با ترافیک 0 گیگ اضافه کرده برای من که 3 ماهه میخرم خیلی خوبه به جای اینکه حداقل 9 گیگ بهم بندازن 3 ماهه میگیرم بعد 4 گیگ ترافیک برمیدارم .ترافیک هم قبلا فکر کنم قیمتش ثابت بود ولی الان اگه مقدار زیاد بخری کمتر پات میفته .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من آبادان زندگی میکنم و میخواستم اینترنت برای گیم بگیرم و سرعت دانلود اصلا برام مطرح نیست فقط پینگ پایین و نداشتن پکت لاس برام مطرحه.من بازی آنلاین call of duty 6 , call of duty 8 , dota2 رو بازی میکنم و میخوام نتی بگیرم که در سرورهای ایرانی call of duty 6 , 8 پینگ 30 یا زیره 30 بده و سرورهای خارجی زیر 120 . حال با این تفاسیر اینترنت از کدوم شرکت بگیرم؟!! شنیدم راصد چنین پینگی رو میده.درسته؟!
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

نه بابا نامحدود کجا بود اون که دیگه مگر خوابشو ببینی . یه 1 مگ با ترافیک 0 گیگ اضافه کرده برای من که 3 ماهه میخرم خیلی خوبه به جای اینکه حداقل 9 گیگ بهم بندازن 3 ماهه میگیرم بعد 4 گیگ ترافیک برمیدارم .ترافیک هم قبلا فکر کنم قیمتش ثابت بود ولی الان اگه مقدار زیاد بخری کمتر پات میفته .

کدوم شرکت. مخابرات دیگه رایگان نداره. فکر کنم فقط ضحی رایگان داشته باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من آبادان زندگی میکنم و میخواستم اینترنت برای گیم بگیرم و سرعت دانلود اصلا برام مطرح نیست فقط پینگ پایین و نداشتن پکت لاس برام مطرحه.من بازی آنلاین call of duty 6 , call of duty 8 , dota2 رو بازی میکنم و میخوام نتی بگیرم که در سرورهای ایرانی call of duty 6 , 8 پینگ 30 یا زیره 30 بده و سرورهای خارجی زیر 120 . حال با این تفاسیر اینترنت از کدوم شرکت بگیرم؟!! شنیدم راصد چنین پینگی رو میده.درسته؟!
    با تشکر
    تو رو خدا یکی جواب منو بده!!

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی جواب مارا رو نداد ؟

چه حالی داد
    رفتم بازاز بزرگ 35 تا وای فای هکک کردم
    یه 5 گیگی دانلود کردم
    95 درصدشون شاتل داشتن
    ماناماد و ضحی بهترن تا بقیه
    شبانه همه سرویسای 2 مگ به پایین دارن
    پیشنهاد میکنم فعلا سمت مخابرات نیاید که اوضاعش خرابه

با سلام خدمت همه دوستان
    با تشکر
    داداش ما دیگه پینگ بهتر از راصد و مخابرات نداریم که الان هر دوتاشون داغون شدن , مخابرات پینگ داخل کشورش بالای 500 شده و راصد هم پوکیده که احتمالا بخاطر کمبود پهنای بانده
    خونه قبلمون همسایمون راصد داشت با 4.2.24 بین 120 تا 160 بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •