میگم آرت 1 چطوره ؟؟
من اکانتم 28ام تموم میشه ! برم رو آرت 1 ؟؟
شبانه که هیج ولی میشه رو 5 شنبه حمعش سرمایه گذاری کرد؟؟
سرعتش 1 مگ هست؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میگم آرت 1 چطوره ؟؟
من اکانتم 28ام تموم میشه ! برم رو آرت 1 ؟؟
شبانه که هیج ولی میشه رو 5 شنبه حمعش سرمایه گذاری کرد؟؟
سرعتش 1 مگ هست؟؟
از چه لحاظ کار نمیده؟؟
ممکنه کانکت مجدد نشه؟؟
یا ممکنه سرعت بالا نره؟؟ (در این صورت کاری از دست ما ساخته نیست!)
برای خودم دیشب هر چی خواستم دانلود شد و موفقیت آمیز بود ، ولی چون تا الان فقط تجربه 1 روزو (با این روش) دارم ، نمیتونم با اطمینان بگم!
ولی چند ماه پیش که فن آوا داشتم ، تجربه موفقیت آمیز نبودنو داشتم که همه دانلود ها fail شده ، ولی فکر میکنم اون موقع تنظیمات idm رو مطمئن و کامل انجام ندادم
ضمنا این برنامه رو هم که دوستان پیشنهادشو توی تایپیک همسایه دادن هم میتونه برای کانکت و دیسکانکت مفید واقع بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله همین شاتل دزد شاتل دزد توی مشهد سرویس اکو 512 رو 2 مگ میده.
فقط باید از روشی که استاد روش کار کرده و اون رو تکمیل کرده استفاده کنید تا در شب هم بتونید از لطف شاتل بهرمند شوید و تا 1 مگ استفاده کنید.
مشکل 512 که خیلی وقته حل شده.
منظور من این بود کل سال شبانه سرعتش کمه اونوقت ایشون انتظارش با 13 روز نامحدود عید برآورده میشه
عوضیهارا فیلتر کردند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
" مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد"
اینکه موضوع جدیدی نیست مال چند روز پیشه.
چند روزي هست كه پيلتره
ضمنا براي پيشگيري از سواستفاده احتمالي:
در شهر مقدس قم نيز پيلتر ميباشد
موفق باشي
من همیشه گفتم اینترنت نامحدود هم آرزوستیعنی شما به همون 13 روز عید قانع هستید؟... حالا از 365 روز 15 روز به ارزومون برسیم بازم جای شکر داره
![]()
عید قراره خبری باشه؟
نامحدود میشه دانلود؟
من الان دوره دوم آرت 1 هستم.. 5 شنبه از صبح تا تا دیروقت بیرون بودم.. چنتا فایل پر حجم گذاشتم...تا شب که اومدم.. 4.8 گیگ دانلود کرده بود..! فعلا" که رو 1 مگ مونده...
کسی میدونه بعد از عید هم قراره 5 شنبه ها هم علاوه بر جمعه ها رایگان باشه یا نه؟!
هم اکنون 44 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 44 مهمان)