سلام
بله تویترهای خیلی خوش صدائی داره
من صدای این مدل کلاریون رو نشنیدم ولی 99 غولیه برای خودش.هم پخشه هم DSP عالی.یعنی شما یه پروسسور با کیفیت هم همراه پخشت داری.ضمنا طراحی شده برای استیج 4
سلام
بله تویترهای خیلی خوش صدائی داره
من صدای این مدل کلاریون رو نشنیدم ولی 99 غولیه برای خودش.هم پخشه هم DSP عالی.یعنی شما یه پروسسور با کیفیت هم همراه پخشت داری.ضمنا طراحی شده برای استیج 4
سلام دوستان
کسی میتونه یه مقایسه بین این دو تا آمپ انجام بده معایب و محاسن جفتشو بیادبگه؟
Alipine PDX-4.100 و Rockford fosgate power t600-4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من روی 206 از سال 82 این سیستم دارم یه جفت pioneer 6975 v1 یه دونه sub 305 pioneer آمپیلی boschmann 600w پخشم 4050 pioneer میخواستم ییینم واسه درب جلو کامپ نصب کنم یا بلندگو (یکی پیشنهاد داد 1675 pioneer نظر شما چیه) دوم فک کنم احتیاج به اضافه یا خرید آمپلی جدید باشه ( آیا اینکه آمپلی مونو چی احتیاج به اون هست) و در آخر خازن رو هم اگر لازم هست راهنمایی کنید ممنوک
سلام دوستان ببخشید نحوه صحیح نصب آمپ به چه صورت هست که توی سیستم نویز نیوفته؟ آخه من باید پشت صندلی عقب نصب کنم که فلزی هست و ی بار که نصب کردم یه نویز بدی تو سیستمم افتاد. چیکار کنم به نظرتون؟
سلام خدمت آقا حمید گل،عزیز...ضمن تشکر از راهنماییهاتون...
من ماشینم ۲۰۶ هست، و بودجه هم حدود ۱۲۰۰-۱۳۰۰...حالا میخواستم یه سیستم بم پیشنهاد بدید که کیفیت صدای خوب و همینطور بیس خوبی بهم بده...کوبش هم داشته باشه یه مقدار، یعنی کوبشش حس بشه قشنگ، همینطور صدا زیاد بم نباشه، از طرفی انقدر تیز هم نباشه که گوش رو توی ولومهای بالا اذیت کنه...حالا با این تفاسیر شما بین این باندها کدوم رو پیشنهاد میدید: جی بی ال 696سنگی ، هرتز hcx690 و هلیکسe69x....اینو هم بگم من یه بلندگو میخوام که هم کیفیت صدا و هم بیس و پرتاب صدا رو با هم در کنار هم بهم بده ولی کیفیت مهمتره...لطفا هر باندی رو پیشنهاد دادید،آمپلی فایری که کامل صداشو دراره رو هم بگید...اگر هم سیستم ترکیبی مد نظر دارید اون رو هم بگید فقط ساب اصلا نمیخوام ببندم...
بلندگوی قبلیمم کنوود ۶۹۷۰ie بوده و بدک نبود کوبشش ولی کیفت صداش جالب نبود.این لینکش هست:
اینم بگم که نمیخوام کوبش آنچنانی داشته باشه...درمورد باند هلیکسe69x خیلی تعریف شنیدم که کیفیت داره اما شنیدم بیس نداره به خاطر همین دو دل شدم...آقا حمید لطفا اگر سیستمیو که پیشنهاد میدی،خودتم داری یه قیمت بهم بده که از خودت بردارم اگر قسمت شد...
نظرت راجب به این گزینه هم بگی ممنون میشم،اینکه بیام برای کم بودن بیس و پرتاب هلیکس،دو جفت ازش ببندم...به نظرت جوابمو میده؟ و راضیم میکنه؟
شرمنده انقدر سوال پرسیدم،ممنون میشم کامل راهنماییم کنی داداش چون من اولین پستم توی این بخش هست و تازه با شما آشنا شدم...
ممنون از راهنماییت، راستی پخش روهم میخوام ۷۰۵۶ کنوود بردارم...
Sent From My Nexus 5
Last edited by maziar_1939; 14-06-2015 at 11:13.
سلام
هر دو جزو آمپلیفایرهای خوب هستند.
راکفورد کلاس AB و آلپاین کلاس D .اگر برای مصرف Sound Quality میخواهید برگ برنده با راکفورد هست.ضمنا کراس اوورهای راکفورد با شیب 24dB/Octave فرکانسها رو کات میکنند ولی آلپاین با شیب 12
راکفورد همیشه توانی که اعلام میکنه کمتر از توانی هست که در عمل خروجی میده.یعنی روی 4 اهم حد اقل 115 وات خروجی میده که حسن محسوب میشه.در حالت بریج هم باز راکفورد قویتره.
آلپاین با توجه به اینکه فیلتر HPFش از 30Hz کات میکنه برای باکسهای پورتد مناسبتره و به نوعی یه فیلتر ساب سونیک محسوب میشه که با عنایت به کلاس D بودن برای این کار مناسبه.ولی خب توان بریجش پائینه و سابهای 8 و 10 اینچ سبک رو میشه باهاش درایو کرد.
سلام
من پیشنهادم کوکاسیال هلیکس E6X هست.بدون آمپلیفایر هم درایو میشه.
اگر 6975 هاتون قدیمی و اصل هستند(که فکر کنم باشن) آمپی که براشون بستی در حقشون اجحاف کردی.شما باید 130 وات به این طفلکیها توان بدی تا متوجه بشی چی داری.
سلام
باید با یه تخته MDF که آمپلیفایر رو روش نصب کردی به پشت صندلی پسچ کمنی نه خود آمپ رو مستقیم.البته موردی هم نداره شما احتمالا بی احتیاطی کردین و یکی از سیمهای RCA در حال روشن بودن سیستم رو یا خازج و یا وارد کانکتورش کردی و یا به بدنه متصل کردی.وگرنه نویز نمی افته
در هر صورت بهتره از MDF استفاده کنید.
سلام ممنونم از محبت شماخیلی خوشحالم که به این بخش اعتماد کردین و امیدورام بتونم خدمتی کوچک براتون کرده باشم.
ماشاءالله شما همه چیز رو با هم میخواهید ولی به کمبود بودجتون توجهی نکردین
E69 یه اسپیکر کیفیتی هست و نه قدرتی.ضمنا با توجه به ماشین شما کلا اسپیکرهای بیضی خیلی خوب اون Performance که باید رو ندارن.
بهتره از یه سیستم تک استیجی با ساب ووفر استفاده بشه. که ظاهرا نمیخواهید ساب نصب کنید.چرا؟یه ساب 8 باکس خیلی کوچکی داره اگر مشکلتون فضا گیر بودن باکسه
یه سر به این قسمت بزنید.سیستم آقا پوریا رو ملاحظه بفرمائید.ایشون اول قرار نبود ساتب نصب کنه و بودجشون هم حدود شما بود اما...
اگر باز هم با نصب ساب مشکل دارید چاره ای نیست باید برای جبران حجم بیس دو جفت E69 نصب کنید تا میزان dB افزایش پیدا کنه و کیفیت هم از دست نره.ولی خب باز وجود یه آمپلیفایر خوب که حد اقل 630-40 براتون هزینه در بر داره کاملا احساس میشه.
باز هم عرض می کنم بودجتون رو باید افزایش بدین.با این بودجه شک نکنید هر چی نصب کنیدبعدا پشیمان شده و تعویض خواهید کرد و دوباره هزینه و....
ملاحظه بفرمائید من درخدمتتون هستم.
این کلاریون هم dsp داره خودش حمید آقا نتورک و همه چیز هم داره ولی دودلم یکی p99 یه چیزایی اضافه داره خوشم میاد ازش یکی هم اینکه میگم بجاش پولو بزارم قطعات رو که رد کردم بهتر جایگزین کنم نمیدونم یکی هم نیس نجاتم بده![]()
ممنون از راهنمایی و اطلاعاتت آقا حمید گل،
ببین من هم به خاطر کمبود جا ۲۰۶ هست هم اینکه نمیخواستم کوبش زیادی داشته باشم که خیلی جلب توجه کنه...ولی اینی که الان توی سیستم آقا پویا دیدم به نظر چیز جمع و جوری میادش...کوبشش در حد معقول هست؟کیفیتش چطوره خوبه؟ و همینطور قیمتش،برندشم که هلیکس هست باید قاعدتا کیفیت بالایی داشته باشه...از این سابا نیست که اهنگو زیاد میکنی صدای خواننده توی کوبش گم و گور میشه
حالا اگر بخوام همین ساب رو ببندم با چه باند و آمپی که ته صدای جفتشو دراره پیشنهاد میدی؟
راستی برای پخش هم میتونم بیام x400یا x700 کنوود بردارم که به جاش بتونم بقیه پول رو خرج چیزای دیگه کنم...ولی لامصب7056 ،۱۳ تا اکوالیزر داره برای تنظیم صدا...خودت نظرت راجب به پخش چیه؟
راستی آمپی که بتونه ۲جفت باند هلیکسe69 رو کامل ساپورت کنه هم معرفی کن، دمت گرم داش حمید...
Sent From My Nexus 5
Last edited by maziar_1939; 14-06-2015 at 12:20.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)