مشخصات کامل + دلایل انصراف روبه 2020 باید فکس کنی!
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشخصات کامل + دلایل انصراف روبه 2020 باید فکس کنی!
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
اندیشه-256 نامحدود-پورت مخابرات
امروز چرا اینجوری شده
از سرور داخلی پینگ میگیرم loss رو 2 درصد یا کمتر هست (مثلا بازه زمانی دو دقیقه) اما امان از سرور خارجی مثلا گوگل یا اکسپرس لیچ ، تو همین بازه loss رو 11 یا 14 درصد هست از بس تایم اوت داره. به همین علت سرعت دانلودم از سرورهای خارجی بالاتر از 10 کیلو نمیره ولی سرور داخلی تا 50 یا 60 کیلو هم دانلود می تونم بکنم.
مال شما هم همین طوره؟
![]()
من پورت اندیشه دارم خوبه ... ( خوب یعنی مثل همیشه گند)
چرا یه مدت این شماره ی شرکت اندیشه همش میگیری ، اشغاله.صبح و عصر و شب نداره![]()
چون جوابی ندارن بدن !
چه زود 3 ماه گذشت!
خوش به حالت جمع کردی رفتی!
زنگ زدم شرکت یه مشت بارشون کردم، بعد میگه زنگ بزن بخش تمدید سرویس، سرویست رو به محدود تغییر بده، زنگ زدم بخش تمدید، میگه این سرویسی که الان داری رو باید بسوزونی یه محدود دیگه بخری!
شما از hiweb سرویس داری؟
ولشون کن
کلا انتظار زیادی ازشون نداشته باش
درکت میکنم
1 ماه اونجا بودم عذاب کشیدم از دست پشتیبانیش![]()
سلام دوستان من از شاتل سرویس 128 نامحدود رو گرفتم حجم دانلود من خیلی زیاده بازی دانلود میکنم میخوام شرکتم رو عوض کنم
کسی میدونه سرعت دانلود hiweb در بازه رایگان سرویس 1024 / 768 3 گیگ چقدره؟ چه حجمی میشه دانلود کرد؟
و اینکه مخابرات رشت سرویس 2048 دانلود رایگان شبانه داره ؟از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
اخه تو سایتش چیزی ننوشته به شماره 2020 هم زنگ میزنم اپراتور قاطی میکنه یهو ساکت میشه![]()
Last edited by ashoob72; 11-09-2013 at 11:32.
سلام .دوستان میخواستم بدونم سرعت دانلود شبانه مخابرات 2048 چقدره اصلا دانلود شبانه رایگان داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)