آخرین افشاگری های مایلی کهن
سایت گل - این خلاصه ایست از حرفهای محمد مایلی کهن که دیروز بعد از جلسه کمیته انضباطی به زبان آورد.او که ظاهرا از توجه روزنامه های ورزشی به جملات جنجالی و زردش احساس خوبی دارد، دوباره در ژست چه گوارا خود را به عنوان منادی پاکی فوتبال معرفی کرد وبقیه را فاسد و ناپاک... او مستقیما به فیروز کریمی و باشگاه استقلال اتهامات سنگینی وارد کرده است که اگر دادستانی در فوتبال ایران وجود داشته باشد باید جنجالی ترین دادگاه تاریخ فوتبال ایران را تشکیل دهد.بخوانید:
*من امروز صحبتهايم را انجام دادم و مداركي را كه درباره صحبتهايم داشتم به كميته انضباطي ارائه كردم. بازيكناني كه زير نظر من و فيروز كريمي كار كرنند همه آنها در قيد حيات هستند و ميتوانند بگويند چه كارهايي با آنها انجام شده است. آن بازيكنان ميگويند اگر به حرف هايشان گوش نميكرديم به ما ميگفتند ساكت را بردار و برو.
* براي تمام حرف هايم شاهد زنده دارم. حتي درباره فينال جام حذفي فصل گذشته كه بين استقلال و پگاه انجام شد صحبتهايي را مطرح كردم؛ اينكه با چه كساني تماس گرفته شد و چه صحبت هايي ميان آنها رد و بدل شد. آدرس تمام آنها را به كميته انضباطي دادم.
* از محروميت نميترسم بلكه ميخواهم از فوتبال لذت ببرم. لزومي هم ندارد براي اينكه در فوتبال پاك باشم، حتما در ميدان حضور داشته باشم. من دوسال بيرون از فوتبال بودم.
*علی مولايي که درباره دوپینگ حرفهایش را پس گرفت ،جوان است و به پول فوتبال نياز دارد اما من نگران نيستم كه نانم را قطع كنند. او صحبتهايي را در يكي از روزنامهها مطرح كرد و سپس حرف هايش را پس گرفت اما من تا زماني كه زندهام حقايق را ميگويم؛ مگر اينكه من را بكشند.
* در مدت 15 روزي كه سرمربي تيم ملي بودم جزء به جزء حرفهایم با مسئولان فدراسیون را نوشتهام و ميخواهم كتابي در مورد سرمربيگري 15 روزه ام در تيم ملي منتشر كنم و عوايد آن را هم به امور خيريه ميدهم.
*پارسال مدير شركت مس به من پيشنهاد داد به عنوان مديرعامل باشگاه مس فعاليتم را آغاز كنم. من به ايشان گفتم شما تيم خود را بستهايد و تيم خوبي هم هست و سرمربي داريد كه ميتوانيد نتيجه بگيرد؛ بنابراين نميآيم اما ايشان گفت شما بيا مديرعامل و سرمربي ما شو. او گفت 200 -300 ميليون تومان هم به من پول ميدادند اما من باز هم قبول نكردم.
* بيانيه شماره 3 من هم آماده است با اين عنوان "عصر به خير آقايان " كه منظورم مسئولان فدراسيون فوتبال است. به نظرم مشروعيت فدراسيون فوتبال زير سئوال است. علي كفاشيان چگونه رئيس فدراسيون فوتبال شد؟ در انتخابات يك نفره. در ديدار سايپا و استقلال دو پروژه طراحي شده بود. پروژه اول اينكه تيم من اگر 5 گل خورد؛ عليه مربي تيم ملي شعار دهند و بگويند اين مربي بيعرضه است و اگر نتوانستند تيم مرا ببرند عليه خانوادهام شعار بدهند كه در نهايت هم همين گونه شد.
* من در بازی استقلال و سایپا زمانی که مورد توهین قرار گرفتم اشتباه کردم که آزادي را به آتش نكشيدم و كاسه صبرم لبريز نشد...اما دو روز بعد با وجود تمام اهانتهايي كه به من شد، باشگاه استقلال عليه من بيانيه صادر كرد و سرپرست اين تيم عليه من صحبت كرد. و سپس قلعهنويي در تلويزيون گفت اين آقا زياد اراجيف مي گويد. مگرمن چقدر مي توانم خويشتندار باشم؟