تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1805 از 2014 اولاول ... 8051305170517551795180118021803180418051806180718081809181518551905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,041 به 18,050 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آخرین افشاگری های مایلی کهن

سایت گل - این خلاصه ایست از حرفهای محمد مایلی کهن که دیروز بعد از جلسه کمیته انضباطی به زبان آورد.او که ظاهرا از توجه روزنامه های ورزشی به جملات جنجالی و زردش احساس خوبی دارد، دوباره در ژست چه گوارا خود را به عنوان منادی پاکی فوتبال معرفی کرد وبقیه را فاسد و ناپاک... او مستقیما به فیروز کریمی و باشگاه استقلال اتهامات سنگینی وارد کرده است که اگر دادستانی در فوتبال ایران وجود داشته باشد باید جنجالی ترین دادگاه تاریخ فوتبال ایران را تشکیل دهد.بخوانید:
    *من امروز صحبت‌هايم را انجام دادم و مداركي را كه درباره صحبت‌هايم داشتم به كميته انضباطي ارائه كردم. بازيكناني كه زير نظر من و فيروز كريمي كار كرنند همه آنها در قيد حيات هستند و مي‌توانند بگويند چه كارهايي با آنها انجام شده است. آن بازيكنان مي‌گويند اگر به حرف هايشان گوش نمي‌كرديم به ما مي‌گفتند ساكت را بردار و برو.
    * براي تمام حرف هايم شاهد زنده دارم. حتي درباره فينال جام حذفي فصل گذشته كه بين استقلال و پگاه انجام شد صحبت‌هايي را مطرح كردم؛ اينكه با چه كساني تماس گرفته شد و چه صحبت هايي ميان آنها رد و بدل شد. آدرس تمام آنها را به كميته انضباطي دادم.
    * از محروميت نمي‌ترسم بلكه مي‌خواهم از فوتبال لذت ببرم. لزومي هم ندارد براي اينكه در فوتبال پاك باشم، حتما در ميدان حضور داشته باشم. من دوسال بيرون از فوتبال بودم.
    *علی مولايي که درباره دوپینگ حرفهایش را پس گرفت ،جوان است و به پول فوتبال نياز دارد اما من نگران نيستم كه نانم را قطع كنند. او صحبت‌هايي را در يكي از روزنامه‌ها مطرح كرد و سپس حرف هايش را پس گرفت اما من تا زماني كه زنده‌ام حقايق را مي‌گويم؛ مگر اينكه من را بكشند.
    * در مدت 15 روزي كه سرمربي تيم ملي بودم جزء به جزء‌ حرفهایم با مسئولان فدراسیون را نوشته‌ام و مي‌خواهم كتابي در مورد سرمربيگري 15 روزه ام در تيم ملي منتشر كنم و عوايد آن را هم به امور خيريه مي‌دهم.
    *پارسال مدير شركت مس به من پيشنهاد داد به عنوان مديرعامل باشگاه مس فعاليتم را آغاز كنم. من به ايشان گفتم شما تيم خود را بسته‌ايد و تيم خوبي هم هست و سرمربي داريد كه مي‌توانيد نتيجه بگيرد؛ بنابراين نمي‌آيم اما ايشان گفت شما بيا مديرعامل و سرمربي ما شو. او گفت 200 -300 ميليون تومان هم به من پول مي‌دادند اما من باز هم قبول نكردم.
    * بيانيه شماره 3 من هم آماده است با اين عنوان "عصر به خير آقايان " كه منظورم مسئولان فدراسيون فوتبال است. به نظرم مشروعيت فدراسيون فوتبال زير سئوال است. علي كفاشيان چگونه رئيس فدراسيون فوتبال شد؟ در انتخابات يك نفره. در ديدار سايپا و استقلال دو پروژه طراحي شده بود. پروژه اول اينكه تيم من اگر 5 گل خورد؛ عليه مربي تيم ملي شعار دهند و بگويند اين مربي بي‌عرضه است و اگر نتوانستند تيم مرا ببرند عليه خانواده‌ام شعار بدهند كه در نهايت هم همين گونه شد.
    * من در بازی استقلال و سایپا زمانی که مورد توهین قرار گرفتم اشتباه کردم که آزادي را به آتش نكشيدم و كاسه صبرم لبريز نشد...اما دو روز بعد با وجود تمام اهانت‌هايي كه به من شد، باشگاه استقلال عليه من بيانيه صادر كرد و سرپرست اين تيم عليه من صحبت كرد. و سپس قلعه‌نويي در تلويزيون گفت اين آقا زياد اراجيف مي گويد. مگرمن چقدر مي توانم خويشتن‌دار باشم؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وووووواااااااااااااااییی خلیلی مصروم شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
    نگین تورو خدا

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا حاج مايلي گريه ام گرفت بس كن ديگه

ولي نمي دونم بابا تو ديگه چيكارت به مس

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

دریافت صحنه ضربه پنالتی آرش برهانی

کانون هواداران پرسپولیس : با توجه به درخواست مکرر هواداران عزیز صحنه پنالتی آرش برهانی در بازی با پیام خراسان در ویدئو گالری سایت قرار گرفت. برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اون صحنه که خودشو گول میزنه وجود نداره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

الشارجه با مربی جدید مقابل سرخپوشان

تونی الیویرا مربی پرتغالی باشگاه شارجه روز سه شنبه و بدنبال نتایج ضعیف این تیم اخراج شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و به نقل از پایگاه خبری AFC، شارجه نه در بازیهای لیگ امارات و نه در لیگ قهرمانان نتایج خوبی نگرفته و به همین دلیل باشگاه عبدول غدیر عبدول الوهاب عراقی را جانشین الیویرا کرده است.

شارجه که با شکست دمپو هند به لیگ قهرمانان راه پیدا کرد در گروه دوم با پرسپولیس همگروه شد اما جایی بهتر از پایین جدول پیدا نکرد.

پرسپولیس در اولین دیدار خود با این تیم 3-1 در آزادی برنده شد. بعد تیم اماراتی در سه بعدی هم بازنده شد تا بدون هیچ امتیازی تیم آخر شود.

شارجه که حریف هفته آینده پرسپولیس در لیگ قهرمانان است در لیگ امارات هم حال و روز خوشی ندارد و در هر سه بازی اخیر بازنده شده است. آنها با مجموع 10 باخت در بین دوازده تیم لیگ امارات با 18 امتیاز در رده هشتم هستند.

عبدول الوهاب مربی جدید شارجه قبل از اینکه تیمش میزبان پرسپولیس باشد در لیگ امارات برای اولین بار مقابل الاهلی روی نیمکت خواهد نشست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

نیكبخت: با جان و دل بازی می كنم، اما ناسزا می‌شنوم

هافبك تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با تمام وجود برای پرسپولیس بازی می‌كنم، اما نمی‌دانم چرا برخی هواداران به من ناسزا می‌گویند

علیرضا نیكبخت واحدی در گفت و گو با خبرگزاری فارس درباره شرایط پرسپولیس، شرایط خودش و فوتبال ایران صحبت كرد:

*لیگ هشتم را چگونه ارزیابی می‌كنی؟
    فصل خوبی بود و فوتبال ما نسبت به سال قبل پیشرفت‌ داشت اما هنوز هم برای رسیدن به شرایط ایده‌آل فاصله داریم.

*چرا هواداران پرسپولیس در فصل جاری با تو نامهربان از قبل بودند؟
    نمی‌دانم؛ از خودشان بپرسید. من برای پرسپولیس با جان و دل بازی كردم و همیشه تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس به كار برده ام چون این تیم را دوست دارم و مدیون آن هستم البته این كار هواداران اجحاف به بازیكنان است.

*هواداران حریف هم به تو توهین می‌كنند...
    بله؛ این موضوع متاسفانه در فوتبال ایران دیده می‌شود و هیچ كس در باشگاه‌هایی كه با نام فرهنگی هستند از این موضوع جلوگیری نمی‌كند.

*چه كسی باید جوابگو این مشكلات باشد؟
    نمی‌دانم اما تنها موضوعی را می‌توانم به عنوان یك بازیكن بازگو كنم این است كه این فحاشی برای اولین بار و یا آخرین بار در فوتبال ما رخ نمی دهد. عده ای به آرامی در حال جریان‌سازی علیه بعضی ها هستند. در این صورت فوتبال ما ضربه می‌خورد.

*عكس‌العمل شمادر قبال این رفتارها چیست؟
    اگر فردی به خانواده‌ شما 90 دقیقه‌ بی‌احترامی كند و با حرف‌هایی زشت؛ دنیا را مقابل چشمان شما به چرخش در آورد چه رفتای می‌كنید؟ خدا به ما قدرت داده است كه در قبال این موضوع عكس‌العمل نشان ندهیم؛ اما گاهی اوقات در قبال این كار سعی می‌كنم صبور باشم اب این حال در مسائل فنی شاید دچار مشكل شوم.

*پس هواداران را مقصر برخی اتفاقات ناخوشایند در ورزشگاه ها می‌دانید؟
    خیر؛ اما سئوال من این است كه تماشاگرنماها تا چه وقت می‌خواهند به این كار خود ادامه دهند و هر چه دلشان می‌خواهد علیه یك بازیكن بگویند. ما باید دنبال روزی باشیم كه سالم‌ترین جو برای ورزشگاه های فوتبال باشد.

*چرا این حاشیه‌ها بیشتر برای تو اتفاق می‌افتد؟
    من حاشیه‌ را دوست دارم اما جنجال را هرگز قبول ندارم. بازیكنان بزرگ دنیا نیز دچار این حواشی می‌شوند. این هم از شانس‌ من است كه بی‌احترامی نیز با این مسائل آمیخته شده است.

*آیا با فرهنگ‌سازی این مسئله درست می شود؟
    اصلا می‌دانیم فرهنگ‌سازی یعنی چه؟ این سئوالی است كه برای من در طول عمرم فوتبالی‌ام مطرح شده است. فرهن گسازی فقط شعار نیست بلكه به عمل نیاز دارد تا 30 هزار هوادار در یك ورزشگاه دنیا را برای یك بازیكن خراب نكند.

*پس تا به امروز در این امر موفق نبوده‌ایم؟
    من قاضی نیستم كه به این مورد جواب دهم اما فرهنگ‌سازی برای یك نفر فایده ندارد. به همین دلیل است كه می‌گویم هنوز نمی‌دانیم فرهنگ‌سازی یعنی چه.

*آیا به خشونت هم مانند حاشیه علاقه داری؟
    هرگز. تعصب طرفداران استقلال و پرسپولیس در همه جامعه دنیا وجود دارد. اگر بازی‌های اسپانیا و ایتالیا را دیده باشید مخصوصا در دربی‌ها درگیری‌هایی پیش می‌آید كه منجر به كشته شدن برخی از هواداران هم می شود.

*یعنی انتظار دارید در ایران هم همین اتفاق بیفتد؟
    اصلا این طور نیست. این مسائل جزیی از فوتبال است اما خدا را شكر كه در ایران كمتر از اروپا اتفاق می‌افتد. وقتی فیگو از بارسلونا با خاطرات درخشانش به رئال مادرید آمد هواداران با اشیاء مختلف او را بدرقه كردند و در دربی بلای بدی سر این بازیكن آوردند.

*بدترین خاطره ات در طول زندگی فوتبالی كدام بازی بود؟
    برای من این موضوع زیاد پیش آمده است. در یك بازی چند سال پیش در رشت به میدان رفتم و در كنار بازیكنان بزرگی بازی می‌كردم كه بهتر است اسم آنها نبرم اما بلایی با بی‌احترامی سر ما آورند كه آن روز فكر كردم كه چرا فوتبالیست شدم. به همین دلیل هرگز آن روز را فراموش نمی‌كنم و جزء خاطرات تلخ من است. غیر از من حتی به الگوهای فوتبالی من هم بی‌احترامی شد.

*چرا همان وقت با این موضوع برخورد نشد؟
    این موضوع را باید از كمیته انضباطی پرسید. متاسفانه آنقدر پیگیری نكرده‌ایم تا این كار به اینجا رسیده و تاثیر زیادی در فوتبال گذاشته است. شرایط طوری شده كه دیگر یك پدر دوست ندارد با فرزندانشان به ورزشگاه بیاید.

*پس چرا فوتبال ما با این همه مشكل نام حرفه‌ای را یدك می كشد؟
    چه چیز فوتبال ما واقعا حرفه‌ای است؛ زمین یا پول دادن به بازیكنان؟ من معتقدم فقط اسم حرفه‌ای روی فوتبال ما نقش بسته و فقط در حد حرف حرفه‌ای هستیم.در عمل به دنبال رفع مشكلات نیستیم اما در حرف‌ می‌خواهیم خود را جزء بهترین‌ها بدانیم. البته در این راه تلاش‌های زیادی شده ولی نمی‌دانم چرا بدون نتیجه مانده است.

*نیكبخت سقف آرزوهای خود در فوتبال تا كجا می‌بینید؟
    تا جایی كه هر وقت فكر كنم موثر نیست، كفش‌هایش را آویزان كند.

*حرف پایانی؟
    خطاب من در این مصاحبه فقط به تماشاگرنماها بود؛ البته افرادی هستند كه عاشق تیم‌های خود هستند و 90 دقیقه بازیكنان را تشویق می‌كنند. من در پرسپولیس از این افراد زیاد می‌شناسم و خودم را مدیون آنها می‌دانم امیدوارم در پایان این فصل با تلاش زیاد جام حذفی را به آنها تقدیم كنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

* براي تمام حرف هايم شاهد زنده دارم. حتي درباره فينال جام حذفي فصل گذشته كه بين استقلال و پگاه انجام شد صحبت‌هايي را مطرح كردم؛ اينكه با چه كساني تماس گرفته شد و چه صحبت هايي ميان آنها رد و بدل شد. آدرس تمام آنها را به كميته انضباطي دادم.
    وقعا اگه یه همچین چیزی صحت داشته باشه پای خیلی ها میاد وسط

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دقیقا ! اگه این حرفایی که میزنه واقعی باشه (که به احتمال زیاد هست ) باید شاهد یکی از بزگترین رسوایی ها تو ورزش و مملکت و.. باشیم ! هر چند اینا جربزه ی فاش کردن واقعیت ها رو ندارن
    مگه قلعه نوعی نبود ؟ زرینچه اومد گفت تبانی و.. بعد خیلی راحت حرفشو پس گرفت و 2 میلیون هم جریمه شد ! یعنی چی آخه ؟ با آبروی یکی بازی کرده بعد 2 میلیون جریمه ؟!؟؟ اینا معلوم میکنه که پای کله گنده ها وسطه یعنی رئیس های اصلی .. که به هیچ وجه نمی زارن این چیزا لو بره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آخرین افشاگری های مایلی کهن

سایت گل - این خلاصه ایست از حرفهای محمد مایلی کهن که دیروز بعد از جلسه کمیته انضباطی به زبان آورد.او که ظاهرا از توجه روزنامه های ورزشی به جملات جنجالی و زردش احساس خوبی دارد، دوباره در ژست چه گوارا خود را به عنوان منادی پاکی فوتبال معرفی کرد وبقیه را فاسد و ناپاک... او مستقیما به فیروز کریمی و باشگاه استقلال اتهامات سنگینی وارد کرده است که اگر دادستانی در فوتبال ایران وجود داشته باشد باید جنجالی ترین دادگاه تاریخ فوتبال ایران را تشکیل دهد.بخوانید:
    *من امروز صحبت‌هايم را انجام دادم و مداركي را كه درباره صحبت‌هايم داشتم به كميته انضباطي ارائه كردم. بازيكناني كه زير نظر من و فيروز كريمي كار كرنند همه آنها در قيد حيات هستند و مي‌توانند بگويند چه كارهايي با آنها انجام شده است. آن بازيكنان مي‌گويند اگر به حرف هايشان گوش نمي‌كرديم به ما مي‌گفتند ساكت را بردار و برو.
    * از محروميت نمي‌ترسم بلكه مي‌خواهم از فوتبال لذت ببرم. لزومي هم ندارد براي اينكه در فوتبال پاك باشم، حتما در ميدان حضور داشته باشم. من دوسال بيرون از فوتبال بودم.
    *علی مولايي که درباره دوپینگ حرفهایش را پس گرفت ،جوان است و به پول فوتبال نياز دارد اما من نگران نيستم كه نانم را قطع كنند. او صحبت‌هايي را در يكي از روزنامه‌ها مطرح كرد و سپس حرف هايش را پس گرفت اما من تا زماني كه زنده‌ام حقايق را مي‌گويم؛ مگر اينكه من را بكشند.
    * در مدت 15 روزي كه سرمربي تيم ملي بودم جزء به جزء‌ حرفهایم با مسئولان فدراسیون را نوشته‌ام و مي‌خواهم كتابي در مورد سرمربيگري 15 روزه ام در تيم ملي منتشر كنم و عوايد آن را هم به امور خيريه مي‌دهم.
    *پارسال مدير شركت مس به من پيشنهاد داد به عنوان مديرعامل باشگاه مس فعاليتم را آغاز كنم. من به ايشان گفتم شما تيم خود را بسته‌ايد و تيم خوبي هم هست و سرمربي داريد كه مي‌توانيد نتيجه بگيرد؛ بنابراين نمي‌آيم اما ايشان گفت شما بيا مديرعامل و سرمربي ما شو. او گفت 200 -300 ميليون تومان هم به من پول مي‌دادند اما من باز هم قبول نكردم.
    * بيانيه شماره 3 من هم آماده است با اين عنوان "عصر به خير آقايان " كه منظورم مسئولان فدراسيون فوتبال است. به نظرم مشروعيت فدراسيون فوتبال زير سئوال است. علي كفاشيان چگونه رئيس فدراسيون فوتبال شد؟ در انتخابات يك نفره. در ديدار سايپا و استقلال دو پروژه طراحي شده بود. پروژه اول اينكه تيم من اگر 5 گل خورد؛ عليه مربي تيم ملي شعار دهند و بگويند اين مربي بي‌عرضه است و اگر نتوانستند تيم مرا ببرند عليه خانواده‌ام شعار بدهند كه در نهايت هم همين گونه شد.
    * من در بازی استقلال و سایپا زمانی که مورد توهین قرار گرفتم اشتباه کردم که آزادي را به آتش نكشيدم و كاسه صبرم لبريز نشد...اما دو روز بعد با وجود تمام اهانت‌هايي كه به من شد، باشگاه استقلال عليه من بيانيه صادر كرد و سرپرست اين تيم عليه من صحبت كرد. و سپس قلعه‌نويي در تلويزيون گفت اين آقا زياد اراجيف مي گويد. مگرمن چقدر مي توانم خويشتن‌دار باشم؟
    مطمئن باشید اگه نتونستن ساکتش کنن یه جوری سرش رو زیر اب می کنن

نوازی و زرینچه که زیاد طاقت نیاوردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •