اره بابا ماناماد رفتم یارو اصلا انگار گوسفند بود. یا از دوستش می پرسید یا تو سایت نگاه می کرد یا می رفت داخل کشو را نگاه می کرد اخر با قطعیت نگفت چی به چیه؟
ببین ما روی دیوار کی یادگاری می نویسیم
اینا هم بی تقصیرن , مقصر اصلی ساختمون دیتاست که فکر میکنه با گله گوسفند طرفه حتی حاضر نشده به نمایندگی های فروش بگه چه خبره![]()
Khz-2048-withfree
کسی جواب مارا رو نداد ؟
چه حالی داد
رفتم بازاز بزرگ 35 تا وای فای هکک کردم
یه 5 گیگی دانلود کردم
95 درصدشون شاتل داشتن![]()
اصلانه اكانت 5و10مگ پيدا ميشه نه نامحدود 512به بالا همش 128و256نامحدود محدود هم 2مگ. بالاتر نديدم مثل اينكه فقط افراد اين تاپيك 5و10مگ ميگرفتن
Last edited by farshad0123; 19-11-2014 at 02:34.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارزیابی اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارائهکنندگان برتر سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه تیر، مرداد و شهریور خبر داد.
غلامرضا داداشزاده گفت: از بین شرکتهای ارائهکننده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL)، شرکت انتقال دادههای آسیا تک، رتبه اول، شرکتهای پارسان لین ارتباطات و آریا رسانه تدبیر (شاتل) به طور مشترک رتبه دوم و داده گستر عصر نوین رتبه سوم را کسب کردند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با اشاره به اینکه قانونمندی، توسعه و اجرا، رعایت تعرفههای مصوب، کیفیت سرویس، پشتیبانی و بویژه رضایتمندی مشتریان از شاخصهای ارزیابی اپراتورهاست، افزود: در این ارزیابی شرکتهای پیشگامان توسعه ارتباطات، نداگستر صبا، عصر انتقال دادهها، انتقال دادههای رهام داتک، دادهپردازی فن آوا و شرکت مخابرات ایران به ترتیب رتبههای چهارم تا نهم را کسب کردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر بد برای کاربران فیبرنوری-->مخابرات خوزستان قراردادش را با اسیاتک به مدت یکسال دیگر تمدید کرد.
ترافیک به دوره بعد منتقل میشه.امروز برای خواهرم شارژ کردم ترافیک قبلی هم اومد روش
با سلام
اگه اشتباه نکنم بچه آبادان هستید درسته؟!
اگه هستید میشه بگید تو آبادان پایین ترین پینگ رو کدوم شرکت میده؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)