تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1804 از 3017 اولاول ... 804130417041754179418001801180218031804180518061807180818141854190423042804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,031 به 18,040 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ماناماد که از هیچی خبر نداشتن خودم 3 روز پیش بهشون گفتم که 5 و 10 شبانه نداره و تاکیید کردم 2 مگ به پایین دارن ولی انگار دقت نکردن به حرفام
    اگر رفتی لقمان حتما اینجا تست بزار

اره بابا ماناماد رفتم یارو اصلا انگار گوسفند بود. یا از دوستش می پرسید یا تو سایت نگاه می کرد یا می رفت داخل کشو را نگاه می کرد اخر با قطعیت نگفت چی به چیه؟

ببین ما روی دیوار کی یادگاری می نویسیم

3. 2 کاربر از THE VAIPER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اره بابا ماناماد رفتم یارو اصلا انگار گوسفند بود. یا از دوستش می پرسید یا تو سایت نگاه می کرد یا می رفت داخل کشو را نگاه می کرد اخر با قطعیت نگفت چی به چیه؟

ببین ما روی دیوار کی یادگاری می نویسیم
    اینا هم بی تقصیرن , مقصر اصلی ساختمون دیتاست که فکر میکنه با گله گوسفند طرفه حتی حاضر نشده به نمایندگی های فروش بگه چه خبره

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

Khz-2048-withfree

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اقا من فردا میخوام برم اون یکی خطمو از مخابرات سرویس بگیرم

کدوم نمایندگی ار همه بهتره ؟
    شبانه رایگان خیلی مهمه واسم و چه سرویسی بگیرم ؟

جواب بدید سریع
    کسی جواب مارا رو نداد ؟

چه حالی داد
    رفتم بازاز بزرگ 35 تا وای فای هکک کردم
    یه 5 گیگی دانلود کردم
    95 درصدشون شاتل داشتن

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اصلانه اكانت 5و10مگ پيدا ميشه نه نامحدود 512به بالا همش 128و256نامحدود محدود هم 2مگ. بالاتر نديدم مثل اينكه فقط افراد اين تاپيك 5و10مگ ميگرفتن
    Last edited by farshad0123; 19-11-2014 at 02:34.

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارزیابی اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارائه‌کنندگان برتر سرویس‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه تیر، مرداد و شهریور خبر داد.

غلامرضا داداش‌زاده گفت: از بین شرکتهای ارائه‌کننده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL)، شرکت انتقال داده‌های آسیا تک، رتبه اول، شرکتهای پارسان لین ارتباطات و آریا رسانه تدبیر (شاتل) به طور مشترک رتبه دوم و داده گستر عصر نوین رتبه سوم را کسب کردند.
    معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با اشاره به اینکه قانونمندی، توسعه و اجرا، رعایت تعرفه‌های مصوب، کیفیت سرویس، پشتیبانی و بویژه رضایتمندی مشتریان از شاخصهای ارزیابی اپراتورهاست، افزود: در این ارزیابی شرکتهای پیشگامان توسعه ارتباطات، نداگستر صبا، عصر انتقال داده‌ها، انتقال داده‌های رهام داتک، داده‌پردازی فن آوا و شرکت مخابرات ایران به ترتیب رتبه‌های چهارم تا نهم را کسب کردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

یه خبر بد برای کاربران فیبرنوری-->مخابرات خوزستان قراردادش را با اسیاتک به مدت یکسال دیگر تمدید کرد.

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

ترافیک به دوره بعد منتقل میشه.امروز برای خواهرم شارژ کردم ترافیک قبلی هم اومد روش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارزیابی اپراتورهای دارنده پروانه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارائه‌کنندگان برتر سرویس‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات در سه ماهه تیر، مرداد و شهریور خبر داد.

غلامرضا داداش‌زاده گفت: از بین شرکتهای ارائه‌کننده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL)، شرکت انتقال داده‌های آسیا تک، رتبه اول، شرکتهای پارسان لین ارتباطات و آریا رسانه تدبیر (شاتل) به طور مشترک رتبه دوم و داده گستر عصر نوین رتبه سوم را کسب کردند.
    معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری با اشاره به اینکه قانونمندی، توسعه و اجرا، رعایت تعرفه‌های مصوب، کیفیت سرویس، پشتیبانی و بویژه رضایتمندی مشتریان از شاخصهای ارزیابی اپراتورهاست، افزود: در این ارزیابی شرکتهای پیشگامان توسعه ارتباطات، نداگستر صبا، عصر انتقال داده‌ها، انتقال داده‌های رهام داتک، داده‌پردازی فن آوا و شرکت مخابرات ایران به ترتیب رتبه‌های چهارم تا نهم را کسب کردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام
    اگه اشتباه نکنم بچه آبادان هستید درسته؟!
    اگه هستید میشه بگید تو آبادان پایین ترین پینگ رو کدوم شرکت میده؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •