تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1804 از 4105 اولاول ... 804130417041754179418001801180218031804180518061807180818141854190423042804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,031 به 18,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من شنیدم 15 روز زودتر معلوم میشه کجا افتادی؟
    من شنیدم بیست روز قبل اعزام می تونی بری از نطام وظیفه شهرتون بپرسی کجا افتادی.بقیه دوستان که میگن برج 8 کجا افتادن هم همین کارو کردن

داره خودمونی میشه mahdimb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من در سال 89، مدت 8 ماه و 15 روز خدمت کردم که ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه. حالا میخوام بعد از فارغ التحصیلی ادامه خدمتم رو برم. یک موقعیتی برام پیش اومده که بتونم به عنوان امریه بقیه خدمتم رو در دانشگاه صنعتی مالک اشتر که وابسته به وزارت دفاع هست بگذرونم. محل قبلی خدمت من تیپ 65 نوهد واقع در افسریه بود (بغل پادگان 02). اون سالی که من اونجا بودم برخورد با لیسانسه ها بد نبود و شرایط مساعدی وجود داشت اما الان رو نمیدونم. به نظر شما پیگیر امریه باشم یا همون محل قبلی ادامه خدمت بدم؟

- اون زمان درجه لیسانسه ها، ستوان دومی بود، الان درجه ها رو پایین تر آوردن، درسته؟
    - حالا که باید ادامه خدمت رو برم، امتحانی چیزی داره، یکی از دوستام میگفت که ممکن هست یه امتحان کتبی و میدون تیر و... ازتون بگیرن، یا این که یه راست ما رو به یگان قبلی معرفی می کنن؟
    -خدمت من هم 21 ماه حساب می شه؟
    درجه ها كه كم نكردند و خدمت براي شما از ٢١ ماه حساب مي شه يعني شما ١٢ ماه و ١٥ روز خدمت خواهيد داشت.

Sent from my iPad using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد این که امریه رو پیگیر باشم یا همون یگان قبلی برم کسی نظری نداره؟
    Last edited by mahdimb; 07-10-2013 at 19:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    من در سال 89، مدت 8 ماه و 15 روز خدمت کردم که ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه. حالا میخوام بعد از فارغ التحصیلی ادامه خدمتم رو برم. یک موقعیتی برام پیش اومده که بتونم به عنوان امریه بقیه خدمتم رو در دانشگاه صنعتی مالک اشتر که وابسته به وزارت دفاع هست بگذرونم. محل قبلی خدمت من تیپ 65 نوهد واقع در افسریه بود (بغل پادگان 02). اون سالی که من اونجا بودم برخورد با لیسانسه ها بد نبود و شرایط مساعدی وجود داشت اما الان رو نمیدونم. به نظر شما پیگیر امریه باشم یا همون محل قبلی ادامه خدمت بدم؟

- اون زمان درجه لیسانسه ها، ستوان دومی بود، الان درجه ها رو پایین تر آوردن، درسته؟
    - حالا که باید ادامه خدمت رو برم، امتحانی چیزی داره، یکی از دوستام میگفت که ممکن هست یه امتحان کتبی و میدون تیر و... ازتون بگیرن، یا این که یه راست ما رو به یگان قبلی معرفی می کنن؟
    -خدمت من هم 21 ماه حساب می شه؟
    سلام
    درجه ها کم شده ، الان لیسانس ستوان 3 میشه و فوق لیسانس ستوان 2
    خدمت هم از 21 ماه حساب میشه

4. این کاربر از *momad* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

بچه ها یکی منو هم راهنمایی بکنه !!!

من متولد 4 آذر 73 هستم و الان تو دوره فراغت از تحصیلم .
    میخواستم کفالت مادرم رو بگیرم. شرایطم هم به شرح زیر است :

من پدرم در قید حیات هستند اما پیش ما زندگی نمیکند من تنها فرزند ذکور ایشان میباشم . من و مادرم تنها زندگی میکنیم ، مادرم هم بیمار است و نیاز به مراقبت داره و من تنها مراقب ایشان هستم ، میخواستم ببینم میتونم معافیت کفالت مادرم رو بگیرم یا خیر؟ با استشهاد محلی و اینا ؟
    البته مادرم دو فرزند ذکور دیگر هم دارند که آنها با ما زندگی نمیکند در یک شهر دیگه هستند وما هیچوقت با اونا رفت و امدی نداریم .

ممنون میشم راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    AnzalI

پيش فرض

بچه من واسه اول آبان آموزش افتادم بیگلری مشکین شهر.کسی آمار نداره چه جوریاست؟
    بعد یه سوال دیگه.چون افتادم نیروی انتظامی بعد از آموزشی تو کدوم قسمت بیفتم از همه بهتر و راحت تره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

7/20 پادگان ولیعصر اباده شیراز نبود ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بنده قرار بود که به عنوان سرباز پژوهشگر در سپاه خدمت کنم. تکمیلی هم ندارم. تاریخ اعزامم 1 آبان هست. توی برگه آبی که امروز پست آورد نوشته:
    سازمان به کار گیرنده: ستاد فرماندهی کل سپاه
    مرکز آموزش: سپاه-آموزشگاه شهید مدرس کرج
    اما چیزی با عنوان سرباز پژوهشگر اینا ننوشته. خواستم بپرسم چیه قضیه؟ چرا توی برگه ننوشته سرباز پژوهشگر؟ نکنه باید برم تهران و اقداماتی انجام بدم؟
    متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز پست برگ سفید رو آورد

نوشته
    سازمان بکارگیرنده : نزاجا 05 کرمان
    محل اعزام : شهرک آزمایش اصفهان ساعت 7 صبح

الان سوالم اینه که من اول آبان 7 صبح باید جلوی پادگان توی کرمان باشم ؟ یا اینکه برم همینجا توی اصفهان اونجا خودشون اعزام میکنن ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما باید بری همون شهرک ازمایش اصفهان از اونجا اعزامتون میکنن به پادگان.

11. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها یکی منو هم راهنمایی بکنه !!!

من متولد 4 آذر 73 هستم و الان تو دوره فراغت از تحصیلم .
    میخواستم کفالت مادرم رو بگیرم. شرایطم هم به شرح زیر است :

من پدرم در قید حیات هستند اما پیش ما زندگی نمیکند من تنها فرزند ذکور ایشان میباشم . من و مادرم تنها زندگی میکنیم ، مادرم هم بیمار است و نیاز به مراقبت داره و من تنها مراقب ایشان هستم ، میخواستم ببینم میتونم معافیت کفالت مادرم رو بگیرم یا خیر؟ با استشهاد محلی و اینا ؟
    البته مادرم دو فرزند ذکور دیگر هم دارند که آنها با ما زندگی نمیکند در یک شهر دیگه هستند وما هیچوقت با اونا رفت و امدی نداریم .

ممنون میشم راهنماییم کنید

دوست عزیز اول این که پدر و مادرتون باید از همدیگر رسما طلاق گرفته باشند و به صرف جدا زندگی کردن در شمول این قانون قرار نمیگیرند
    شما گفتید تنها فرزند ذکور ایشان میباشید و سپس فرموردید فرزندان ذکور دیگری هم دارند
    توجه کنید درصورت داشتن فرزند ذکور بالای 18 سال حتی اگر خارج کشور هم باشند به شما معافیت تعلق نخواهد گرفت ..

کفالت مادر

معافيت کفالت مادر فاقد همسر
    براساس قانون مشمولین دارای شرایط زیر می توانند درخواست معافیت کفالت برای مادر خود بنماید.
    شرایط مکفول (مادر)
    - مادر، بیوه یا مطلقه باشد.
    - مادر پسر دیگری که بالای 18 سال باشد نداشته باشد (مگر آنکه این فرزند توانائی کفالت نداشته باشد).
    شرایط کفیل (مشمول)
    - براساس قانون به درخواست کفالت مشمولانی رسیدگی می شود که غیبت نداشته باشند مگر آن که در موقع احضار و در طول مدت غیبت و مدت رسیدگی دارای شروط معافیت کفالت و مشغول به تحصیل بوده باشند.

13. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •