من شنیدم بیست روز قبل اعزام می تونی بری از نطام وظیفه شهرتون بپرسی کجا افتادی.بقیه دوستان که میگن برج 8 کجا افتادن هم همین کارو کردن
من شنیدم بیست روز قبل اعزام می تونی بری از نطام وظیفه شهرتون بپرسی کجا افتادی.بقیه دوستان که میگن برج 8 کجا افتادن هم همین کارو کردن
در مورد این که امریه رو پیگیر باشم یا همون یگان قبلی برم کسی نظری نداره؟![]()
Last edited by mahdimb; 07-10-2013 at 19:01.
سلام
درجه ها کم شده ، الان لیسانس ستوان 3 میشه و فوق لیسانس ستوان 2
خدمت هم از 21 ماه حساب میشه
بچه ها یکی منو هم راهنمایی بکنه !!!
من متولد 4 آذر 73 هستم و الان تو دوره فراغت از تحصیلم .
میخواستم کفالت مادرم رو بگیرم. شرایطم هم به شرح زیر است :
من پدرم در قید حیات هستند اما پیش ما زندگی نمیکند من تنها فرزند ذکور ایشان میباشم . من و مادرم تنها زندگی میکنیم ، مادرم هم بیمار است و نیاز به مراقبت داره و من تنها مراقب ایشان هستم ، میخواستم ببینم میتونم معافیت کفالت مادرم رو بگیرم یا خیر؟ با استشهاد محلی و اینا ؟
البته مادرم دو فرزند ذکور دیگر هم دارند که آنها با ما زندگی نمیکند در یک شهر دیگه هستند وما هیچوقت با اونا رفت و امدی نداریم .
ممنون میشم راهنماییم کنید
بچه من واسه اول آبان آموزش افتادم بیگلری مشکین شهر.کسی آمار نداره چه جوریاست؟
بعد یه سوال دیگه.چون افتادم نیروی انتظامی بعد از آموزشی تو کدوم قسمت بیفتم از همه بهتر و راحت تره؟
7/20 پادگان ولیعصر اباده شیراز نبود ؟؟![]()
با سلام خدمت دوستان
بنده قرار بود که به عنوان سرباز پژوهشگر در سپاه خدمت کنم. تکمیلی هم ندارم. تاریخ اعزامم 1 آبان هست. توی برگه آبی که امروز پست آورد نوشته:
سازمان به کار گیرنده: ستاد فرماندهی کل سپاه
مرکز آموزش: سپاه-آموزشگاه شهید مدرس کرج
اما چیزی با عنوان سرباز پژوهشگر اینا ننوشته. خواستم بپرسم چیه قضیه؟ چرا توی برگه ننوشته سرباز پژوهشگر؟ نکنه باید برم تهران و اقداماتی انجام بدم؟
متشکرم
امروز پست برگ سفید رو آورد
نوشته
سازمان بکارگیرنده : نزاجا 05 کرمان
محل اعزام : شهرک آزمایش اصفهان ساعت 7 صبح
الان سوالم اینه که من اول آبان 7 صبح باید جلوی پادگان توی کرمان باشم ؟ یا اینکه برم همینجا توی اصفهان اونجا خودشون اعزام میکنن ؟؟؟
شما باید بری همون شهرک ازمایش اصفهان از اونجا اعزامتون میکنن به پادگان.
دوست عزیز اول این که پدر و مادرتون باید از همدیگر رسما طلاق گرفته باشند و به صرف جدا زندگی کردن در شمول این قانون قرار نمیگیرند
شما گفتید تنها فرزند ذکور ایشان میباشید و سپس فرموردید فرزندان ذکور دیگری هم دارند
توجه کنید درصورت داشتن فرزند ذکور بالای 18 سال حتی اگر خارج کشور هم باشند به شما معافیت تعلق نخواهد گرفت ..
کفالت مادر
معافيت کفالت مادر فاقد همسر
براساس قانون مشمولین دارای شرایط زیر می توانند درخواست معافیت کفالت برای مادر خود بنماید.
شرایط مکفول (مادر)
- مادر، بیوه یا مطلقه باشد.
- مادر پسر دیگری که بالای 18 سال باشد نداشته باشد (مگر آنکه این فرزند توانائی کفالت نداشته باشد).
شرایط کفیل (مشمول)
- براساس قانون به درخواست کفالت مشمولانی رسیدگی می شود که غیبت نداشته باشند مگر آن که در موقع احضار و در طول مدت غیبت و مدت رسیدگی دارای شروط معافیت کفالت و مشغول به تحصیل بوده باشند.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)