دیشب که شاهکار بود
من کلا 300 مگ دانلود داشتم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه خوب باز حداقل از من که 250 مگ دانلود کردم بهتره البته نگران نباش یا روشی رو که استاد اختراع کرده بلد نیستی یا اصولا پهنای باند کم آوردند.
تقریبا سرعت شما 14.2 بوده.
ولی برای من با روش دیسکانکت خوب بود
البته روش رو که دوستان کشف کردن ، ما هم تعمیمش دادیم
ما انگشت کوچیکه دوستان حرفه ای و باسابقه تایپیک هم نمیشیم
علی الاصول ادعای استادی هم نداریم!
بعضی از دوستان تصور میکنن که میتونن ما رو به هیئت علمی تبدیل کنند و بعد بکوبند زمین!
ضمنا:
نه اینکه کم آوردن!!پهنای باندو کم کرده!
امیدوارم شاتل به خودش بیاد!
شاتل دزد ، شاتل دزد!
Last edited by Mahdi.p30; 06-03-2010 at 11:53.
استاد شکسته نفسی می فرمایید .
پس شما هم به این نتیجه رسیدی شاتل دزده
استاد چرا پستهاتون رو ویرایش می کنید درست نیست شما توی سمینار جلوی دکتر شریفی همونی که به شما مغاطله رو یاد داد منمن کنید آخه اونجا ویرایش نداره.
به کاربرا روش پیوستن به هیئت المی رو یاد بدهید.
Last edited by sei_pm; 06-03-2010 at 12:15.
بچه ها بگذریم از سرعت کم و غیره....برا عید شاتل برنامه ای نداره ؟ مثل سال گذشته ؟
یعنی شما به همون 13 روز عید قانع هستید؟
اقا این دیسکانکت کردن متوالی هم خوبها!!!
ولی یه مشکلی دارم اینه که همیشه که disable میشه و دوباره enable سرعت بالا نمیره.
در واقع عشقیه.هر وقت دلش بخواد بعد از disable شدن سرعت می ره بالا هر وقت هم نخواد نمیره بالا.
یه سوال دیگه دارم.چرا اینایی که تو این شرکتای isp کار میکنند این قدر فامیلیاشون عجیب قریبه.
به پارس انلاین زنگ میزنی طرف خودشو معرفی میکنه ولی بعدش که بخوای اسم طرفو بگی حتی نمیتونی اسمشو تلفظ کنی.
خوب خوبه شاکیا داره بیشتر می شه یکم شاتل خلوت بشه بد نیست اوضاع من که از اولش نسبتا خوب بوده من اینجا شرکت دیگه ای را می شناسم که یه جا سرعتش 60 کیلو بر ثانیه هست یه جا گوگل را هم به زور باز می کنه پس می شه گفت فقط شاتل اینجوری نیست
شاتل خوب، شاتل خوب![]()
برای چندمین بار خیر! اکو 512- اصفهان.
پس میخوای مادم العمر 512 با حجم نامحدود بدن؟ بابا همون یه هفته ای هم که پارسال نامحدود عیدی دادن، هاردمون ترکید!![]()
دوستان یه راه دیگه کانکت دیسکانت شدن رو بگید اون راه task scheduler یه دفعه عمل میکنه یه دفعه نه
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)