اصلا امکان نداره.اینجوری خوابمون نمیبرهدوستان دارن کجا حجم باقیماندشون رو نگاه میکنن؟من هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اصلا امکان نداره.اینجوری خوابمون نمیبرهدوستان دارن کجا حجم باقیماندشون رو نگاه میکنن؟من هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
حجمو که به بایت نوشتن برا خودمونم بهتره...دقیق دقیق میشه....
تعرفه ها هم قطعا" عوض میشن .....
اینترانتم کلا" یه اسم گلمبه سلمبه داره....ما تو دفتر خطشو داریم کلا" برا اداره برق استفاده میکنیمش.....(استفاده ی دیگه ای نداره...)
بقیه استان ها که همارا ندارن....همارا مال آقای جمیل زاده ی تبریز هست....از اول تا الان...اولا کار سخت افزاری و بعد ها رو نرم افزارو اینترنت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بغلو نگا کن....
==================
دوستان من رفتم بخوابم ..... صب نیام ببینم این صفحه 1804 شده 1810 هااااااااااااااااااا.......(رحم کنین به چشمای ما.....)
Last edited by Altairezio; 16-03-2014 at 23:29.
میدونم اونا همارا ندارن ولی واسه سایر استان ها هم مثل مال ما بود
یعنی مخابرات با یه شرکت محلی قرارداد داشت
راستی اون امتیازا هم پریدن دیگه خبری از حجم هدیه نیست![]()
حجم باقیمونده هم جم نمیخوره![]()
اولا که اووووووووه بابا چشم ترکید از بس کلی پست خوندم تو این همه تاپیک که از دیشب تا الان ندیده بودم
در ضمن اون احتمال کمتر تو بیشتر موارد پدر آدم رو در میاره !!! مثل درصد سوختگی اونجای آدم تو پزشکی هست که با اینکه درصد خیلی کمی داره ولی ......
دست منو شما نیست
الان مثلا حسین بیاد چه غلطی میکنه !!! همین امروز که SMS برام اومد داشتم فکر میکردم که بهتر میشه اوضاع ولی الان پست ها رو خوندم همه چی تبدیل به یه علامت سوال شدکه آیا همین 128 نامحدود رو بچسبم یا تبدیل کنم به سرویس مگا ؟
اوغول بیز سنه تای بکار دیریخ کی !!!
امروز صبح تو غذاخوری پدرم در اومد(صبح کار -شب کار
نصف شب اینترنت
)
من تو عمرم فقط یه بار امتیازم به حدی رسید که باید بهم هدیه میدادن ولی اون رو هم ندادن![]()
چرا برا من SMS نیومده؟![]()
برای من ظهر اومد
اخه تبعیض تا کی؟؟ نه واقعا تا کی
=============================
ای لامصب کاش این پینگ داخلی مخابرات درست شه !!!
اه لامصب همه چیش خوبه ها فقط این پینگ داخلی 40 رو اعصاب منه![]()
Last edited by fanoostalaei; 17-03-2014 at 00:24.
4 صفحه در عرض یک روز؟ برید دعا کنید که این اقدام در راساتای طرحی بلند مدت تر برای ملی کردن اینترنت نباشه
وگرنه شبانه باید نوحه و مسجد و فیلم های داخلی دانلود کنید
حجم منم 400 مگ بیشتر شده !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)