سلام دوستان یه امپلی سونی کارکرده مدل xm-zr4a یکی از دوستانم داره بهم قیمت داده 250هزار تومان میخواستم ببینم ایا این امپلی با این قدرت ارزش خرید داره و اینکه ایا توان این رو داره که کاپا 11 رو که روی 2 اهم 110 وات ار ام اس داره رو پر کنه
سلام دوستان یه امپلی سونی کارکرده مدل xm-zr4a یکی از دوستانم داره بهم قیمت داده 250هزار تومان میخواستم ببینم ایا این امپلی با این قدرت ارزش خرید داره و اینکه ایا توان این رو داره که کاپا 11 رو که روی 2 اهم 110 وات ار ام اس داره رو پر کنه
مرسی آقا حمید ایشالا 150سال زنده باشی
امکان داره وقتی موجود شد یک پیام برای من ارسال کنید؟
یک سوالم اینکه 206 وی 20 مدل90 اگه بخواد دربهای عقب باند بزاره باید سیم کشی بشه یا اینکه سیم کشی داره؟در کل کار سختیه؟
سلام
اگر کارتن داره و تمیز و بدون تعمیر هست بله ارزش داره.بله میتونید کاپا رو ببندید باهاش.
سلام قربتون شما هم زنده باشی وسر حال.چشم حتما
اگر قبلا تو درها اسپیکر فابریک بوده که سم اسپیکر دارهو ولی اگر خواستین اسپیکر جداگانه نصب کنید بهتره کابل اسپیکر موجود رو با کابل خوب تعویض کنید.
سلام حمید اقا میخواستم بدونم پایونر p80rs تمیزبدون کارتن با تمام متعلقاتش 370 ارزش خرید داره که براش یه ub100 هم تهیه کرد؟
دوست عزیز شما به فرض این را 370 بخری(البته به نظر من ضبط بدون فلش بیشتر 200 حداکثر ارزش خرید ندارد)
+ یو بی 100 = 400 مغازه دار من دیدم 500 هم میفروشه(تازه یو بی 100 همه فلش ها را نمی خونه مخصوصا فلش های 8 گیگ را نمی خونه )
سرجمع میشه 770 تومان
خب عزیز با این پول میتونی یک 80 پی آر اس دست دو بخری هم فلش دار و هم سیدی و تمام امکانات حرفه ای سیستم را دارد و خروجی بسیار خوبی دارد.
شما با 500 تومان هم میتونی 7056 کنوود که یکی از پخش های حرفه ای هست را بخری .
موفق باشید
Last edited by Die_evil; 12-06-2015 at 19:21.
سلام کسی راجب تعمیر آمپلی فایر سر در میاره!
موضوع از این قراره ما یه آمپلی گرفتیم 4کانال بستیم رو ماشین اول روشن شد بعد خواستیم ازش خروجی بگیریم دیدم خروجی نمیده بعد برق رو از سر باتری جدا کردم فردا که خواستم وصل کنم دیدم روشن نمیشه بردم سیستمی گفت سوخته به نظر شما از چی میتونه باشه و اینکه کدوم یکی از قطعاتش رفته!
درووود
آقا حمید گل !♥ احوالاتــــــ ؟
آقا حمید به سلامتی دیگه همه وسایل دارن کم کم فروش میرن !
مشکل سربازی هم داشتم که فعلاً حل شد !
ایشاللا ماشین رو تا آخر این سال به 206 یا 315 ام وی ام ارتقا میدم !
برا ماشین جدید هم لاک پشتی وار میخوام سیستم جمع کنم ! لاک پشتی وار !
یونیت رو که حتماً از آلپاین برمیدارم !
برا کامپ تو پراید تک استیج رو امتحان کردم و خیلی راضی بودم ازش !
نظر شما چیه حمید جان درباره تک استیجی ؟
کامپ 1652 راکفورد یا سری rs ، hx یا سری های متوسط گلیدن میتونه راضی نگه داره منو ؟ از لحاظ حجم و کیفیت ؟
ایشاللا درباره کامپ به جمع بندی برسیم و بعد الباقی مصالح !
البته خرید هم میمونه برا بعد شهریور !
یاعلیـ♥
Last edited by aiza1372; 13-06-2015 at 00:17.
سلام
دوست عزیز لطفا سوال خودتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطرح کنید
سلام مخلصم
خب به سلامتی.
بله با تک استیج (جلو+ساب) موافقم.راکفورد نه ولی SQX165 رو شدیدا پیشنهاد میکنم.بعد اون RS165
فیلم این sqx 165 رو تو یوتیوب دیدم چقدر وحشیهکل صفحه موج مکزیکی میرفت با صدای شفاف. فکر میکنم تیوتراش خیلی پر دیتیله درسته؟ حمید اقا ارزش داره کلاریون dxz 776 usb رو رد کنم p99 بگیرم یا نه؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 10 مهمان)