معمولاً ثابت هست ...
گاهی اوقات پایین میاد .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
معمولاً ثابت هست ...
گاهی اوقات پایین میاد .
دوستان اندیشه ای اعلام وضعیت می کنن که سرعت های اندیشه مخصوصاً 256 نامحدود پورت اندیشه چطوره؟
+
دوستان لاهیجانی و رودسری نظرشون در رابطه با اینترنت شرکت فست وی چیه؟ سرعت نامحدودشون خوبه یا نه؟
دوستانی که از ضحی کیش سرویس دارند، اینا شماره شون رو عوض کردن؟ چند شده؟ ظهز به من زنگ زدن شماره جدیدشون رو گفتن اما خیلی سریع گفت نفهمیدم چند بود
الانم زنگ میزنم اپراتورش عوض شده و میگه برا رفتن به بخش adsl شماره 2 رو بزنید، هرچی میزنم نمیره!
ذله شدم از دست اینا! سرعت 10 روزه که 5 کیلو بایته، هیچ سایتی هم درست باز نمیشه![]()
شماره جدید اینه (البته موقته): 7736000-0131
این ضحی کیش دیگه کلافه کردهمنو. از پنجشنبه عملا قطعه. سرعت در بیشتر حالت 5 kb/s . اشتباه کردم همین دو روز پیش دوباره تمدید کردمش.
این های وب سرعت دانلود ۱۲۸ نامحدودش چقدره؟
شما همین دو روز پیش تمدید کردی؟ اینا که اصلاً پاسخگو نیستن. من که درخواست جمع آوری دادم.
من هم 128 نامحدود 2020 دارم (همون که دو ماه 30 تومنه)
اواسط تیر ماه فقط دو هفته سرعت دانلودم رو 250 کیلو بایت بود و تا 30 روز پیش سرعتم بین 30 تا 60 بود بعدش اومد رو 16 ولی الان خیلی داغون شده اومده رو 7
البته قطعی هم داشتم ولی کم بوده. تا حالا isp های زیادی رو هم تجربه کردم و در کل به نظرم این شرکت ها راه فریب دادن مردم رو باز میبینن مقابله باهاشون بی فایده س
لعنت به این ضحی کیش حروم خور این مخابرات گیلان معلوم نیست چه غلطی داره میکنه برای چی adsl استان رو داده دست اینا خودش پس چه کارست منم فردا درخواست جمع اوری میدم امروز زنگ زدم به پشتیبانیشون کلی بارشون کردم دوستان خواهشا از اینا سرویس نگیرید پولتونو نریزید دور کسی میدونه چطوری میشه از اینا شکایت کرد یک پ.خ به من بده
دوستان یه سوال فنی
من 3 ماه پیش از ضحی کیش اومدم اندیشه بعدش تا الان هنوز اون یکی خط من واسه ضحی کیش رانژه هست
چطور باید جمع آوری کنم ؟؟![]()
من 256 نامحدود دارم و کاملا راضی هستم
سرعت از 60 پایینتر نمیاد (( همیشه بین 60 تا 70 متغییر هست ))
شب و روز هم نداره و ساعات رایگان هم همینه
من چند سال قبل ازشون به مدت 3 روز خط گرفتم اوضاعش از اندیشه هم بدتر بود
الان رو خبر ندارم چجوری هست ولی فکر نکنم زیاد جالب باشه
چون خیلی ها طرفش نمیرن و صد در صد دلیل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)